http://forum.pokecraft.pl...der=asc&start=0
przez niego byla nominacja kopiowal wszystko on wymyslal sposoby mial pelno skrzynek z bedrocami pod dzialka i tmami ale jednak dla niego jest UB moglem tez jakis inny sposob na kopiowanie wymyślći albo mb na spawnie rodawac taktyczna faworyzacja (Potem moda dostal) wpływowy człowiek szkoda ze ja nie mam takiego talentu
<3
W sumie pawkox ma bardzo dużo racji. Ja też nie wiem jakim prawem szczerba dostał UB. On miał pełno bd mb itd. i wszystko w netherze. On także był kiedyś zamieszany w sprawę z wyrzucaniem gablotek na spawnie. Ale wracając do klonowania to on dostał UB na mainie i jeszcze permisje i moda i zamiast się poprawić dalej pokazywał ze on na tego UB nigdy nie zaslugiwał. W takiej sytuacji jedyne co mogę stwierdzić to, to że jest to działanie średnio sprawiedliwe.
Edition. Moda dostał na forum tak dla rozjaśnienia
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?
Co prawda, to duża prawda.Szczerbatek dostał ub, dostał moda.Tak jak napisał patryk, powinien dostać ub, znaczy "powinien".Po wcześniejszym tematem Grubego (o ile sie nie myle) z prosba o ub dla pawkox'a był ironiczny dla np Magneto.Już wtedy pokazał, że nie zawsze II szansa się należy,ale mimo tego...Szczerbatek za takie coś dostał ub , on też biorąc pod uwage sprawiedliwość powinien.
_________________ Pa ha hi ha ha hi ha pa ha ha ha
Ja tego nie rozumiem Szczerbatek dostal UB a pawkox drugiej szansy nie moze dostac nie widze w tym sensu jak gracz o imieniu szczerbatek dostal szanse to musi byc jakas forma faworyzacji dalbym prszyklad ale nie chce miec pozniej problemow u innch graczy pokecraft ze sie wogole podpisuje pod tym postem to juz kilka ludzi wkurzy powiem tak pawkox powinien dostac druga szanse :/
Sorry za orto jestem z Irlandi :P
_________________ A man with a dream is a man with hope
A man with hope is a man with a dream
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum