Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Chora gra kiblowa. |
| Autor |
Wiadomość |
Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 5 Październik 2014 Chora gra kiblowa.
|
|
|
Wyobraź sobie, jesteś na obozie i chcę ci się lać, ale toi toi cię zniechęca. Krzaków nie ma, drzew też. Jedynymwyjściem jest tojek. Jest nie daleko sklep z drogą biżuterią a ty masz dużo pieniędzy. Postanowiłeś zniszczyć tojki z obozu, kupić normalny kibel... też śmierdzi... kupiłeś pierwsze kilka kawałków złota... i zacząłęś wysadzać nimi kibel. .....
Gra, jak z historyjki jest totalnie chora, już można wiedzieć na czym to polega... na zrobienie jak najlepszego kibla!!
Najpierw trzeba napisać, co cennego dodaje się do kibla, pod spodem rzeczy które poprzednie były dodane. Każdy dodaje jedną z tych rzeczy : diament, złoto, szmaragd, amethyst, srebro... oraz wiele innych rzeczy. Tak więc, przykładem będzie to:
Przykład123:
Dodaję złoto :3
(Wszystko wczesniej wymienione)
Przykład321:
Dodam na bogato szmaragd :0
Złoto, szmaragd
Zaczynam :
Srebro |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Październik 2014
|
|
|
na bogato ... amethyst ;3
srebro,amethyst |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 6 Październik 2014
|
|
|
Dobra musimy sie przeciez spokojnie zalatwic, pozlacam kibel
Srebro,ametyst,zloto, |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 14 Listopad 2014
|
|
|
| srebro, amethyst, złoto, rubin |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
Wysłany: 26 Listopad 2016
|
|
|
srebro, amethyst, złoto, rubin, kapeć
Można gry odkopywać XDD
-- 100 post -- |
_________________ poke się skończyło, żegnam |
|
|
|
 |
weddy

Wiek: 25 Dołączył: 21 Lip 2014 Posty: 468 Skąd: Z człowieka
|
Wysłany: 14 Grudzień 2016
|
|
|
| srebro, amethyst, złoto, rubin, kapeć, jadeit |
_________________ "Ukadłeś kogoś czy zabiłeś?"~Klocuch |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|