Zamknięty przez: admin 23 Lipiec 2014 |
Nowy świetny mod do dodania i pomysł na bezpieczny handel ! |
| Autor |
Wiadomość |
leccch
|
Wysłany: 21 Lipiec 2014 Nowy świetny mod do dodania i pomysł na bezpieczny handel !
|
|
|
Wiem, że nie powinno być za dużo modów by nie za bardzo obciążały słabszych komputerów, ale ten mod jest taki mały, że nic by nie było do odczucia.
1. Mod polega na sprawdzeniu EV i IV w pokemonach ten mod dodaje tylko 2 komendy i nic więcej, które urozmaicą grę graczom i sprawią, że walki będą jeszcze bardziej epickie ten mod można dodać z aktualizacją na nową wersje pokecrafta na 1.7.2 i jest stworzony i polecany przez twórców pixelmona, tego moda do pobrania można znaleść na oficjalnej stronie pixelmona a ten mod się nazywa EVs/IVs 3.1.2 Świetny mod naprawdę da dużo zabawy ale można by zrobić też coś takiego, że np: do tych komend miały by dostęp tylko vipy żeby dodać dla nich coś nowego i jeszcze bardziej zachęcić osoby do kupowania vipów.
2. Mój pomysł nie jest jakiś wyrafinowany ale po prostu przeglądając internet znalazłem plugin o nazwie trademod on za pomocą komend pozwala bezpiecznie handlować z innymi graczami, albo zamiast tego pluginu można zrobić jakieś wymieniarki jakie robią na serwerach hardcore, gdyż na serwerze często można było spotkać ludzi kradnących ten plugin pomoże sprawić by na serwerze kradzieże zostały ograniczone do minimum i ułatwi pracę Administracji z rozwiązywaniem sporów o kradzież albo pilnowanie podczas wymiany.
Mam nadzieję, że moje propozycje zostaną pozytywnie rozpatrzone, a zwłaszcza ta pierwsza gdyż to może dodać dużo więcej zabawy z pokemonami <3 |
|
|
|
 |
XkoraksX
|
Wysłany: 21 Lipiec 2014
|
|
|
| ale chodzi ci że będzie wydać ile pokemon ma EV i IV? |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
Co do 1 modu to jeśli na prawdę istnieję to warto dodać. Ułatwi to trening pokemonów.
Co do 2 objaśnij działanie tegoż pluginu ale wątpię że zostanie dodany. |
|
 |
Slavica2341
Psychiczny Opiekun

|
|
|
|
| Na 1 bardzo popieram, ponieważ będzie łatwiej robić ev i patrzyć czy np. mamy max ev zrobionego czy możemy sobie robić inną statystykę |
|
|
|
 |
vFredPL

Wiek: 27 Dołączył: 05 Lut 2014 Posty: 73 Skąd: My World ...
|
|
|
|
| Jak dla mnie oba pomysły są trafione ponieważ o wiele łatwiej będzie się expić pokemony a co do handlu zawsze są z tym jakieś problemy a pluginy tak łatwo nie da się oszukać ^-^ |
_________________ http://pokecraft.cupsell.pl/ <--- Gadżety pokecraft
Koszulki,kubki,podkładki i wiele więcej ^^
https://www.youtube.com/watch?v=eeakHHug7V0
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
1. Tak - z wersja 1.7.2 która jest jeszcze w fazie testów (dużo błędów)
2. Nie - plugin niepozbawiony błędów, które mogą przynieść inny efekt od oczekiwanego. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|