Zamknięty przez: admin 25 Marzec 2017 |
mute za nic/unmute |
| Autor |
Wiadomość |
kevin33
|
Wysłany: 24 Marzec 2017 mute za nic/unmute
|
|
|
napisalem weszlo zuo na serwer
i dostalem mute od cichego za obraze administracji akorat wbil to nie znaczy ze to do niego
czasami pisze do amelia ty zua i nie dostalem od niej mute
http://imgur.com/a/mTMeW
wiec prosze o unmute |
_________________ Chaosssssssssssssssssssssssssss |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
Wysłany: 24 Marzec 2017
|
|
|
Mute nie był za nic :)
Jedziecie po mnie z wikąpl od dłuższego czasu, do tej pory to ignorowałem, teraz już przestaje ignorować takie zaczepki do mojej osoby. Ja amelią nie jestem, do niej mówisz to w sposób żartobliwy, do mnie wręcz przeciwnie, poniżanie i równanie z najgorszymi to nie jest "nic", prawda? Pomijając fakt że od kilku miesięcy/tygodni powinieneś mieć bana, za nazywanie serwera "pokesraft", "srokecraft" na multi-kontach, a także za dziesiątki kont, na których masz perm jaila bądź za złe zachowanie. UnMute ode mnie nie będzie, a liczę, że dostaniesz bana za poniżanie i obrazę osoby należącej do administracji. Tyle ode mnie |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 24 Marzec 2017
|
|
|
| Zgadzam się z Cichym. Dawno powinieneś mieć bana za obrazę serwera (pamiętasz? wtedy otrzymałeś JEDYNIE mute, po czym zakładałeś kolejne konta). |
|
 |
kevin33
|
Wysłany: 25 Marzec 2017
|
|
|
Torek sam miales duzo szans to czm ja nie moge miec 2 ? Bezprzesady mute za napisanie zuo
do osoby z adm . Napiszanie zuo to jest ponizenie i obraza ? |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
| Tak, jest. Szczególnie że robiłeś to od dłuższego czasu. Tobie przeszkadza gdy ktoś Cie poprawi za zwykły błąd ortograficzny, mógłbyś wynieść wiele z tego że inni poprawiają twoją pisownie. Przypominam że powinieneś mieć już dawno bana gdy Torek ci dawał mute i jedynie mute oraz po jakimś czasie ponownie zacząłeś swój pokaz obrażając każdego jak popadnie przy okazji zmieniając konto nawet gdy miałeś zwykłego kicka... a było ich dość sporo. Dziesiątki jaili i mutów? To naprawdę Ci nie wystarcza i nie udowadnia Ci że twoje zachowanie jest złe? Prosiłeś wiele razy "Zbanujcie mnie", właśnie wtedy robiłeś pokaz i źle się zachowywałeś, już nie pamiętasz? |
|
|
|
 |
kevin33
|
|
|
|
Kiedys to bylo i kiedy ja niby wyzywalem kogo z adm . I jak pisze specjalnie tak i poprawia ktos
to mi przeskadza -_- |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| No tak, bo wcale mute zamiast bana to nie druga szansa... Jakąkolwiek dało ci się kare (mute, jail), zmieniałeś konto i ją omijałeś. |
|
 |
kevin33
|
|
|
|
| db mozesz zamknoc ten temat bo wiem ze i tak nie dostane unmute i przepraszam cie cichy -_- |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|