Zamknięty przez: cichy 4 Styczeń 2015 |
Skarga na gracza Equerto |
| Autor |
Wiadomość |
patrykozaur123

|
Wysłany: 3 Styczeń 2015 Skarga na gracza Equerto
|
|
|
ten gracz wykorzystał bug w grze
oto link gdzie sam się do tego przyznaje
http://forum.pokecraft.pl/viewtopic.php?t=5471 |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Equerto

|
Wysłany: 3 Styczeń 2015
|
|
|
| Nie jest moją winą że Aggron mi się zbugował, gdy łapałem go na nalocie poszedł do PC 2 razy, nie możesz mnie osądzić o bugownia, bo nie jest to zrobione umyślnie, ja chciałem tylko złapać poka, nie jest moja winą że po wyrzuceni 50 pokeballi sam poszedł do PC 2 razy, więc? |
|
|
|
 |
Equerto

|
|
|
|
| Więc tak czy siak, nie możesz posądzić mnie o celowe zbugowanie poków, bo jak wspomniałem wyżej jest to kwestia przypadku że go dostałem 2 razy do PC |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
Smieszny jesteś patrykozaur... daj spokój bo nie zrobił tego celowo... jego wina że był bug? nie.
Do zamknięcia. |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
przepraszam bardzo ale może to nie twoja wina ale poka powinieneś oddać tak czy siak
Arejcz ty się nie wtrącaj . Może posty chcesz se nabic? |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Zwróć uwagę że sam się przyznał że przypadkiem złapał 2x takiego samego. Nie musi oddawać poka |
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| Bardzo przepraszam kiri ale to jest wykorzystywanie bugu gry w regulaminie spisanym przez administratora denka i jego słową w tych sprawach powinien dostac bana |
 |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| Okej, nie nabijam sobie postów a po 2 mogę pisać bo to forum dla GRACZY. I spadaj tak na koniec ;) |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Stawianie kowadła na piecu też jest bugiem. Equerto nie wymusił tego bugu, to przypadkowe zdarzenie. |
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 4 Styczeń 2015
|
|
|
Kiri ja nie wiem dlaczego go tak bronisz
wykorzystywanie bugów = ban
chyba że chcesz się z administratorem kłócić |
 |
|
|
|
 |
Arejcz
|
|
|
|
| I teraz powinieneś dostać bana za grozenie QM. |
|
|
|
 |
Equerto

|
|
|
|
| Patrykozaur odpuść sobie człowieku, nie jest moją winą że tak się stało i poleciał 2 razy do PC, jeśli Ci nie pasuje coś do słucham, nie wygryziesz mnie tak łatwo z rekru na Steel -,- |
|
|
|
 |
hamtarek
Lider Ghost;33

Wiek: 27 Dołączył: 24 Gru 2014 Posty: 208 Skąd: Tam gdzie nie ma cb
|
|
|
|
patrykozaur123 uspokój się!!!!!!!
To nie jego wina za pok mu się zbugował.
A może ty boisz się że przegrasz w walce o lidera.
Za to admin mu nic nie zrobi, a raczej nie powinien. :)) |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> http://steelshaders.phorum.pl/index.php
 |
|
|
|
 |
Any
Legendarny Any

|
|
|
|
| Patrykozuar po co się tak spinasz bugnął mu się pokemon i co on niezrobił tego celowo więc twoja skarga zrobiona po nic a niedostanie bana bo to stało się przez bug na serwie i się ogarni. |
|
|
|
 |
cichy

|
|
|
|
| Po prostu zbugowal mu sie pokemon :) Mi tez kiedys zbugowal sie gligar i wbilo mi 100 lv :P |
|
|
|
 |
|
|