Niestety stało się. Używałem wulgaryzmów na waszym serwerze. Każdemu się to może zdarzyć. Cóż po prostu kierowały mną emocje. Po tym incydencie dostałem poważną nauczkę. Już więcej nie będe używał więcej takich słów. Obiecuję się poprawić. Życie na serwerze z mutą jest dosyć ciężkie ponieważ troszkę zbierałem na pokemona [evee] lecz teraz nie mogę się z nikim kontaktować. Wiem że napisałem już taki jeden post ale bardzo mi zależy grać na tym świetnym serwerze. Gram pierwszy raz na tak rozbudowanym serwerze więc ciężko jest mi się ogarnąć lecz już więcej nie popełnię takiego błędu. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby administracja mnie wysłuchała.
[Chciałem kupić unmute ale na chwilę obecną mój telefon jest w naprawie a gdy klikam w zakładkę sklep nic się nie dzieje...]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum