|
Serwer po update. |
| Autor |
Wiadomość |
miczkoo
Wiki <3
Wiek: 14 Dołączył: 31 Gru 2016 Posty: 511 Skąd: Zrodzony z Entaia
|
Wysłany: 2 Czerwiec 2017
|
|
|
| Tozatop nikt nie kazal wydawac ci pieniedzy Na gre |
_________________ Niech moc Psyducka będzie z wami
19.06.2017 21,30-22,10
W tym czasie dostałem super mocy, mogłem niszczyć kościół i cmentarz. Nikt tego nie widział. Potem dostałem Jaila za to że napisałem dzienki.
Od tej pory boję się Pokecrafta
Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42) |
|
|
|
 |
Maszko
Lider Grass

Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2016 Posty: 189 Skąd: ze świata anime
|
|
|
|
| Jak będzie tester i komus się nie spodoba to niech idzie na inny serwer bo tworzenie serwa jest problematyczne |
_________________ Cebulebi ♥
Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥
-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune
 |
|
|
|
 |
miczkoo
Wiki <3
Wiek: 14 Dołączył: 31 Gru 2016 Posty: 511 Skąd: Zrodzony z Entaia
|
|
|
|
Dobrze mówisz Maszko. Statoil nie porównuj tego serca do woda bi to 2 inne światy. Wszyscy chcą nowe póki ale nie chcą resetu.
Poza tym ludzie którzy mają legendy cenne ity i cst chcą reset.
Ps. Nawet liderzy chcą reset a przecież stracą rangi. |
_________________ Niech moc Psyducka będzie z wami
19.06.2017 21,30-22,10
W tym czasie dostałem super mocy, mogłem niszczyć kościół i cmentarz. Nikt tego nie widział. Potem dostałem Jaila za to że napisałem dzienki.
Od tej pory boję się Pokecrafta
Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42) |
|
|
|
 |
piotr13231
|
|
|
|
| miczkoo napisał/a: | | Wszyscy chcą nowe póki ale nie chcą resetu |
Jesteście pewni, że bez nowej edycji nie będzie aktualizacji? denek mi napisał jakiś czas temu, że
wszystkie przedmioty da rade przenieść na nową wersję. Więc zgaduję, że pokemony też. Tym bardziej, iż było ostatnio głośniej o aktualizacju, a nowej edycji nic.
| miczkoo napisał/a: | | Ps. Nawet liderzy chcą reset a przecież stracą rangi. |
Ja wolałbym samą aktualizację. |
|
|
|
 |
KlaudekJP
KlaudekJP
|
|
|
|
| Mi tam reset nie przeszkadza pod warunkiem że serwer zwróci mi pp jak trzeba to mogę dać ss z potwierdzeniem zakupu :D Aktualnie mam ok 7 pp xd |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| Rangi i punkty w sms shop by nie przepadły. Zapewne zyczu dodałby jeszcze Wam z 7 dni VIP-a za free. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
Ribu484
Dazzled One

|
|
|
|
| Co do tego, ze nie chcecie stracic itemkow i pokemonow. To np. Ja, Kamplo, AndreSH mamy tyle legend, bardzo dobrych pokemonow i itemkow roznego rodzaju i nie protestujemy bo wiemy, ze gra jest aktualnie trudna i monotonna. Potem ktos ze mna walczy np na sali i przegrywa twierdzac, ze mam za dobre pokemony bo dlugo gram. W takim razie "Nowa edycja" stawilaby wszystkich w tym samym miejscu i KAZDY mialby wyrownane szanse na zostanie np. liderem. Wystarczy jedynie podstawowa wiedza o naturkach, pokemonach i atakach. Czasem trzeba podjac drastyczne kroki, zeby serwer mogl sie rozwijac a nie stac w miejscu. |
_________________ Lider Steel 07.12.2015 - 12.9.2016
Lider Bug 12.05.2017 - 11.07.2017
KidMod 26.07.2017 - Present
100% legit |
|
|
|
 |
kevin33
|
|
|
|
| wdlg mnie i tak gra sie znudzi nawet szybko przez blisski na swiatyn |
_________________ Chaosssssssssssssssssssssssssss |
|
|
|
 |
Vkick

|
|
|
|
| W sumie racja ribu kampo andresh i maszko to 2 ekipa która ma wiele legend. Widzicie tak się składa że ja mam tylko 1 i nie zrobiłem jeszcze tego co chciałem zrobić. Niestety nie bd mógł spełnić swoich planów bo wchodzi reset. - gracze którzy nie posiadają 64 bitowy system oraz - gracze którym nie pasuje reset + ludzi którzy chcą tej zmiany. Według mnie reset wszystkiego jest słabym pomysłem. Ribu wy można powiedzieć macie wszystko a reszta? Jestem na nie. |
|
 |
Toczinsonix

|
|
|
|
| No to nie zrealizowałes swoich planów to zrealizujesz je na nowej edycji w czym problem? |
|
|
|
 |
Vkick

|
|
|
|
| Mhm ale to bd krok w tył toczin. |
|
 |
valckov
Rayquaza :3

|
|
|
|
Jestem Przeciw. gram juz duzo na serwerze {niepamietam ile} wiec mam duzo itow i kupilem 2 tygodnie temu 14s bz w shopie i bylo by fajnie zeby bylo oddane :)
*tak ja to widze milego dnia |
_________________ ☆gdy stracę Pokeballe, stracę wszystko☆ |
|
|
|
 |
nvidek
|
|
|
|
| Jestem PRZECIW. Pomyślcie jak poczują się osoby które spędziły mnóstwo czasu na grze/wydały dużo pieniędzy/dążyły do jakiegoś celu. Teraz wszystko to mają stracić ?! Wszystkie wszystkie budowle ,które gracze wybudowali znikną w mgnieniu oka. Tylko osoby które zrealizowały swój cel ,nie mają co robić i tylko one będą chciały reset. Większość serwera nie pojawi się na 2 edycji , a mało osób zapewne przyjdzie. |
|
|
|
 |
Zwierzunio

|
|
|
|
Dobra to teraz ja przedstawie moje za i przeciw
+Przydało by się trochę nowości na serverze
+Nowi liderzy, nowa atmosfera itp.
--------------
-Co do kasy w sms shopie fakt, nikt nie każe Ci kupować itemków, tm-ów itp. ale faktycznie wydanie dość sporej sumy pieniędzy(Tu patrz 50zł na różnorakie tm'y itp.)na krótko przed updatem jest trochę nie fair co do kupujących
-Po updatcie i zdegradowaniu(tak to nazwę) wszystkich liderów będzie naprawdę duuży problem ze znalezieniem nowych(pomijając fakt samego składu) ale będzie bardzo dużo stanowisk do zajęcia i na dwie osoby zorganizowanie tego będzie nie lada wyzwaniem.
-Fakt ludzie tacy jak Ribu, kamplo itp. naprawdę nie mają nic do roboty po za prowadzeniem walk lub walczeniu z byle kim.
Osobiście jestem na TAK ale będzie trudno zgromadzić znowu skład liderów którzy pasują na te stanowisko. |
_________________ Kandydat na lidera Fighting
Lider fire od 26.05.2017r.
01.07.2017r.-odejście z lidera |
|
|
|
 |
Remczak
Sasuke

|
|
|
|
To tak, Są + i - update.
+ Są nowe poki odświeżenie servera itp.
- Są stracone poki. Ale to tylko pixele cżyż nie?
Więc ja jestem za nową edycją. |
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
 |
|
|
|
 |
|
|