Witam mój nick w grze to Certi2001 ,chciałbym zosać QuestMaker'em .
Myslę ,że się na to nadaję mam wiele ciekawych pomysłów i znam się na modzie którego używacie .
Przykład mojej kreatywności :
Policjant znajdujący się pod spawnem informuje nas o wielu włamaniach w okolicy .
rozkazuje nam spodkać się z policjantką Jenny która znajduje się w Cerulean City gdyż ma tam do załatwienia kilka spraw .
Znajdujemy ją w markecie w Cerulean City i zaczynamy rozmawiać.
Ona mówi nam ,że:po swoich licznych poszukiwaniach dowiedziała się ,że za owe włamania odpowiedzialny jest gang starr i razkazuje nam ich wytropić i pokonać ,mówi nam też ,że słyszała z niewiadomych źródeł ,że kręcą się w okolicach bagien i abyśmy po ich pokonani oddali jej łupy które ukradli mieszkańcą .
Awięc udajemy się na bagna i znadujemy Gang starr w kanionie jest ich trzech i w tym jeden silniejszy . Po ich pokonaniu otrzymujemy 20 skradzionych przez nich złotych monet
które musimy oddać policjantce Jenny .
Po oddaniu policjantce 20 monet otrzymujemy (przykładowo) 5 sztabek złota.
W mojej głowie jest jeszcze masa pomysłów tego typu .
jestem miły choć mało aktywny na chacie .Na serwerze spędzam około 8-9 h.
Mam nadzieję ,że moja prośba zostanie rozpatrzona .
cześć w grze mam nick _KICK_ chciałbym zostać QuestMakere'em myśle ze sie nadaje mam bardzo duzo pomysłów i bardzo chce zostać QuestMakerem jestem na servie do 12 godzin dzienie myśle ze to wystarczy chociaż mało napisalem myśle ze moja proźba zostanie przeczytana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum