Chciałabym powiedzieć że odchodzę z serwera bo jadę do kraju na ... (nie zdradzam). Nie będzie mnie do wakacji.
Żeby moje konto nie było "przestarzałe" przez ten czas zastąpi mnie w grze mój młodszy brat Tobiasz. Więc gdy będzie pisał w formie męskiej to nie myślcie że to ja, tylko on. Jeśli coś prze skrobie to zwalam winę na mnie. Jestem za niego odpowiedzialna.
Jeśli chodzi o te konto to ja mam je po moim starszym bracie, gdy ktoś grał bardzo długo na serwerze to może widział tę zmianę.
Wiec juz się żegnam. Papa :)
_________________ Pamiętaj, nie bój się mi/nam powiedzieć czego co ciebie dręczy. Zawsze znajdzie się chwila dla ciebie ;)
Gdy masz jakieś pytania które nie wiesz jak na nie odpowiedzieć lub coś czego nie wiesz czy można zrobić...
Zgłoś się do mnie ;)
_________________ "Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych."- Itachi Uchiha, Naruto
21.03`17-denek wybacza mi i pozwala startowac na lidera :)
25.03`17-Kandydat na lidera Steel
Pierwsze Tyranitar i Steelix na serwie moje ^^
-Spoko ;-;.-Ja (Ala)
-Teraz ja nadchodze, heh he- Tobiasz
_________________ Pamiętaj, nie bój się mi/nam powiedzieć czego co ciebie dręczy. Zawsze znajdzie się chwila dla ciebie ;)
Gdy masz jakieś pytania które nie wiesz jak na nie odpowiedzieć lub coś czego nie wiesz czy można zrobić...
Zgłoś się do mnie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum