Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Elo elo 3..2..0 (ub) |
| Autor |
Wiadomość |
SaVaGeLoBsTeR

|
Wysłany: 21 Styczeń 2017 Elo elo 3..2..0 (ub)
|
|
|
Denek dałeś mi bana za nielegalne itemy powiedz jakie bo ciekawy jestem nawet nie wiesz jak ;) omijasz moje posty np jak mój post pod błędy dobrze wiesz który. traktujesz mnie gorzej dajesz mi dq za byle co jail za byle co, teraz ban. jak masz coś do mnie to nie myśl tylko mów i wyjaśnij dlaczego. napisałemci żebyś zemna pogadal na ts bo z weddy już gadałes i sam powiedziałeś że mam szansę na ub jak tak mówisz to może mi ją daj i mnie wysłuchaj z każdym w tej sprawie już gadałes oprócz mnie, nie oszukujmy się nie lubisz mnie bez powodu tylko znalazłeś se kukielke która się bawisz/bawiłes (ban). Powiedz mi co jak itp itd bo ja chce to widziec/usłyszeć może jak ty coś powiesz to później mnie wysłuchasz.
-Savage |
_________________ A man with a dream is a man with hope
A man with hope is a man with a dream
 |
| Ostatnio zmieniony przez SaVaGeLoBsTeR 21 Styczeń 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
AsheEUBest
haha umarl :D

Wiek: 24 Dołączył: 08 Lis 2016 Posty: 73 Skąd: co za gupol -_-
|
Wysłany: 21 Styczeń 2017
|
|
|
Jak dla mnie należy się ub, gracz zmienił się nieco. Jest bardzo miły ale dalej nie umie pisać dobrze. Weddy mi wszystko opowiedział, więc wiem jaka jest sytuacja. Sam dostałem bana xDD! XDDDDDDDDD
|
_________________ looool gripex, flyerbek, gosu, doublelift i bubba kush w jednym :O
kc amelia, derp, cola, torek i moje wszystkie waifu tez kc
Przydatne -> https://www.youtube.com/c...8CVTSpJA/videos
 |
|
|
|
 |
hamtaro04
Lider Poison

Wiek: 27 Dołączył: 01 Sty 2014 Posty: 110 Skąd: Kanto/Fuchsia City
|
Wysłany: 22 Styczeń 2017
|
|
|
Sava czekaj cierpliwie, skoro denek nie odpisuje na twoje posty to znaczy
ze mysli co zrobic z toba.
A co do dq dostales go za slowa oraz za kło
tnie |
_________________ Lider Poison 26.11.2016
Trzeci lider sali Ghost. 10.03.2015
Pierwszy lider sali Fighting 5.01.2014
 |
|
|
|
 |
KuBa8802

|
Wysłany: 29 Styczeń 2017
|
|
|
| No prosze save karma wraca :3 |
_________________ Jeszcze kiedyś powrócę [*] |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|