Dostałem bana i bardzo tego załuje byłem pod bardzo wielką presja poniewaz stracilem smeargle 31/31. W chodzę sobie rano do gry i on mi zniknał i zamienił się w drugiego pokemona którego mam w swoim teamie,napisalem do Denka zeby cos z tym zrobil ale powiedzial ze mam zlapac sobie drugiego bylem bardzo zdenerwowany i napisałem jedną rzecz za która dostalem bana zacytuje: "chodzi tu o pieniądze" Niewiem za bardzo czy to jest obraza ale to normalne ze kazdy tworzy jakies launchery zeby zarobic pieniądze,bardzo tego żałuje co powiedziałem i obiecuje ze juz nie będe pisal takich rzeczy nie zdarza mi sie to ale fakty mówią same za siebie bylem bardzo zdenerowowany straceniem dobrego pokemona prosze o unbana i obiecuje ze wiecej sie to juz niepowtórzy następnym razem nerwy zachowam dla siebie :) UWIELBIAM TA GRE .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum