Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
14 Marzec 2017
Co sie stalo z moja dzialką!? i pomysl (ulatwi szukanie)
Autor Wiadomość
NiebieskiKoksu

Wysłany: 13 Marzec 2017   Co sie stalo z moja dzialką!? i pomysl (ulatwi szukanie)

Czesc!
Witam dlugo nie gralem na tym serwie i dlatego pomyslalem ze moze do niego wroce wiec witam sie na chacie itd. i chce isc na swoja dzialke /dodzialki 29049 i pisze ze nie moge dlatego pisze do admina w moim przypadku byla to Amelka (sry jesli cos przekrecilem nie mam pamieci do nickow) i mowi ze byl jakis bag i padlem jego ofiara i szukam swojej dzialki i szukam, szukam szuka... i nic! dlatego wpadlem na pomysl zeby do kazdej dzialki dodac tableczke z jej numerem mysle ze to by bardzo pomoglo szukanie utraconych dzialek, a szkoda bo serw fajny :/
Pozdrawiam! :)

Cicha
DIVA

Wysłany: 13 Marzec 2017   

Przed wpisaniem /dodzialki, wpisz komendę /dzialki, gdzie będziesz miał listę wszystkich twoich działek oraz działek na których jesteś dodany i żeby użyć komendy do działki należy wpisać numer razem z rodzajem dzialki, czyli np: /dodzialki plt29049. Jeśli nic dalej nie pomogło to możliwe, że to jakiś bug.

NiebieskiKoksu

tak robilem lecz nic nie pomaga ;(( i jeszcze raz prosze dodajcie numery dzilek na tabliczkach moge nawet w tym pomoc

NiebieskiKoksu

A i jeszcze jedno na tej działce mialem doalownie wszystko:obsydian, bz, cukierki, diamenty, kilofy, miecze itd.
A teraz przy sobie mam 37 patykow, 10 usmazonych ryb, kilka sztuk pokeballi roznego rodzaju i zelazna siekiere i dlatego bardzo mi zalezy na odzyskaniu tej dzialki tam mialem tez żeczy potrzebne do questow
A jesli ktos bylby tak uprzejmy i jej podzukal to nie pamietaj wszystkiego ale wiem ze mialem duzo skrzynek, piecykow mualem tez jakies dziwne zeczy pochodzące z tego moda mialem tez zejscie w dol gdzie byla farma pozostalych zeczy ale juz nie pamietam czy to zakrylem dirtem czy nie i to co sie jeszcze zuca w oczy to ot ze jest kilka szerefow trzciny, dyni, zboza... i jeszcze mialem biurko do pisania...

hamtaro04 
Lider Poison

Musisz znaleźć działkę na własną rękę.
Gdy znajdziesz napisz do denka a on odda Ci ją.

admin 
Administrator

Wysłany: 14 Marzec 2017   

jak wyżej, był błąd z działkami. Jak będziesz na serwerze to napisz, dam Ci fly żeby Ci szybciej poszło szukanie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi