Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Cola10 3 Lipiec 2017 |
Podanie na lidera sali fire |
| Autor |
Wiadomość |
Venter
|
Wysłany: 3 Lipiec 2017 Podanie na lidera sali fire
|
|
|
Hej, jestem Dominik i mam 16 lat. Mój nick na pokecraftcie to Venter. Chciałbym zostać liderem sali fire, ponieważ pokemony tego typu są moimi ulubionymi. Moim ulubionym pokemon jest tepig ognisty starter z regionu Unova.
Pewnego Popołudnia gdy wróviłem ze szkoły byłem bardzo głodny. Więc postanowiłem zrobić jajecznice. Gdy chciałem postawić patelnie na rozgrzaną kuchenk sparzyłem sobie rękę. Przemyłem ją zimną wodą, a gdy wrócili rodzice pojechałem do szpitala. Gdzie lekarze powiedzieli mi, że mogło się to skończyć tragicznie, ale miałem szczęście, gdyż było to tylko oparzenie. Lekarz upomniał mnie, że ogień to niebezpieczny żywioł i żebym następnym razem uważał. Wtedy przypomniałem sobie o moim ulubionym anime, czyli pokemon i się zaśmiałem. Doktor był zły i powiedział mi, że to nie jest zabawne. Od tamtej pory wiem już, że ogień jest bardzo niebezpieczny, wtedy polubiałem pokemony typu ognistego, gdyż są one słodkieg, silne i niebezpieczne. Uważam, że to ja powinienem zostać liderem tej sali, ponieważ przeżywając taką przygodę wiem jak zachowywąc sie z ogniem i uspokoić gorący temperament pokemonów ognistych.
Nigdy nie byłem karany i zawsze przestrzegam regualminu.
Moje pokemony to:
- Charizard
- Typhlosion
- shiny Infernape
- Emboar
- Ninetales
- Blaziken
Dziękuję za przeczytanie tego podania.
Pozdrawiam Venter.
2017-07-03_22.10.04.png Screenshot moich pokemonów |
 |
| Plik ściągnięto 6 raz(y) 808.43 KB |
|
|
|
|
 |
Ribu484
Dazzled One

|
Wysłany: 3 Lipiec 2017
|
|
|
Zły dział, podanie napisz tutaj -> http://forum.pokecraft.pl...r=asc&start=690
Radzę Ci trochę rozbudować to podanie. :) |
_________________ Lider Steel 07.12.2015 - 12.9.2016
Lider Bug 12.05.2017 - 11.07.2017
KidMod 26.07.2017 - Present
100% legit |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|