Zamknięty przez: admin 7 Listopad 2015 |
HALLOWEEN!! |
| Autor |
Wiadomość |
dinostorm
Rocky

Wiek: 109 Dołączył: 15 Mar 2015 Posty: 380 Skąd: Ze smutku :(
|
Wysłany: 1 Listopad 2015
|
|
|
Heh.
Po 1. Zdjęcie jest robione w restauracji nudowanej przeze mnie :D
Po 2. Te cst oraz kryształ i strzały mi się nie podobają. (Czy ja czegos niewiem?). |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Rock.
,,Wielkość człowieka nie jest uwarunkowana tym, jak wiele bogactwa on nabywa, lecz tym, jak bardzo jest uczciwy i zdolny do wywierania dobrego wpływu na innych ludzi" ~ Bob Marley
 |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
|
|
|
| Idzie wam az za dobrze. Skoro tak utrudnie troche i dodam jeszcze kilka itemkow do zebrania |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
|
|
|
Był czas cukierka. Pora na psikus.
Otóż z wielka iloscia zgłoszeń, że posiadacie te rzeczy potrzebne do zrespienia wam dowolnego pokemona urozmaicilem npc ktory teraz bedzie dawał albo glewie swietego albo Świecący Płomyk Halloween.
Natomiast Ci co dostali glewie nie sa straceni ponieważ też bedzie można ją wymienic na Starą Monete Halloween
Utrudnienie polega na tym że dostajecie to albo to, co zmusi was do wspolpracy i handlowania ze sobą. CZyli
Klucz Świętego = Glewia Świetego lub Swiecący płomyk Halloween
Glewia świętego = Stara Moneta Halloween
Potrzeba wiec jeszcze 2 itemkow ;)
Nie zrozumcie tego zle ale to idealny pomysł by zrobić komuś prezent na halloween. Nie myslcie tylko o sobie.
Zatem wybaczcie ze tak postepuje ale po pierwszym dniu Halloween wiele osob dostałoby zapewnie legendy. Legendy są unikatowe i nie sa pokemonami ktore mozemy produkować masowo.
Przepraszam |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
| ,,co zmusi was do wspolpracy i handlowania ze sobą,, jakie handlowanie krelu :O jak ktoś już ma glewie świętego to nie zdobędzie płomyka bo nikt nie sprzeda każdy chce legende i nikt nie odpuści do tego hunter ma resp raz na 5 min i nic z niego nie dropi:/ |
_________________ ,,Urodzony By Przegrać Żyje By Wygrać''
https://www.youtube.com/watch?v=SH6ZUOTtrAA
 |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
Pozdrawiam -.- Teraz więcej multików ?
2015-11-01_18.53.05.png
|
 |
| Plik ściągnięto 65 raz(y) 229.51 KB |
|
 |
|
|
|
 |
Haki
Hmmm??

|
|
|
|
| Gralem na tym koncie kiedy mialem eq buginięte , i jest zakaz wykonywania questów?? |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
| haki może nie jest zakaz wykonywania QUestów Z multika ale na pewno jest zakaz dawania itemów Z multika na swoje konto :) słowa kiri: zakaz dawania / sprzedawania Itemów z halloween czyli jeśli przekażesz itemy z multika na swoje i odbierzesz legende mogę walczyć o twojego bana na forum, zignorowałbyś słowa kiri sorry haki. |
 |
|
|
|
 |
Haki
Hmmm??

|
|
|
|
| aha czyli jak chce sobie wziasc balle na to konto to mam zakaz spk . |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
| ,,kiri: zakaz dawania / sprzedawania Itemów z halloween,, co jest tutaj nie jasne, sorry ale koniec spamu. bez odbioru |
 |
|
|
|
 |
StarDust
Lider Flying <3

Wiek: 27 Dołączył: 13 Lis 2014 Posty: 188 Skąd: Czaplinek/Derby
|
|
|
|
| Baron jesteś jak lubieflaki zbyt pewny siebie ;). Ja na ciebie tez mam haczyk ;). Wiec nie wmawiaj innym ze źle robią jak sam źle postępujesz ;). I tez mogę walczyć o twojego bana jak to powiedziałeś ze słowa kiri to ja powiem sorry regulamin tak każę. |
_________________ Stareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
 |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
Wysłany: 2 Listopad 2015
|
|
|
| Chodziło mi żeby nie było tak że 3 osoby będa robić misje a reszta będzie siedzieć na rzyci i kupując od was itemy za parenaście stacków bo im się nie chce szukać. |
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
Wysłany: 6 Listopad 2015
|
|
|
Jak wiecie Boss Halloween zaczął pojawiać się rzadziej i stał się o wiele silniejszy. Otóż jego siła wzrosła dzięki Jeźdźcy bez głowy. Nakarmil się on waszymi koszmarami i smierciami, a teraz pojawił się w pełni sił.
Uczeń Demona Halloween (Jeździec bez glowy) ujawni się dzisiaj o 24:00 i będzie się respil co godzine (czas od zabicia go). Oferuje on rzeczy potrzebne na pokemona (2 ostatnie które dodałem przy odpowiednim %dropu). Będzie można go pokonać do 24:00 w sobotę. Lokalizację podam na serwerze |
|
|
|
 |
piotr13231
|
Wysłany: 6 Listopad 2015
|
|
|
| Czyli nie na mapie hallowenowej |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
Wysłany: 7 Listopad 2015
|
|
|
| Jeździec wyruszył w swą podróż!! Ze swojej siedziby (Lavender Tower) kieruje się w stronę Cerulean drogą nr 9. Miejcie bacznosc i uważajcie na siebie na tej drodze!! |
|
|
|
 |
|
|