Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Otwarty przez: CichyShow 18 Czerwiec 2017 |
V2 |
| Autor |
Wiadomość |
AndreSHH
|
Wysłany: 18 Czerwiec 2017 V2
|
|
|
Przepraszam, ze tak spamie postami, ale Cichy odrazu zamknal mi temat i stwierdził, ze nie ma czasu zeby go otworzyc, a sie pomylilem i powielilem jednego ss'a zamiast wstawic tego prawidlowego. Tutaj jest ten co mial byc V
I
I
I
V
http://imgur.com/a/roa3R
Co do twojej wypowiedzi, nie wiem z czego mialbym sie smiac, bo lucky blocki to jest normalny mod, a jezeli chodzi o nasza dawna konwersacje to nie wiem czy pamietasz, ze przyznalem Ci pozniej racje wiec, Lol. Widze, ze to jest powod na muta 4 ever |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
Wysłany: 18 Czerwiec 2017
|
|
|
Próbujesz pokazać jaki to jesteś niewinny, myślisz że nie wiem jak się zachowujecie? Dejnio ostrzegłem, zrozumiał, chciał się pokłócić że jest niewinny, ale zrozumiał, mogłeś myśleć jak to robisz. Myślisz że nie wiem jak po mnie jedziesz z kolegami? I mam rozumieć, że od tamtej pory piszesz sobie od tak o tych "lucky blockach"? Nie rozśmieszaj mnie nawet... I tak, jest to powód na mute 4ever a nawet na bana. "Za wyśmiewanie i ośmieszanie administracji jest ban". Wiesz czyje to słowa? Denka! Powinienem to zrobić już dawno, miałem nadzieję że się ogarniecie, nie chciałem was usuwać z serwera za zachowanie, ale nie mam dłużej ochoty patrzeć na to, jak po mnie jedziecie. Czas na ogarnięcie się skończył, to samo spotka resztę twoich kolegów jak będą chcieli się jakkolwiek zemścić lub spróbować "zniszczyć mi grę na serwerze" z pokemonami... [xD]
Przy okazji, startujesz na KidModa, miałeś podobno dostać rangę, więc powinno cię to chociaż trochę stopować przed takim zachowaniem... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|