Witam bardzo serdecznie szanowną administracje. Ja jestem Hary2004 mam 13 lat i mam zamiar zostać liderem fire. Bardzo pragnę zostać liderem sali fire. Pewnie chcecie wiedzieć dlaczego, więc ja chcę zostać liderem fire ponieważ jestem jednym ze starszych graczy gram na PokeCrafcie od chyba października 2015 r. Moim ulubionym typem pokemonów jest typ fire. Chęć zostania liderem naszła mnie ostatnio ponieważ zauważyłem że poprzedni lider Kreskahe nie jest już liderem a zawsze chciałem być liderem fire.
Moje pokemony:
-Volcarona
-Camerupt
-Blaziken
-Arcanine
-Chandelure
-Infernape
Oto moje pokemony. Dlaczego takie? Ponieważ są jednymi z lepszych pokemonów fire, Arcanine ponieważ jest to bardzo szybki pokemon to samo tyczy się Blazikena Infernape ponieważ jest szybkim i mocnym pokemonem, Camerupt jest bardzo mocnym pokemonem z dużym atakiem, Chandelure jest pokemonem ghost oraz fire i ma atak shadow ball, który potrafi ogłupić pokemona przeciwnika a Volcarona to samo co Camerupt ale posiada także typ bug.
Jeżeli zostanę wybrany na lidera fire to będę starał się zostać jak najlepszym liderem ale jeśli nie zostanę liderem fire to będę się starał przy następnych rekrutacjach nim zostać oraz będę wspierał osobę która nim zostanie. Mam nadzieję że moje podanie zostanie wysłuchane. Pozdrawiam Hary2004 :D.
_________________ Niech moc Psyducka będzie z wami
19.06.2017 21,30-22,10
W tym czasie dostałem super mocy, mogłem niszczyć kościół i cmentarz. Nikt tego nie widział. Potem dostałem Jaila za to że napisałem dzienki.
Od tej pory boję się Pokecrafta
Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum