Asta
Wysłany: 11 Maj 2014 Pomysł na nowy quest :D
Chodzi o to że mam pomysł o kanibalu który mieszka w jaskini która znajduje się w tajdze akurat tam jest miejsce gdzie jest ognisko i dokoła krew.I my chcemy mu pomóc żeby nie jadł mięsa tylko owoce,warzywa i musimy mu przynieść np 15 chleba 5 jabłek i mu to zasmakuje i da nam nagrodę np pozostałości jego mięso i kości czyli 30 mięsa i 20 kości i później będzie potrzebował jeszcze naszej pomocy bo skończą mu się zapasy i będzie potrzebował znowu zapasów ale tym razem nasiona i jagody. Oto mój pomysł mam nadzieje że się spodoba :D
YinianReload [Usunięty]
Wysłany: 11 Maj 2014
Pomysł całkiem fajny tylko przydał by się jeszcze dialog ogólnie. Ale myślę że jest do zrobienia. Dostawiam dla QuestMakera - czy zrobi czy nie jej decyzja
Jedynie co mi nie pasuje że jest tylko zanieś/przynieś to się robi trochę nudne. Ale nie ważne jak już będę miała więcej czasu to przemyśle Twoją propozycje.
_________________ Potrzebujeszpomocy lub masz pytanie?Pisz! vv E-mail:[email protected]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum