MLP_Maly_Brony_
Wysłany: 22 Marzec 2014 Liderostwo
jak widac na tytule chodzi mi o liderostwo otoz wiele ludzi chce zostac liderem jakiejs sali a wiec moj pomysl jest taki (wiem ze z tego dostane wiele hejtow od liderow) ale chodzi oto zeby kazdy gracz ktory ma poki na sale jakiegos lidera mogl z nim walczyc o liderostwo. Tylko w soboty mysle ze to dobry pomysl chociaz pewnie wiele osob sie ze mna nie zgodzi ale i tak to napisalem bo kazdemu zalezy bycie liderem i trzeba docenic ich wysilek expienia wszystkich pokow do 100lvla i wybieranie najlepszysz atakow.
Wiek: 26 Dołączył: 15 Lut 2014 Posty: 91 Skąd: Pozdro ze Śląska
Wysłany: 23 Marzec 2014
Rozumiem ,że chcesz być liderem (jak każdy) ,ale od razu nie trzeba pchać się do zmieniania lidera jak skarpetek?
Wg mnie za dużo problemów byłoby przez takie coś :P
_________________ YouTube.com/user/SusInTheGame
Grafik gazetki na Wixie
Twój pomysł polega na walkach co tydzień (mały odstęp czasowy) o miejsce lidera sali (będą mieli spam jak talala), żeby zostać liderem (za częsta rotacja liderów, a i administracja sporo się namęczy przy ciągłym zmienianiu lidera).
Moim zdaniem pomysł bez sensu.
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum