Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Pytanie odnośnie walk... |
| Autor |
Wiadomość |
kacper7xD

|
Wysłany: 30 Wrzesień 2016 Pytanie odnośnie walk...
|
|
|
Cześć!To pytanie mógłbym wysłać denkowi na priv, ale postanowiłem je tutaj napisać, byście mogli wyrazić opinie, a brzmi ono tak:
-Czy mógłbym pozwolić graczom oraz sobie na użycie max 3 przedmiotów do walki.Czy to potion,czy to berry (ale nadal rzeczy zwiekszajace same z siebie np choicy zabronione)
-W grach pokemon nie zawsze były walki u lidera 6x100.Czy jesli brakowaloby graczowi np 1 setki, a mialby vipa, czy moglby sie do mnie poprostu tpa'nac i zawalczyc ? (Ja tez bym w tej sytuacji musial miec 5x100)
Nie dotyczy sie to wszystkich liderow, tylko mnie, chce o to poprostu zapytac i najwazniejsze:Czy jesli by mi pozwolono, chcielibyscie?
Pozdrawiam |
_________________ Pa ha hi ha ha hi ha pa ha ha ha
 |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 30 Wrzesień 2016
|
|
|
| Lider zawsze używał wszystkich swoich pokemonów odpowiadających sali, które miał. Taka osoba raczej może się tepnąć i walczyć, ale to już jej sprawa, że nie ma 6x100 a chce walczyć. |
|
|
|
 |
piotr13231
|
|
|
|
Ja walczę z każdym, kto nie ma odznaki i przyszedł do sali na własnych nogach.
Co do przedmiotów to jedni liderzy by tak woleli, inni nie. Może takie mini zasady ustalane także przez aktualnych Liderów dla własnych sal? |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| Piotr parę liderów ma własne zasady ,-, |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
kacper7xD

|
Wysłany: 8 Październik 2016
|
|
|
| Co do całego tematu....Mogę wprowadzić u mnie na walkach taką zasade? |
_________________ Pa ha hi ha ha hi ha pa ha ha ha
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|