Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 31 Maj 2016 |
Lider Sali |
| Autor |
Wiadomość |
11dawid11pl
|
Wysłany: 30 Maj 2016
|
|
|
adi odchodzi? brednie jakaś byle plotka załatwiła mu degrada, nie twierdze denku że się mylisz lecz uważam iż bez dowodów troszkę średni pomysł dawać komuś dq, wiem iż adi nie chciał odejść chyba że masz dowody denku, lecz zapewne może go denerwować to co ostatnio działo się na forum.
ode mnie tyle |
|
|
|
 |
adi1

|
Wysłany: 31 Maj 2016
|
|
|
| To Cos widzę i mnie chcą mnie dq, wcale nie odchodzę chce się cieszyć dalej badać liderem Bug... jeśli już nie mogę to wybaczcie, jak mogę robić to co kocham jeśli już nie mogę? Chciałem bym odzyskać bo mi bardzo zależy.. nie poto tyle się starałem żeby teraz to stracić chce robić to co lubie puki jeszcze mogę... a co dalej los pokarze to się zobaczy. Więc proszę bardzo o zwrócenie rangi, |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 31 Maj 2016
|
|
|
| ok, skoro chcesz to zwracam rangę i liczę na aktywność i lojalność wobec graczy i naszego serwera. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|