Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Derpauke
14 Listopad 2016
Prosze cie denek.
Autor Wiadomość
Remczak 
Sasuke

Ostrzeżeń:
 1/3/6
  Wysłany: 14 Listopad 2016   Prosze cie denek.

Z góry przepraszam bardzo za spamik postami, wiem że jak ktoś co chwile czyta moje posty jest żałosne, ale chce na serio przeprosić za moje zachowanie, możecie mi odebrać lugie tylko ja chce uj, bardzo dobrze mi się grało na poke, odszedłem owszem. Ale chciałem wrócić, więc w tym temacie bardzo przepraszam Denka za moje zachowanie z handlem PSC. Zresztą, możecie mi dać bana to bym mógł kupić unbana i po prostu grać na poke jako zwykły gracz, czemu remczak chcesz ak szybko unjaila? Ponieważ zbliżają się święta i nowy rok, nie chodzi mi o to że tylko na te święta bo mi samemu smutno ale bardzo bym chciał z wami go spędzić, rok temu nie miałem z nikim spędzać nowego roku, więc wszedłem na poke, mogłem odliczać i się pobawić, na serio przepraszam za moje zachowanie ale bardzo proszę o unjaila, mogę wszystko zrobić abyśmy zapomnieli sprawę o psc bardzo Cię proszę denku, i cała administracjo bardzo bym prosił o danie mi ostatniej szansy. Dziękuje bardzo za wysłuchanie mnie myślę że dostane uj.Obiecuję że nie zmarnuje tej szansy nawet, jeżeli coś złego zrobie możecie mi dać perma i po mnie bardzo was proszę.Bardzo nawet proszę denku osobiscię cię przepraszam bardzo.Jakbyście mi go dali, to bym był tak szczęśliwy że niewiem jakbym był.Jeszcze zwoliniło się Rekru na typ normal i bardzo bym chciałbyć kiedyś liderem tego zatem ciekawego typu więc proszę cie denek, Każdy zasługuję na ostatnią szanse nieprawdaż?

@Edit : Proszę o wypowiedzenie się denka lub administracji i nie zamykanie tematu obym mógł z wami o tym porozmawiać.

To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke

Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke

Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola

Ziemniaczki 
KAPPA KAPPA

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 14 Listopad 2016   

Remczak Może najlepiej kup unbana ? to chyba najlepsza opcja , udowodnisz że ci zależy :D

~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)

FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem

I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .

I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick

Jak ja już na wodniku

ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD :evil: ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom :mrgreen: :mrgreen: wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)

SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333

Remczak 
Sasuke

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Ziemniak, sęk w tym że ja mam jaila a nie bana, nawet może denek mi dać bana, to go wykupie, nie będę musiał startować na lidera ale będę mógł grać.

To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke

Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke

Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola

Razor v3 
Yall over

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Była Administracja hier, podziękujemy, do zamknięcia.

Derpauke 
Random.

Nie wiem czy mam prawo jakiegokolwiek głosu ze względu na niską rangę, ale no kurczę. Denek już raz zadecydował i kolejne tematy nie zmienią jego decyzji, wręcz przeciwnie-mogą być przesądne tej negatywnej opinii na Twoją osobę. Zamykam zatem.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi