Zamknięty przez: admin 28 Luty 2017 |
Prośba o UB |
| Autor |
Wiadomość |
Maszko
Lider Grass

Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2016 Posty: 189 Skąd: ze świata anime
|
Wysłany: 27 Luty 2017 Prośba o UB
|
|
|
Witam, z tej strony Maszko, chciałbym okazać skruchę. Zostałem zbanowany z powodu rozrzucania odznak w JAILU. Denek zna cala sytuacje wiec nie będę się tutaj rozpisywał. Myślałem, ze to jest tylko zabawa i rozrzucałem te odznaki W JAILU, nie na spawnie, nie na arenie, nie dla graczy, TYLKO W JAILU. Żaden gracz nie mógł ich podnieść. Przepraszam, za swoje bezmyślne zachowanie, Ciebie Denku jak i graczy, za to, ze niszczyłem im zabawę na eventach.
Dziękuję, za poświęcony mi czas i Pozdrawiam.
PS: Jeśli nie mogę dostać UB to przynajmniej proszę, o oddanie pokemonów właścicielom od których je pożyczyłem. Czyt. team psychic, który W PELNI jest zrobiony przez ANDRESHA, dostałem chwile przed pierwszym ice spleef w celach testów nowej taktyki.
~Maszko |
_________________ Cebulebi ♥
Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥
-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune
 |
|
|
|
 |
KuBa8802

|
Wysłany: 27 Luty 2017
|
|
|
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd(Derp czekam na ostrzeżenie ;3 )
A i tego pana znam spk koleś pomocny no czasami mu odwala ale na ub zasługuje ;x |
_________________ Jeszcze kiedyś powrócę [*] |
|
|
|
 |
!i!Icekox!i!

|
|
|
|
Maszko moim zdaniem powinien dostać UB. Myślę że Przemyślał co zrobił i będzie się zachowywał grzecznie. Ja tak myślę bo to on mnie wspierał, doradzał mi w wielu rzeczach, fajnie się z nim bawiłam, pomagał mi w jakiś sprawach i to dzięki niemu chciałam zostać liderką sali. Bez niego pokecraft nie był by taki fajny ani zabawny.
~Icekox |
_________________ Pamiętaj, nie bój się mi/nam powiedzieć czego co ciebie dręczy. Zawsze znajdzie się chwila dla ciebie ;)
Gdy masz jakieś pytania które nie wiesz jak na nie odpowiedzieć lub coś czego nie wiesz czy można zrobić...
Zgłoś się do mnie ;) |
|
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
Denek co ty robisz serio to juz dno jak tak mozna, on nikomu nie dal tylko rzucil a osoby w jailu itak w wiekszosci juz z niego nie wyjda a tak czy siak on te odznaki sobie rzucal i znowu lapal jak chcesz kogos banowac to daj chociarz poprawny powod bana "Rzucanie odznak i znowu lapanie"
a nie "Rozdawanie odznak lidera".
Ban [*] http://scr.hu/2abc/suopy |
_________________ A man with a dream is a man with hope
A man with hope is a man with a dream
 |
|
|
|
 |
ronaldo9
Gracz Pokecraft
|
|
|
|
Proszę o ub dla maszko z powodów:
-pomaga gracza
-jest dobrym liderem
-pomaga kolegą
-jest miły
-i on tego nie chciał ja o tym wiem |
|
|
|
 |
hamtaro04
Lider Poison

Wiek: 27 Dołączył: 01 Sty 2014 Posty: 110 Skąd: Kanto/Fuchsia City
|
|
|
|
W jailu nikogo nie było, a on je rzucał (specjalnie) i zaraz łapał.
PS A to wszystko się zaczeło od waszego zakładu... |
_________________ Lider Poison 26.11.2016
Trzeci lider sali Ghost. 10.03.2015
Pierwszy lider sali Fighting 5.01.2014
 |
|
|
|
 |
pinexyt
Pinezk Aka Pine

|
|
|
|
| Ub dla maszka maszko jest swietnym liderem jest mily pomocny i zabawny i kulturalny jeste jak najbardziej za ub a tak wgl rly ban za rzucanie samemu do sb odznakami xd (nie widzialem ale slyszalem) |
_________________ "Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych."- Itachi Uchiha, Naruto
21.03`17-denek wybacza mi i pozwala startowac na lidera :)
25.03`17-Kandydat na lidera Steel
Pierwsze Tyranitar i Steelix na serwie moje ^^
 |
|
|
|
 |
_Misiek_
|
|
|
|
| Ub dla Maszka jest miły,pomocny jest niewinny |
|
|
|
 |
AndreSHH
|
|
|
|
| Nie rozumiem co tu sie wlasnie dzieje. Bylem przy calej akcji i jestem zmieszany. Kolega wyzej dostal bana, za rzucanie odznak w JAILU. Jeszcze raz, rzucanie odznak w JAILU J-A-I-L-U. Otsochodzi, jezeli to troll denku, gratuluje wrobiles pol servera :), a jezeli nie to jestem serio zalamany, ze doszlo do takiej sytuacji, ze po zakladzie z adminem i wtraceniu do wiezienia, gracz moze byc zbanowany za rozrzucanie w nim odznak, gdzie w owym momencie znajdowal sie sam. Halo logiko gdzie jestes XDD |
|
|
|
 |
Kreskahe

|
Wysłany: 28 Luty 2017
|
|
|
| Jestem za unbanem dla Maszka najlepszego lidera ;-; |
|
 |
NikaPL
Skelepun :v

|
|
|
|
Ja również jestem za ub. Co prawda przy samej sytuacji nie byłam, ale jeśli rzeczywiście rozrzucał je po pustym jailu, by następnie podnieść? Czy to naprawdę jest powód, by dawać mu bana?
Maszko to miły i uczciwy gracz, z którym przyjemnie się gra i rozmawia na serverowym tsie c:
Wg mnie zasługuje na tego ub C:
#pray4Maszko |
14.11 - "Przegrana" o lidera fire(12.11-7.12 - Szpital [*])
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| ok masz ub, ale proszę abyś traktował funkcję lidera z powagą i bez podobnych "troli" w przyszłości. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|