Tak jak tytuł, ogarnijcie te cofki ponieważ gracze się wkużają tak jak ja grac się nie da ja gram ponieważ uwielbiam ten serwer usuńcie ten plugin bugujący plugin! Gracze robią wielkie postępy tak szybko a tu nagle plugin się baguje i cały serwer reset bez zapisu gracze tracą ity poki a najgorsze zbudowane budynki. Ale bardziej to wina technika serwera. Ponieważ nie pomyślał o bagującym się pluginie.
To jest tak zwane chamstwo istoty martwej a nie administracji a po za tym administracja nie oddaje straconych itemów/pokemonów chyba że masz dowody że to posiadałeś ale nawet jeśli wątpie że to odzyskasz :) pozostawiam temat do zamknięcia bo chyba wszystko wyjaśniłem :)
_________________ Lubię żelki bez żelek ale żelki z żelkami uwielbiam jeść z posypką żelkową bez żelek xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum