Zamknięty przez: admin 26 Maj 2014 |
SKARGA NA LIDERA SALI STEEL Bekon20 ! |
| Autor |
Wiadomość |
MrOwieczka

|
Wysłany: 19 Maj 2014 SKARGA NA LIDERA SALI STEEL Bekon20 !
|
|
|
Droga Administracjo !
Piszę ten post ze względu na lidera sali Steel Bekon20 , gdyż gracz nie wchodzi i nie organizuje walk o odznakę od dłuższego czasu , jeżeli jednak to robi wchodzi na 1 minutkę by "nie zniknął mu lider" . Pisze ponieważ zebrałem 7 Pokemonów typu Steel ( ss zostanie umieszczony w załączniku ) i pragnę wejsc na jego miejsce . Na serwerze spedzam po 3 do 6 godzin dziennie i moge prowadzic walki o odzakę i pilnie bronić tytułu lidera. Kultura osobista oczywiscie w 100 % i pomoc graczom gwarantowana !!! Wielu popiera moje stanowisko i prośbę o lidera Steel. Prosze o wyrozumiałość i wspólną decyzję na ten temat !
Dziękuje i pozdrawiam ! ;))
2014-05-19_17.50.52.png Screen jest zrobiony przez gracza XkoraksX z moimi pokemonami w Ekwipunku gdyż u mnie ss'y robią się czarne :c |
 |
| Plik ściągnięto 93 raz(y) 264.13 KB |
|
|
|
|
 |
Radinyn
Kapitan statku PBF

|
Wysłany: 19 Maj 2014
|
|
|
| Szczerze? Zgadzam się. PS jak ty kurcze tego screena zrobiłeś? samemu sobie Xd W ogule to jakaś inna ręka |
_________________ Zapraszam na PBF (RPG):
http://forum.pokecraft.pl...p?p=13625#13625
 |
| Ostatnio zmieniony przez Radinyn 19 Maj 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
MrDomcraft
MrDomcraft

|
|
|
|
| A odmawia walk ? Jak tak to rób ssy. |
_________________ Whitney ,Norman ,Lenora ,Cheren , ...
 |
|
|
|
 |
MrOwieczka

|
|
|
|
Ludzie czytajcie dokładnie :P "Screen jest zrobiony przez gracza XkoraksX z moimi pokemonami w Ekwipunku gdyż u mnie ss'y robią się czarne :c" Nad ss był opis Radinyn |
|
|
|
 |
Rozox

|
|
|
|
| Po co się pchasz nie zostaniesz liderem:p |
|
|
|
 |
MrOwieczka

|
|
|
|
Rozox, dlaczego tak zakładasz ? Podaj mi kilka argumentów |
|
|
|
 |
MrKanapka24

|
|
|
|
Ja Ci podam argumenty
1. Bekon20 pojawia się często i organizuje walki
2. Aby mieć szansę na zostanie liderem musi trwać rekrutacja
3. Zły dział na skargę
4. Podania składa się w temacie do tego przeznaczonym |
_________________ Czasem się zdarzy wybrać złą drogę
I wtedy raczej już nikt nie pomoże
I nie ma wyjścia wtedy tylko spadasz
Naucz się upadać by się nie poskładać |
|
|
|
 |
MrOwieczka

|
|
|
|
| MrKanapka24, Bekon nie pojawia się często , argument podałem powyżej i jeszcze nigdy , a siedzę po 6h na serwie , nie widziałem żeby zrobił walki ... wiec twoje argumenty są zbędne :) |
|
|
|
 |
MrKanapka24

|
|
|
|
To chyba rzadko pojawiasz się na servie. Ostatnio walki robił chyba 2 dni wcześniej. A na servie widzę go prawie codziennie. A poza tym są jeszcze punkty 2. 3. 4. |
|
|
|
 |
Diamond360
|
|
|
|
owieczka nie możesz mieć a aggrona i aggrona shiny pokemony nie mogą się powtarzać pokemon shiny jest zaliczany jako normalny pokemon |
|
|
|
 |
MrOwieczka

|
|
|
|
Siedzę i mam osoby które to mogą potwierdzić ,że nolifie na tym serwie jak nikt inny i naprawdę nie widzę Bekona na serwerze , a zwłaszcza żeby zrobił walkę . Możliwe jednak że była jedna , tylko ,że z powodów takich jakich on sam powiedział a mianowicie "jestem na chwilę żeby mi ranga nie znikneła" Ciekawe prawda ? Mozesz go bronić bo to pewnie twój kumpel i nie chcesz żeby stracił rangę a tamte powody 2,3,4 są zbędne ponieważ :
Ten temat został podpięty do Rekrutacji :) , Dział na skargę może być gdyż chodzi także o lidera :) i oczywiscie podanie złożyłem tutaj bo temat jest zamknięty , ale powtarzam że ten temat jest podpięty do postu o rekrutacje :) Pozdrawiam ;D |
|
|
|
 |
MrOwieczka

|
|
|
|
| Diamond360, Mam jeszcze magnezone 100 lv i na potwierdzenie dowodu mogę dodać ss'a :) |
|
|
|
 |
PokeMaster

Wiek: 111 Dołączył: 04 Sty 2014 Posty: 402 Skąd: Oni mają to pianino?
|
|
|
|
| Diamond360, w teamie lidera MOŻE być jeden pokemon shiny i ten sam, zwykły. |
|
 |
MrKanapka24

|
|
|
|
Diamond360 Może być pok zwykły i shiny
MrOwieczka
1. Bekon20 nie jest moim kumplem. Jesteśmy po prostu na "cześć" jak każdy z liderów.
2. Co rozumiesz poprzez | MrOwieczka napisał/a: | | Ten temat został podpięty do Rekrutacji :) | ?
3. Skargi składa się w http://forum.pokecraft.pl/viewforum.php?f=18
4. Skoro temat rekrutacji jest zamknięty, to na razie administracja uważa, że liderzy wypełniają swoje zadania i nie trzeba ich wymieniać.
5. I jeszcze raz punkt drugi. Sam sobie ustaliłeś, że ten temat jest "podpięty" do tematu rekrutacyjnego, czy któryś z adminów "zaczarował" i połączył oba tematy? |
|
|
|
 |
MrOwieczka

|
|
|
|
| MrKanapka24, "4. Skoro temat rekrutacji jest zamknięty, to na razie administracja uważa, że liderzy wypełniają swoje zadania i nie trzeba ich wymieniać." To się może zmienić gdyz nie tylko ja twierdze , że Bekon nie wchodzi zbyt często na serwer i siedzi po minucie ... Gdyby ludzi to nie interesowało , że lidera Steel nie ma prawie wgl na serwie to czego jest tu ponad 100 wyswietlen na ten temat ? Administracja na pewno rozważa ten temat i ja moge poczekać . Na liderze mi zależy i na tym żeby walki odbywały się codziennie . I jeżeli nie rozumiesz słowa "podpięty" wygoogluj to i zobacz dlaczego tak właśnie napisałem ;D |
|
|
|
 |
|
|