A wiec tak Dzis zostalem oscamowany Na Octilere sh prawie 100 lvl i Donphana 70 lvl , Zaczelo sie to tak ze Niejaki Bat_Man Zaproponowal mi za octilere Bisharpa, Zgodzilem sie lecz on powiedzial ze chce jeszcze marowaka 80 lvl To ja mu wpierw dalem marowaka , a on powiedzial ze najpierw ze mna zawalczy a dopiero potem moze sprzeda bisharpa (Juz wzial ode mnie marowaka) Ja sie z nim zaczalem klocic ze najpierw ma mi oddac marowaka itp. Az w koncu zaproponowalem abysmy sie skontaktowali na fb (Nie bede w screenach pokazywal jego prawdziwego imienia i nazwiska tylko jakiegos nicku) zaczelismy gadac i w koncu umowilismy sie tak : Octilera sh , i donphan za bisharpa - On powiedzial ok... I zaczelismy sie wymieniac. Wpierw wciskal mi kity , ze mu sie poki zmieniaja pozniej ze nie moze gotowe wcisnac itp. Az w koncu ja do niego ze albo wciska to walone gotowe alboleci na fourm za scam to on wcisnal , lecz wpierw oddal mi marowaka za octilere , myslalem ze jest spoko i powiedzialem mu ze daje mu donphana , on postawil tego bisharpa ja wcisnalem gotowe a on szybko zmienil na dugtrio I pozniej mnie zablokowal na fb A w grze sie wylogowal I tyle go widzieli XD Ponizejwstawiam kilka ss z Fb Bo w grze nie zdazylem zrobic bo byl duzy spam :(
Scam 7.png Jeszcze chwilke
Plik ściągnięto 338 raz(y) 18.29 KB
Scam 6.png Juz zblizamy sie do konca
Plik ściągnięto 338 raz(y) 19.82 KB
Scam 5.png Spokojnie, jeszcze troszke
Plik ściągnięto 338 raz(y) 20.9 KB
Scam 4.png To juz sie robi nudne Hmm??? :_:
Plik ściągnięto 338 raz(y) 17.16 KB
Scam 3.png I kolejny
Plik ściągnięto 338 raz(y) 19.16 KB
Close Combat.png KONIEC! #Zaorane Wolalem miec wiecej dowodow zebym byl bardziej wiarygodny :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum