Zamknięty przez: XTygrySicaX 18 Sierpień 2016 |
denek ogarnij się |
| Autor |
Wiadomość |
dzilkomen
|
Wysłany: 18 Sierpień 2016 denek ogarnij się
|
|
|
Denek zamiast zamykać temat uzasadnij swoją odpowiedz ;p, nie potrzebujesz zadnych dowodow, TO TY JESTES DOBRY ADMIN xDD, chłopie ty się nie zachowujesz jak admin tylko jak idiota(sorry dats tru)
Otwieram tamten temat na nowo ELO |
|
|
|
 |
dzilkomen
|
Wysłany: 18 Sierpień 2016
|
|
|
| Nie potrzebujesz dowodów to jakim prawem karasz, bo tak ci intuicja podpowiada czy jak? |
|
|
|
 |
Olcius_28
The drama Queen
Wiek: 22 Dołączyła: 28 Lip 2016 Posty: 313 Skąd: Z Psychiatryka
|
|
|
|
| Jest takie coś jak "prywatna wiadomość" i tam też mogą mu dowody wysłać. Poza tym admin i właściciel. |
_________________ Zwycięzca ma wielu przyjaciół- zwyciężony prawdziwych.
Kocham Melanie Martinez
Ten uczuć kiedy z nygasa i lamy w "the binding of Isaac" raptownie ewoluujesz w osobę, która zabija mamę Isaaca <3. |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
|
|
|
| Ty zdajesz sobie sprawę z tego że obraza administracji jest surowo karana. Twój kolega zapewne dostał bana za obrazę bo jakiś administrator przy tym był. |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?
 |
|
|
|
 |
dzilkomen
|
|
|
|
| Koleś ja nie obrażam, nazywam rzeczy po imieniu, nie wiesz za co dostal moj kolega bana, a nawet jeśli jakoś sie dowiesz to mu tego nie udowodnisz bo jestes ograniczony jak administracja :P |
|
|
|
 |
dzilkomen
|
|
|
|
| Jest takie cos jak pw, szkoda ze wspaniały admin ma w poważaniu wiadomości prywatne xDD |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
|
|
|
Twój kolega dostał bana za sprzedawanie kluczy do cs go czy jakoś tak łapcie co ON SAM napisał:
adi1 przepraszam za mojego brata wkradł mi się na konto po czym zaczoł spamić że sprzedaje poki za klucze i skiny czy coś takiego przynajmiej tak mi mówił ww tym okresie kiedy on niby tak pisał byłem u kumpla spałem u niego pokecraft to fajny serwer pokemon gram na nim juz od dluszego czasu adi1 prosze cie o unban nie boj sie brat dostal *cenzura* ii juz sie nie wlamie |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
 |
|
|
|
 |
dzilkomen
|
|
|
|
| Za takie cos powinien być ban czasowy ;), ale rozumiem skoro admini na tym serwerze są kretynami i banują nawet za granie na innym serwerze, kc |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
|
|
|
| Nie ma banów za gre na innym serverze, są tylko bany za reklamę i zapraszanie graczy na inny server. A i wyrażaj się. |
 |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Dzilkomen nie potrzebuje dawać dowodów, bo to było z 2 miesiące temu? zmutowałem Twoje kolegę, ale coż po grze wyzywał mnie, "admini na tym serwerze są kretynami" - koleżka chce chyba bana dostać? naucz się szacunku do osób starszych a nawet dorosłych ;) |
|
|
|
 |
XTygrySicaX
|
|
|
|
Spoko, to już siedzisz w jailu. Jak Denek wbije to najpewniej jeszcze zbanuje na ip w grze i forum :).
//Edit
Proszę ss
t.png
|
 |
| Plik ściągnięto 19 raz(y) 23.02 KB |
|
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| bez komentarza. Nie widziałem, że koleś może osiągnąć tak niski poziom , poniżej dna ... perm ban leci. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|