Jerzyy wymienił się ze mną.Ja dałem mu zapdosa sh lvl70 a on mi dał zubata lvl7.Dał mi też stack bloków złota ale po czasie oddałem mu ten stack bloków złota bo chciałem z powrotem tego zapdosa sh.Nie mam screenów bo nie wiedziałem że trzeba to robić te screeny przy wymianie.KeyEno chce pomóc mi
Trochę za bardzo bujasz w obłokach filip.
Poszła wymiana zapdos za 1 stack bz. Po wymianie chciałes kupic sh mew więc założyłem sie z tb
ze jeżeli wygrasz 1 vs 1 to oddaje ci zapdosa i sh mew lecz ty przegrałeś i musiałeś mi dac 1 stack bz. Co więcej?
Logi potwierdzą.
Powiem szczerze to po co mu odawałeś bloki złota jak chciałeś wymieniać to nie cofniesz tego co zrobiłeś ale bez screna nic nie zdziałasz jak się wymieniasz to myśl co robisz :) polecam wiem że jesteś do tyłu po takiej wymianie . Ake dla ciebie to lekcja nie wymieniaj się jak zaraz chcesz żeby ktoś ci poka odał od tego wymieniłeś ...... Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum