Wysłany: 21 Maj 2017 Propozycja utworzenia rangi [Moderator Forum]
Witam. Przybywam z propozycją utworzenia rangi na forum zwanej [Moderator Forum],która zajmowałaby się ogółem moderowaniem tego forum, żeby nie zrzucać zbyt wielu obowiązków na osoby, które i tak mają już dużo roboty takie jak np. Amelia. Jak dla mnie jeżeli taka ranga by powstała powinna zostać przeprowadzona na nią rekrutacja albo osoba na tą rangę miałaby zostać wyznaczona przez denka.
Kilka obowiązków które osoba pełniąca te funkcję miałaby wykonywać:
1.Usprawnienie działalności forum.
2.Uporządkowywanie forum.
3.Moderowanie forum.
4.I ogólnie działalność związana z forum.
Jakie warunki według mnie powinna spełniać osoba na tym stanowisku:
1.Sprawiedliwa tzn. nie ma kolesiostwa, jeżeli ktoś łamie regulamin nie patrzymy na to czy jest naszym znajomym czy też nie.
2.Kreatywna tzn. powinna umieć ładnie obrobić dany dział czy też temat tak aby wyglądał ładnie i estetycznie.
3.Czynna tzn. osoba, która często zagląda na forum i byłaby "dostępna" do pomocy użytkownikom forum i zajmowania się nim.
4.Powinna posiadać znajomość ortografii co tyczy się też punktu 2, aby wszystko wyglądało estetycznie i porządnie.
Proszę użytkowników forum i administrację o wypowiedzenie się pod tym postem i przedstawienia swojej opinii na ten temat.
Dziękuję bardzo za uwagę i pozdrawiam ;)
_________________ Pierwszy lider Fire
Gram od początku serwera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum