Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Derpauke 30 Grudzień 2016 |
dzialka kontynuacja |
| Autor |
Wiadomość |
Razor v3
Yall over
|
Wysłany: 30 Grudzień 2016 dzialka kontynuacja
|
|
|
nie mam na celu obrazic denka, ani nikogo innego. chce po prostu, by moja i aszki dzialka zostala... odzyskana.
http://forum.pokecraft.pl...p?p=82000#82000
cytuje odpowiedz
| Cytat: | | gracz ma bana + tabliczki na jej rogi nie były w najlepszej kondycji twórczej pisarza :) |
nie wiem czy wiesz denku, ale ja tez bylem dodany, a na dzialce mialem tam troche rzeczy i nie wiem czemu zostaly one mi usuniete skoro uczciwie je zdobylem?? raczej nie podjalem sie nigdy kopiowania ani nico, wiec czemu moje uczciwe lupy zostaly stracone? :))
bylem kidmodem i liderem i wgl, niby mi zaufales, ale dzialke usunales, bo zostalo stwierdzone, ze aszka mial kopiowane masterki?? nie chce nikogo tutaj obrazac, ale wszyscy byliscie w bledzie. aszka dostal masterke od lite, a lite nie kopiowal, lite byl jednym z najbogatszych graczy, bogactwa osiagnal glownie poprzez smsshop i rozwazne wydawanie bz. bez goddamn sens.
nie mogles po prostu mnie zawiadomic, albo aszki poprzez forum i pozniej aszka mnie?? razorrblaack byl jednym z wlascicielow tej dzialki, dziwie sie, ze usunales dzialke na ktora poszlo powyzej 40 stackow bz bez zawiadomienia, a wiem, ze takie procesy z dzialkami zdarzaly sie bardzo rzadko (a dzialka funka i tamtych niepowiemjuz zostala usunieta po dobrych 2 latach od wybudowania i chyba paru miesiacach nieaktywnosci, bo nie wiem, czy szczerb czegos na niej nie robil).
dodatkowo 300pp poszlo w bloto, bo chcielismy dzialke wypelniona bztami. 36s nic nie dalo, a raczej nas stracilo.
high risk=high reward, a pozneij to sie toczy samodzielnie. no coz, licze na pozytywny odzew bo nie po to budowalem to pol dnia, a pozniej sie nudzilem by moja praca przepadla w otchlan :)
razor
pska nie dopisalem ale lite byl kilkukrotnym laureatem comiesiecznej nagrody od lapanych pokow. dostawal pp i je rozwaznie wydawal tym samym zdobywajac bz, bo od czasu zdobycia lida nie musial kupowac sobie vipa
psonek2 dzialka wiki zostala usunieta po roku albo i dwoch latach
@down: fakt, rzeczy byly wspolne, ale wiekszosc zdobylem ja |
_________________ poke się skończyło, żegnam |
| Ostatnio zmieniony przez Razor v3 30 Grudzień 2016, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
AsheEUBest
haha umarl :D

Wiek: 24 Dołączył: 08 Lis 2016 Posty: 73 Skąd: co za gupol -_-
|
Wysłany: 30 Grudzień 2016
|
|
|
ej ale ja ci zdobywalem nie ty -_-
a i byl dodany wiec po ehm ehm usuwaliscie cala dzialke a nie tylko to co wam sie nie podobalo?
szczere podziekowania
acshe |
_________________ looool gripex, flyerbek, gosu, doublelift i bubba kush w jednym :O
kc amelia, derp, cola, torek i moje wszystkie waifu tez kc
Przydatne -> https://www.youtube.com/c...8CVTSpJA/videos
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
nie chodzi o żadne kopiowane itemy, ale o sposób wyrażania swoich emocji przez twojego brata : tabliczki tuż przy spawnie typu : mam setki multikont, usuncie dzialke, wow nie usuneliscie jeszcze itp ... dalej cytował nie będę bo już nawet nie pamiętam. Ale zapewniam, że te teksty (które na początku ignorowałem) co kilka dni były inne.
Przy okazji - oboje nie gracie, aszka ma bana... więc nie wiem skąd ten problem. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
| W sumie to tak jak wyżej ^^ + działki koło spawna które są nie używane , zostają usunięte :P , albo gdy mają jakieś nie odpowiednie tabliczki/budowle też zawsze są usuwane/resetowane |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
dobra, zamknijcie to. nie gram, ale chciałem kiedyś wrócić. teraz to chyba raczej podziękuję. <może czasem wbiję, ale to tylko dlatego, że jest tutaj z kimś pogadać. tylko dlatego.>
pska teksty na tabliczkach nie były zmieniane, a były jednakowe. dodatkowo, moglibyście usunąć też tą działkę z "areną" koło nas, no bo też jest brzydka i wgl, a jednak stoi ;))
pska2 aszka nie miał bana. toć ma inne konta, o których chyba zapomniałeś (kaien i tsm_faker), na których jest do działki dodany lol. więc działka by się nie zmarnowała, no ale cóż. stało się co się stać miało.
pska do upa: usuńcie też działki z odwróconymi T, bo to cenzuralne. |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
| Chodziło mi o nie odpowiednie budowle a nie o odwrócone T :) , ta działka z "arena" jest w uzyciu przez jednego z graczy , wiec nie zostanie usunieta . |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
| no a ta nie była, tak? |
|
|
|
 |
Derpauke
Random.

|
|
|
|
| Zamknę, ponieważ każdy już odpowiedź dostał. |
_________________ Siajmiiiiiiiiin~
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|