|
Konie :3 |
| Autor |
Wiadomość |
Devolay [Usunięty]
|
Wysłany: 28 Styczeń 2015
|
|
|
Kiri i Arejcz : Sa pluginy ze nie mozna zabijac koni.
PS: Wpadłem także na pomysł że można sprzedawać jajko respu konia i siodło na warp vip i można wykorzystac plugin do rowerków (zyczurace) że zamiast rowerka bedzie potrzebne jajko respu konia i siodło. |
|
|
|
 |
XkoraksX
|
|
|
|
| jak dla mnie to mierny pomysł każdy koń jest tak samo szybki to trochę zaniża poziom |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
|
|
|
| sprzedaż na warp vip kompletnie odpada. jedyne co to ogarniecie koni na tych torach. |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
alusia106106

Wiek: 24 Dołączyła: 12 Kwi 2014 Posty: 420 Skąd: Z ognia ;3
|
|
|
|
| Dosyć dobry i fajny pomysł , jestem na tak. |
_________________ Ogień to mój żywioł i nim zawsze będzie... ~alusia106106
---------------------------
Avek by adi1 <3 |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 29 Styczeń 2015
|
|
|
| jestem na nie za dużo lagów będzie i konie będą się bugować |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Devolay [Usunięty]
|
Wysłany: 30 Styczeń 2015
|
|
|
| Patrykozaour nie było by lagów . Chyba że na kompach z dirta ;P |
|
|
|
 |
SirAJ
SIR :3
|
|
|
|
| XkoraksX napisał/a: | | jak dla mnie to mierny pomysł każdy koń jest tak samo szybki to trochę zaniża poziom |
Każdy koń ma losowo wygenerowaną prędkość. |
_________________ вперед SS !
 |
|
|
|
 |
Szczerbatek666

|
|
|
|
Jeśli ktoś za sponsoruje nagrodę ja mogę pożyczyć konie ... (mam xd) ale warunek taki ze konie nie bd bite zabijane i nie bd prób kradzieży.
I jeśli Lotosik z denkiem pozwolą,a w sumie lotosik bo jej ukradłem konie z sheaxem xD
ps. Denek,Lotosik nie mam nadzieje że nie bd źli ^^ |
_________________ =-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=
Spychany pod powierzchnię butem,
Może jestem trupem, skoro mówisz tak?
I tak wrócę. Szykuj się na trupi jad!
=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 31 Styczeń 2015
|
|
|
| Devolay napisał/a: | | Patrykozaour nie było by lagów . Chyba że na kompach z dirta ;P |
będąlagi chcąc nie chcąc i tawet jak ma sie pożądny komp to tylko jest zmienijszona il6ść 3agw |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Devolay [Usunięty]
|
|
|
|
| Patryko : Skoro bedą to czym niby spodowodane ? :) wytłumacz mi. |
|
|
|
 |
Lotosik
|
|
|
|
| kiririn ma racje jak mowicie lepiej zamiast koni dac wyscigi na pokach co sadzicie by to niedlugo zrobic :)? |
|
|
|
 |
Sheax

|
|
|
|
Aha "zrobić" i co z tego że all gotowe (nie po to z zyczu cichy sub i ja budowalismy arenke aby jej nie używać, eh i plugin nie jest do końca zrobiony ;___; (gg lotos po co czytać cały temat zobacz od tak co piszemy i daj odp .____.)
Naprawdę tu nie ma co spamic czekamy jedynie na plugina ;) |
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
Nick Steam:Szix♥
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Napisała zrobić nie zbudować. Chodziło jej o zrobienie tak jak już napisała eventu na pokach. Jak dla mnie poki były by lepszym pomysłem bo co jak co ale to serwer pokemon. |
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 1 Luty 2015
|
|
|
Koniem można się zbugować w ścianie... pokemonem też... ale pokemony i tak lepsze by były...
a tak przy okazji inne pokemony są szybkie, niektóre wolniejsze... np. Lapras jest szybki, archeops... konie mają za to bardzo podobną prędkość... |
|
|
|
 |
alusia106106

Wiek: 24 Dołączyła: 12 Kwi 2014 Posty: 420 Skąd: Z ognia ;3
|
Wysłany: 1 Luty 2015
|
|
|
O wiele lepiej będzie z pokami , ale niektóre pokemony bugują się w lataniu ;x
Ps to ja już nie mam szans , ponieważ nie mam dobrych latających poków , bo oczywiście okradziono mnie , ale coś tam się skomponuje... |
_________________ Ogień to mój żywioł i nim zawsze będzie... ~alusia106106
---------------------------
Avek by adi1 <3 |
|
|
|
 |
|
|