Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Kosmatek 19 Sierpień 2016 |
Ban na ts'ie, o co chodzi???? |
| Autor |
Wiadomość |
CichyShow
Moderator
|
Wysłany: 19 Sierpień 2016 Ban na ts'ie, o co chodzi????
|
|
|
Dobra, dostałem perma na ts'ie z powodami: "Wypytywanie/Zmienne IP/Denerwowanie Administracji" i nawet nie wiem kiedy tymi powodami zawiniłem.
Po 1. Zgodzę się, mam zmiennie IP i raz na jakiś czas musze zresetować router co powoduje zmianę ip... W nocy tez router z automatu się resetuje więc to już nie moja wina. (Ale to chyba wtedy się zmienia ip, jeśli nie, oświećcie mnie bo już mam wodę z mózgu)
Powód: "Wypytywanie" o co w tym chodzi? Tego nie rozumiem,
"Denerwowanie Administracji" Tego też nie rozumiem... kiedy ja denerwuje kogoś z adminów?
(Pisałem z kratosem, powiedział mi że może chodzić o nick ale nie zagłębił mnie w ten temat. Ale jeśli chodzi o nick, to chcę tylko powiedzieć że to nie jest "klon cichego" ani nic, ja już na nim grałem na serwerach typu "hardcore" i to dobre 3 może 3,5 roku temu...
I jeszcze jedno, mogę wiedzieć kto dał mi tego bana?
Nie chce zbędnych odpowiedzi graczy, chce tylko odpowiedz od kogoś z administracji...
EDIT!
Dobra, zapomniałem że podczas grania w cs'a internety mi się zresetowały i musiałem mieć ip zbanowanego tak jak mówi nusiek, mój błąd przepraszam i temat do zamknięcia. ;_; |
| Ostatnio zmieniony przez CichyShow 19 Sierpień 2016, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
Wysłany: 19 Sierpień 2016
|
|
|
| Jak ci się resetuje IP, to może trafiło ci się IP kogoś, kto dostał za to Bana? |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
Wysłany: 19 Sierpień 2016
|
|
|
Aaaa, chodziło o bana na tsie xd
Myślałem, że chodziło o skargę na tego gościa, co obrażał denka swoim nickiem i napisałem, że jest coś nie tak z nickiem xd
Byłem chwilę afk i nie skumałem xD |
_________________ Koniec!
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|