Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Przesunięty przez: Torek 27 Grudzień 2016 |
Witam i proszę o odpowiedź |
| Autor |
Wiadomość |
Romekz2015
|
Wysłany: 27 Grudzień 2016 Witam i proszę o odpowiedź
|
|
|
Przybyłem z 2015 roku w końcu na serwer. Można powiedzieć że jestem weteranem z tego serwera i bd grał na nowym koncie bo na tamtym miałem już wszystko. Chciałbym poruszyć kilka kwestii. Przeglądalem długo forum aby się odnaleźć pisałem z starymi graczami. Na wstępie gratuluję nowym osobowością liderów
Martwi mnie fakt, że jednak dużo osób już nie jest na liderzy. Jednym z tych osób był Patryk, który dostał w końcu lida jak odchodziłe,a tu patrze i go już nie ma. Rozumiem że bliźniaków można pomylić, ale on serio ma brata nawet nie jednego, później patrze ma jaila. No powiem tak, czarny humor nie każdy ma, ale zachowanie osoby co mu dala jaila było mało odpowiedzialne. Sam Patryk nie zachowywał się wybitnie jak mi opisywał sytuacje, ale jadu z obu stron było tyle samo. Proszę o poruszenie tej sprawy. Ja już gram sobie na waszym servie. Nick dopiero jak pójdę na moje Electric. |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
Wysłany: 27 Grudzień 2016
|
|
|
| dobra, to jest patrykozaur, mysle, ze mozna temat zamknac na luzie hehe |
_________________ poke się skończyło, żegnam |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 27 Grudzień 2016
|
|
|
| Zastanawiałem się ponad 5 minut jak to skomentować, nadal nie wiem, więc po prostu przenoszę w otchłań kosza. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|