Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
9 Sierpień 2016
Proszę O Bana Dla Gracza O Nicku Igormen
Autor Wiadomość
Rainbowek69 
RainboweQ

Wysłany: 5 Sierpień 2016   Proszę O Bana Dla Gracza O Nicku Igormen

Sprawa wygląda tak. Igormen chciał się ze mną wymienić pokemonem (eevee) mówił mi że pokemon (Lucario) to rzadki okaz pokemona i mówił że jest potężny no cóż ja jako łatwowierca w to uwierzyłem więc dałem eevee. Dosłownie 2 min później kolega (Grlofindel) z którym gadałem na TS3 powiadomił mnie że pokemon (Lucario) nie jest taki potężny i Znajomy (niestety nicku nie pamiętam) z gry powiadomił mnie że Lucario moge łatwo zdobyć jeśli mam konto VIP a mam.Tak przyznaje się że oczerniałem Igormena bo się trochę wkurzyłem ale on potem odpisał że jestem grubym nerdem lola (lol nie wiem co to za gra naprawde).... Więc jeśli można to prosiłbym o bana dla tego osobnika i jeśli można o odzyskanie eevee :) Dziękuje...

Razor'ek
[Usunięty]

Wysłany: 5 Sierpień 2016   

Moim zdaniem Ty nie powinieneś go wyzywać, aczkolwiek mogłeś go poprosić o oddanie. I wtedy raczej powinien Ci oddać, czekamy na decyzję admina.

Rainbowek69 
RainboweQ

Przepraszam nie dopisałem że prosiłem igormena a nawet błagałem :) lecz on odpisywał nie nie nie więc sie wkurzyłem... Zapomniałem dopisać że mam świadka którego sie pytałem czy ten pok jest dobry on sprawdził na pokedeksie lecz za późno ;-; więc on może potwierdzić że sie pytałem lub coś

Kratos01 
Byly KidMod

Następnym razem przed wymianą pytaj się innych, co ile jest warte xd

igormen

Wysłany: 6 Sierpień 2016   Chciałbym powiedzieć że nie mówiłem nic o lucario

Nie mówiłem że jest potężny powiedziałem mu o tym że chce od niego ją kupić za lucario i dodałem mu dodam i dodałem mu skamielinę armaldo zgodził się o po paru godzinach kazał mi się odmienić że to jest eevee jego kuzyna.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi