Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
24 Lipiec 2017
5rb nowe konto tzw
Autor Wiadomość
5RB 

Wysłany: 27 Maj 2017   5rb nowe konto tzw

http://forum.pokecraft.pl...p?p=86705#86705
werdykt: rozpoczecie gry na nowym koncie

http://forum.pokecraft.pl...=11910&start=15
werdykt: BRAK MOZLIWOSCI UB

mysle, ze nalezy mi sie mozliwosc zalozenia nowego konta, wiec slicznie o to prosze
nie mam zamiaru tu grac, chce tylko pisac
bylem kidmodem, pomagalem graczom, 2x liderem, mysle, ze duzo dla servera zrobilem

prosze uwu
razor

ZyraMain 
ashe najlepsza best

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 29 Maj 2017   

jestem za tak, czemu niby 100% graczy ma 2 szanse (wikapl ma 9 ;-) ) a on nie ma miec?
lecz nie moge
niestety

Ziemniaczki 
KAPPA KAPPA

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 30 Maj 2017   

Po 1 ashe ty nie masz w tej sprawie głosu bo sam masz bana :) , po 2 razor to że byłeś kidmodem nie oznacza że masz dostać unbana , równie dobrze moge powiedzieć że chce unmute bo pomagam graczom i mi sie należy ;p . Nie mam nic do cb i możesz sobie grać , ale denek już kilka razy ci napisał " nie " , nie możesz tego zrozumieć czy jak ?

~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)

FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem

I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .

I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick

Jak ja już na wodniku

ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD :evil: ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom :mrgreen: :mrgreen: wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)

SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333

5RB 

Ziemniaczki napisał/a:
Nie mam nic do cb i możesz sobie grać , ale denek już kilka razy ci napisał " nie " , nie możesz tego zrozumieć czy jak ?

podkreślone to wtf chyba werdykt dzięki Pyrko

Też Cię szanuję, więc napiszę to jak najbardziej zrozumiałym językiem, byś zrozumiał bez włączania mózgu :)

denek w poprzednim poście napisał NIE, ale nic w tym poście nie wspomniałem o nowym koncie.
CichyShow napisał NIE miesiąc temu, gdy poprosiłem o nowe konto, aczkolwiek nie było wtedy interwencji denka.

Pozdrawiam.

Ziemniaczki 
KAPPA KAPPA

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Spokojnie mózg mam i to większy od ciebie , ale skoro denek ci nie chce dać unbana to czemu miałby ci dać możliwość grania na nowym koncie ?

~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)

FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem

I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .

I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick

Jak ja już na wodniku

ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD :evil: ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom :mrgreen: :mrgreen: wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)

SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333

5RB 

Jakoś w to wątpię, ale w/e. (W sumie mózg możesz mieć, ale rozumu brak)
Nie chcę się kłócić, więc znów wytłumaczę Ci to prostym językiem.
Nowe konto jest to lżejsza kara od unbana.
Pozdrawiam.

5RB 

Wysłany: 6 Czerwiec 2017   

bumpior

5RB 

Wysłany: 11 Czerwiec 2017   

bbb

5RB 

Wysłany: 17 Czerwiec 2017   

bumpik!

Szczerbyyy 
Life is brutal <3

Ostrzeżeń:
 1/3/6

jprdl, zaglądam tu średnio raz na tydzień i zawsze widzę to samo...
Zamknijcie/Usuńcie w końcu ten post, razzor miał wiele szans i wszystkie niszczył a jego zachowanie bynajmniej z mojego czasu gry wskazuje na to ze nie zasługuje na ub ani możliwość gry na serwerze, i oczywiście jej i tak nie dostanie, wiec po co to tak ciągnąc...

wekon 
wekon

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Szczerbyyy napisał/a:
jprdl\

wez zachowaj kulture chociaz na forum

dejnio 
Shinobi Konohy

Ostrzeżeń:
 1/3/6

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ZyraMain 
ashe najlepsza best

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Szczerbyyy napisał/a:
Zamknijcie/Usuńcie w końcu ten post, razzor miał wiele szans i wszystkie niszczył a jego zachowanie bynajmniej z mojego czasu gry wskazuje na to ze nie zasługuje na ub ani możliwość gry na serwerze, i oczywiście jej i tak nie dostanie, wiec po co to tak ciągnąc...

a ty byles super pozdro brazie xDXdDd
i tak wgl to dawalismy graczom wiecej niz wszyscy, licytacje+konkursy w wiekszosci to nasza sprawka, nie twoja ani innego gracza administracji wiec my zrobilismy TROCHE wiecej od ciebie, + kary razor dawal czesciej niz ty bo ty byles zajety niczym
lecz nie moge
niestety

5RB 

Szczerbyyy napisał/a:

Hej, dzięki za wypowiedź. Nie chcę zabrzmieć sarkastycznie, ale poprawiła mi humor.
Miło, że się udzielacie, bo osoby położone wyżej mogą wtedy łatwiej podjąć tą, trudną już i tak do podjęcia, decyzję, czy dostanę tego ub, czy nie. Zaznaczam, że nie mam zamiaru tu grać, ani kolekcjonować pokemony, czy kupować PP w SMS-Shopie. Chcę tylko pisać, dlatego myślę, że moje zachowanie z Twojego czasu gry nie liczy się aaż tak bardzo (ale się jednak liczy). Uważam, że jeżeli administracja nie będzie podzielała mych chęci na grę tutaj (pisanie chyba!!), to zwyczajnie usuną ten post, bądź zamkną. Na razie, ani Cichy, ani reszta tu nic nie napisała, co świadczy o tym, że albo im to wisi (bardziej prawdopodobne), albo nie widzieli (xD śmieszne). Miałem tych szans parę, racja. Zostałem KidModem, miałem tam jakieś ubki, unmuty, unjaile (lol rb w jailu... chyba byłem, ale nie pamiętam). Nie wiem, po co pisałeś "oczywiście", skoro i tak ani decyzja, ani zmienianie ciągu wydarzeń w przeszłości do Ciebie nie należy, ani się tym nie zajmujesz. Jednakowoż, miło mi się tą wypowiedź czytało, nawet jeżeli Szczerb ma bana i nie jest znany z dobrych rzeczy, proszę o jej uwzględnienie.

Jako wyjadacz internetowy, chciałbym również dodać, że "bynajmniej" to nie "przynajmniej".
To pierwsze służy jako wzmacniacz przeczeń, natomiast to drugie to synonim, chociażby do słowa "chociaż".
TL;DR: Udzielajcie się, ale nie bądźcie pewni werdyktu. Bynajmniej =/= przynajmniej.

wekon napisał/a:
Szczerbyyy napisał/a:
jprdl\

wez zachowaj kulture chociaz na forum

XDDDD Niepotrzebny komentarz, "jprdl" jest tylko skrótem, uważam, że z tego serwera robi się prawdziwy serwer dla gentlemanów tego świata. Brak możliwości użycia jakiegokolwiek skrótu czyni z Was graczy, których słownictwo musi się ograniczać do kilku-kilkunastu wyrażeń. Średnia sytuacja.
TL;DR:
dejnio napisał/a:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dejnio napisał/a:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Enough said.
TL;DR: xx

ZyraMain napisał/a:
Szczerbyyy napisał/a:

a ty byles super pozdro brazie xDXdDd
i tak wgl to dawalismy graczom wiecej niz wszyscy, licytacje+konkursy w wiekszosci to nasza sprawka, nie twoja ani innego gracza administracji wiec my zrobilismy TROCHE wiecej od ciebie, + kary razor dawal czesciej niz ty bo ty byles zajety niczym

Niepotrzebne wyzywanie od brąza, w końcu jesteś tylko w low plat. Co prawda fundowaliśmy na prawdę wiele, ale chyba przekupstwem daleko nie zajdziesz, prawda? No właśnie. Kary dawałem częściej? Głupie porównanie, skoro Szczerbatek działał na przełomie kwietnia i czerwca, a ja w miesiącach wakacyjnych i wrz-pazd. No ale cóż, to mój brat.
TL;DR: Głupia wypowiedź ze strony mojego brata, niepoukładana no i prowokująca.
TL;DR vol2: Rozdawanie nie oznacza uwielbienia, brak porównania działań Szczerbatka i moich.

Wybaczcie za to wcześniejsze nieformalne odzywanie się do Ziemniaka, zapomniałem o powadze sytuacji, "jprdl" już nie można używać XDXD. Żarty na bok, chciałbym Was wszystkich pozdrowić. Trzymajcie się, papatki.

Szczerbyyy 
Life is brutal <3

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 20 Czerwiec 2017   

Szczerze?
Myślę że jeżeli chodzi o razzora, zmienił i sie to prawdopodobnie nawet ne dobre lul
Oczywiście mogę się mylić ale odnoszę takie wrażenie,
Odnośnie samej wypowiedzi mam na myśli to że jeżeli miałaby być rozpatrzona pozytywnie stało by się to dawno, a post jest ewidentnie ignorowany kappa xD
Jednakże razzor to razzor a Ashe to nadal szczeniak iks de
A co do bronza, nie narzekam nie gram rankedow(wbijałem range 4 tygodnie o ile to ja grałem)
A od systemu 10 banów nie zamierzam grać więcej rankedow c:
Ale ogółem zamierzam wyjaśnić pewne kwestie na priv a dokładniej z razzorem,
A summarum jeżeli pomylicie, oficjalnie nie pojawiam się na serwerze, więc też nie mam nic przeciwko temu żeby razzor tam był czy też nie, ale jak dla mnie wadą jest ashe a nie razzor ;d
#razzor priv

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi