Zamknięty przez: admin 21 Listopad 2016 |
Żegnam |
| Autor |
Wiadomość |
AsheEUBest
haha umarl :D

Wiek: 24 Dołączył: 08 Lis 2016 Posty: 73 Skąd: co za gupol -_-
|
Wysłany: 12 Listopad 2016
|
|
|
| a ze mnom sie nie porzegnaliscie -_- czemu mnie nie lubicie a i ja kocham layriss wiec nie dawac mi listow milosnych na skype |
_________________ looool gripex, flyerbek, gosu, doublelift i bubba kush w jednym :O
kc amelia, derp, cola, torek i moje wszystkie waifu tez kc
Przydatne -> https://www.youtube.com/c...8CVTSpJA/videos
 |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
| AsheEUBest napisał/a: | | a ze mnom sie nie porzegnaliscie -_- czemu mnie nie lubicie a i ja kocham layriss wiec nie dawac mi listow milosnych na skype |
http://forum.pokecraft.pl/viewtopic.php?p=80283
polecam |
_________________ poke się skończyło, żegnam |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
| Akurat jak możliwe, że wracam. Teraz musiałeś do tego dopuścić ;x. Nie poznałam cię za dobrze, tylko trochę i nie będę mieć okazji jak widać. Dzięki za wsparcie w związku z odzyskaniem hasła na forum, które do tej pory nie wiem jak zostało zmienione. See ya >.> |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
| Carolina napisał/a: | | Akurat jak możliwe, że wracam. Teraz musiałeś do tego dopuścić ;x. Nie poznałam cię za dobrze, tylko trochę i nie będę mieć okazji jak widać. Dzięki za wsparcie w związku z odzyskaniem hasła na forum, które do tej pory nie wiem jak zostało zmienione. See ya >.> |
Cya, maybe soon. Koleżanko, czasem będę wbijał. Dla Ciebie. Postaram się z Tobą zapoznać, byś wyrobiła sobie o mnie opinię:)) A co do hasła, to chamstwem byłoby nie pomóc. |
|
|
|
 |
Arejczlel
|
|
|
|
| CY@ bruh. Tez bym wrócił ale nie mogę bo denek ma na mnie wyjebane prosto mówiąc xdd pszemek nie wie co się szykuje także ten xd elo razorgu silverze |
|
|
|
 |
dejnio
Shinobi Konohy

Wiek: 25 Dołączył: 19 Lip 2016 Posty: 200 Skąd: Wioska Liścia
|
|
|
|
| dodaj mnie do opisu to dam ci buzi |
|
 |
Razor v3
Yall over
|
Wysłany: 13 Listopad 2016
|
|
|
dejniek - zrobione.
Arejczyk - cy@ bruh, słowa zdecydowanie za ostre ;-; I tak piszemy na skype, więc nie musiałeś się wcale żegnać w sumie xD |
|
|
|
 |
Magneto
...

|
|
|
|
Spóźnione, ale...
Wielkie dzięki, Razorr. Byłeś wspaniałym graczem. Jesteś wspaniałą osobą.
Szkoda, że to, co się stało... Się stało. ;-; |
_________________ ... |
|
|
|
 |
AsheEUBest
haha umarl :D

Wiek: 24 Dołączył: 08 Lis 2016 Posty: 73 Skąd: co za gupol -_-
|
|
|
|
| Magnet, nie lepiej wszystko na mnie zgonić? Przecież Ty odszedłeś przez moją prośbę razor dostał dq ziemniak tez dq. Pozwalam zganiać na mnie bo wiem, że to moja wina. Co z tego, że w regulaminie nic a nic nie było o kowadłach i jak się pytałem na czacie to "niby" były. 😂😂😂😂😂👌💪👌💪👌💪💯💯🎸Siema |
_________________ looool gripex, flyerbek, gosu, doublelift i bubba kush w jednym :O
kc amelia, derp, cola, torek i moje wszystkie waifu tez kc
Przydatne -> https://www.youtube.com/c...8CVTSpJA/videos
 |
|
|
|
 |
Magneto
...

|
|
|
|
Właśnie nie lepiej. Moje odejście było spowodowane faktem, że różne probleny narastały. I w końcu mnie przerosły.
Jestem smutny ze względu na produkt końcowy prośby o UB. Chciałem Ci pomóc, nie udało się.
Ty nie byłeś tu winny, jakby nie patrzeć.
Dlatego obwinianie Ciebie nie ma sensu. Nie ma co obwiniać niewinnych... Nie przejmuj się, trauma mi kiedyś przejdzie :) |
_________________ ... |
|
|
|
 |
8008135
|
|
|
|
Pozdroweczki,
Тихий |
|
|
|
 |
Slavica2341
Psychiczny Opiekun

|
|
|
|
| dejnio napisał/a: | ja pokonałem przed wczoraj slavica 6:4
Tak w ogóle to narka razor,wszyscy fajni odchodzą wiec pewnie nie wrócę nigdy |
Spróbuj to zrobić w turnieju ;D
Będę orygialny i napiszę żegnam ^^
Wgl to dzięki za wspolna grę od początku do końca |
|
|
|
 |
Vkick

|
|
|
|
No Razor myślałem ,że jeszcze trochę będę miał okazję z tobą pograć. Szkoda ,że straciłeś wszystko co miałeś , ale pamiętaj jedno nie zapomnij o nas i nie poddawaj się. Pomimo tego iż ciągle słyszę złe opinie o tobie ja posiadam własne zdanie i pamiętam o śladach ,które pozostawiliśmy razem. Niestety wszystko ma swój koniec jednak w twoim przypadku nie bym szczęśliwy. Pomimo momentów w ,których sam ciebie wyzywałem i krytykowałem chciałbym Ci życzyć powodzenia na dalszej drodze gdyż każdy zasługuje na lepsze jutro .
Pozdrawia Vkick |
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
Papa razorek :v
Przykro bedzie grac bez ciebie
(do kogo bede sie teraz zalic :<) |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
| 8008135 napisał/a: | Pozdroweczki,
Тихий |
Danke WcaleNieBylyAdmin, daj jakis kontakt do siebie na pw <3
I nie gg, bo zakladam nowe. :< (W sumie to mozesz dac lol)
Najlepiej skype, bo z niego korzystam najczesciej.
| Cytat: | Spróbuj to zrobić w turnieju ;D
Będę orygialny i napiszę żegnam ^^
Wgl to dzięki za wspolna grę od początku do końca |
Zegnam Slavi, mam nadzieje, ze popykamy w LoLa jak wejde do Golda/Platki ^^
Zaprosze Cie :>
A odn. gry - byles bardzo fajnym rywalem na bug, za silnym jak na moje standardy ;_;
Ale dzieki bardzo za mozliwosc rywalizacji!
| Cytat: | No Razor myślałem ,że jeszcze trochę będę miał okazję z tobą pograć. Szkoda ,że straciłeś wszystko co miałeś , ale pamiętaj jedno nie zapomnij o nas i nie poddawaj się. Pomimo tego iż ciągle słyszę złe opinie o tobie ja posiadam własne zdanie i pamiętam o śladach ,które pozostawiliśmy razem. Niestety wszystko ma swój koniec jednak w twoim przypadku nie bym szczęśliwy. Pomimo momentów w ,których sam ciebie wyzywałem i krytykowałem chciałbym Ci życzyć powodzenia na dalszej drodze gdyż każdy zasługuje na lepsze jutro .
Pozdrawia Vkick |
Vkick, ja tez myslalem :(( Niestety los wybral inna droge. Stracilem wszystko co mialem na Poke, w realnym swiecie przez te 2 miesiace mojej obecnosci i nieobecnosci zdobylem wielu ciekawych przyjaciol, ktorzy otworzyli mi droge na swiat, sam troche sie otworzylem bardziej na swiat... Szkoda, albo i nie szkoda gadac :) O Was na pewno nie zapomne, bo czemu mialbym? :D A odnosnie tych zlych opinii - to chyba tylko od Szczerbatka, patryka i Xardixa xD (Zartuje, oczywiscie kazdy ma prawo wyrobic sobie o mnie inna opinie i wedlug niej zyc et cetra). I wzajemnie, obys trenowal smoki jak najlepiej. :>
| Cytat: | Papa razorek :v
Przykro bedzie grac bez ciebie
(do kogo bede sie teraz zalic :<) |
Papa Daffit
No czy ja wiem? Niektore osoby juz sie ciesza :D (Wiemy kto)
Napisz na LoLu czasem a Ci odpowiem c; |
|
|
|
 |
|
|