Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Krelon 27 Marzec 2014 |
Walki zakładowe. |
| Autor |
Wiadomość |
PokeMaster

Wiek: 111 Dołączył: 04 Sty 2014 Posty: 402 Skąd: Oni mają to pianino?
|
Wysłany: 26 Marzec 2014 Walki zakładowe.
|
|
|
Oki, ja jestem Poke a oto moja sugestia;
1.Walki o zakład
Takie walki które odbywałyby się na specjalnej arenie (Magnus zbuduje*) najlepiej na miejscu starego jaila gdzie teraz jest las. Walczyłyby dwie osoby każda zastawia bloki złota. Wygrana osoba zabiera bloki przegranej. Oddanie bloków i walkę nadzorowałby Sędzia².
Dziękuję za przeczytanie
Poke~
*Nie umiem budować
²Sędzia.
Byłaby to nowa klasa która pilnowałaby walki (oceniała kto wygrał), aby nie doszło do sporów typu ,,Ja wygrałem!!! Oddawaj bloki!!!". Pilnowałaby też oddania bloków przez osobę przegraną. Gdyby osoba przegrana nie oddała bloków Sędzia wzywałby moderatora który banuje osobę przegraną za ,,Oszustwo w zakładzie". Taki sędzia miałby /fly, /tp, /tpa oraz pisanie na kolorowo. Organizując turniej zakładowy pisałby na chacie;
[Sędzia]PokeMaster : Odbędzie się turniej zakładowy na arenie przy spawnie! Odbędzie się on w danych przedziałach poziomu;<Przedział poziomowy np. 20-40 50-70>! |
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
Wysłany: 26 Marzec 2014
|
|
|
| I po co nową range robić. Weź sobie kolegę czy kogoś żeby sędziował i pilnował nagrody. |
|
 |
Kofi
|
|
|
|
Pomysł sam w sobie dobry tylko zastosowanie tej rangi jest do kitu. Co da ta ranga niby?
Ktoś nie da bloków to co ten sędzia będzie mógł? Nic. Moderatorzy mają ważniejsze sprawy a pierwszej lepszej osobie nie ma mowy żeby dało możliwość otwierania ekwipunku. Tylko administratorzy to posiadają. Na chwile obecną ranga jest definitywnie do odrzucenia,po prostu nie jest potrzebna. |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
pomysł fajny ! Widzę rangę sędziego u którego by się przed walką zastawiało np. 2 bloki złota, więc kwestia "nie dam bo nie" by nam odpadła.
Tylko właśnie - sędzia... |
|
|
|
 |
PokeMaster

Wiek: 111 Dołączył: 04 Sty 2014 Posty: 402 Skąd: Oni mają to pianino?
|
|
|
|
Według mnie on powinien tez zos zarabiac ze np. z 64 bloków zabiera dwie trzecie, a nie za darmo tam stoi
|
|
 |
Kofi
|
Wysłany: 27 Marzec 2014
|
|
|
No to uśmiałem się. PokeMaster my w ogóle nie wprowadzimy tej rangi bo ona jest bez sensu a ty jeszcze dodajesz jakieś przywileje |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|