Wysłany: 3 Lipiec 2017 Podanie Na Lidera Sali Fire.
Cześć nazywam się Dawid i mam 13 lat. Gram na pokecraftcie od czerwca 2016 roku.
Nigdy nie byłem karany mutem , kickiem i jailem.Jestem na serwerze prawie codziennie.
Dlaczego typ Fire?
Pokemony typu fire od początku były moimi ulubionymi.Zawsze gdy grałem w pokemony fire red lub inne emulatory wybierałem startera typu fire . W anime bardzo spodobał mi się pokemon Houndoom i dlatego nie mogło go zabraknąć w moim składzie. Ogółem do pokemonów typu fire mam taki pewny sentyment z dzieciństwa. Znam słąbości pokemonów typu fire i znam mocne strony. Wszystkie zalety ognistych pokemonów odnoszą się do ich ataków oraz możliwości podpalenia, które daje nam pewną przewagę w walce.
Dlaczego to właśnie ja mam zostać liderem sali?
-Jestem uczciwym graczem
-Wiem dużo na temat pokemonów, znam ich słabości i mocne strony
-Dzięki mojej wiedzy na temat pokemonów staram się pomagać innym graczom na serwerze
-Jestem ogarnięty
-Mam sporo wolnego czasu dzięki czemu jestem na serwerze nawet około 12 godzin
-Jestem solidny
Mój skład pokemonów :
-Houmndoom (mój ulubiony pokemon)
-Sh Charizard
-Charizard
-Typhlosion
-Flareon
-Blaziken
Link do obrazka: http://imgur.com/a/UuTBs
_________________ Niech moc Psyducka będzie z wami
19.06.2017 21,30-22,10
W tym czasie dostałem super mocy, mogłem niszczyć kościół i cmentarz. Nikt tego nie widział. Potem dostałem Jaila za to że napisałem dzienki.
Od tej pory boję się Pokecrafta
Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum