Otwarty przez: dominik493 18 Lipiec 2017 |
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock, |
| Autor |
Wiadomość |
papryka11
|
Wysłany: 27 Kwiecień 2017
|
|
|
| Dziekuje bardzo 2-1 new lider :D |
|
|
|
 |
KeyEno

|
|
|
|
Mnie prosiliscie o ss mojego eq a jego nie.
Thx za walkę i "sprawiedliwe" sędziowanie
//EditCola podejrzewasz ze używał jakiś itemków?
//EditDominik Cola jak już brałaś ss itemków od KeyEno to należało tez wziąć od papryki nie sądzisz?
//EditCola Nie brałam żadnych ss, dowiedziałam się tylko o wygranej papryki i napisałam posta.
To ,że ktoś inny prosił o ss nie moja sprawa. Jeśli gracz podejrzewa ,zs papryka uzywal itemkow niech da Dowod. |
_________________ Wszyscy jesteśmy kim jesteśmy, lecz nikt z nas nie jest Doskonały, Ale przynajmniej Walczmy o nasz Wizerunek.
~Kandydat na lidera Fighting 20.01.2017
~Kandydat na lidera Ground 18.02.2017
~Kandydat na lidera Fighting 17.04.2017
~Kandydat na lidera Fighting 08.05.2017
~Lider Sali Fighting 23.05.2017-14.07.2017 |
| Ostatnio zmieniony przez Cola10 28 Kwiecień 2017, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Cola10
Kawaii

|
|
|
|
| Liderem Sali Fighting zostaje papryka11!! Gratuluje wygranemu :D |
_________________ KidMod 23.03.2017r.
Liderka Water 11.07.2017r. -> 14.07.2017r.
Liderka Ice 22.09.2016r. -> 08.07.2017r.
 |
|
|
|
 |
papryka11
|
|
|
|
A dziekuje Cola :D wiadomo mistrz moze być tylko jeden hah Dominik pozdrawiam ;*
Pozdrawiam =) ~Dominik493~ |
| Ostatnio zmieniony przez dominik493 27 Kwiecień 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Remczak
Sasuke

|
Wysłany: 28 Kwiecień 2017
|
|
|
Przed przeczytaniem Podania chcę napisać że Vkick oraz Denek się zgodzili że mogę iść na lidera Sali Normalnej.
#EDIT! Proszę o ocenienie podania przez Vkicka
*Czy byłem Karany?
Tak, byłem karany Jailem na 2 minuty Kilkoma mutami I Banem Za Handel PSC. Którego Denek mi wybaczył.
*Dlaczego Typ Normal?
Dlaczego akurat normal? Ogółem mówiąc, mój ulubiony typ. Sprawdzając typy zauważyłem, że Normalny ma tylko i wyłącznie jedną kontrę. Przekonało mnie to, lecz to był dopiero początek. Moją przygodę rozpocząłem od Staratora, czyli pierwszego złapanego przeze mnie pokemona. Zauważyłem dopiero potem jaką on kryje siłę. Okazało się, że Staraptor ma typ Normal (Wtedy w ogóle nie znałem się na pokemonach). Zainteresowałem się siłą pokemonów ów typu. Nim się obejżałem, złapałem mnóstwo tych poków. Dla mnie, ten typ jest podstawowym, w końcu, Normalny. Potem, szukając teamu, łapałem co raz to więcej dobrych stworków, większosc normal. Nie chcę zostać liderem ze względu Rangi, ale ze względu do mojego sentymentu. Ten typ towarzyszy mi od początku czystych gier pokemon i, jak widać, też do mc. Staraptor jest, jak dla mnie, najładniej wyglądającym pokemonem - za czym zacząłem go expić. To, jak pokonywałem nim innych trenerów popchnęło mnie mocniej do Normal.
Drugim moim pokemonem typu Normal był Tauros. Pokemon który jak dla mnie, jest uosobieniem siły. Przechodząc do niego, miałem z nim styczność bardzo długo, został moim drugim ulubieńcem. Byk jest dla mnie silny oraz szybki, tworząc zabójczą kombinację, co jest dla mnie bardzo ciężkie do pokonania. Z wyglądu przypomina mi o odwadze oraz dumie. Zwierzę silne i nie do zatrzymania, które znalazło się w grze, w dodatku Normal. Powtórzę, ten pokemon również jest dla mnie sentymentalny, jak i ten trzeci, którego zaraz opiszę. Pokemonem który również mnie zachwycił jest Kangaskhan. Mimo tego, że Kangury kojarzą mi się z szybkością i siłą, znajduje się tam też miejsce na obronę. Silny, szybki, mocny. Kolejna kombinacja, w której krótko mówiąc się zakochałem. Staraptor, Tauros, jak i Kangaskhan, są moim "świętym trio", i nie mam pojęcia co by było, gdyby ich zabrakło w grze. Mimo, że pokemony mają typ normal, mają ataki które łączą dużo typów, co jest dla mnie plusem.
Czemu ja?
Z tego co myślę, jestem miły dla graczy i pomocny. Czasami, jak każdemu, zdaża mi się wkurzyć, co jest naturalne. Zachowuję kulturę i znam ortografię.
*Ile czasu spędzam na serverze?
Na serverze spędzam około 5-6 Godzin dziennie, Jak nie jestem zajęty bądź się nie ucze
*Coś o mnie.
Nazywam się Jakub, dużo osób o tym wie, interesuje się żużlem i różnymi sportami. Moje główne Hobby to Piłka Nożna.
Na codzień zajmuje się Informatyką, Grafiką, Muzyką itp. czyli ciągle przed kompem.
*To teraz moje Stworki ^^
Staraptor < Pupilek
Sh Ursaring
Miltank
Smeargle
Kangaskhan
Tauros
*SS
2017-04-28_13.39.03.png
|
 |
| Plik ściągnięto 68 raz(y) 1.02 MB |
|
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
 |
| Ostatnio zmieniony przez Remczak 30 Kwiecień 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ribu484
Dazzled One

|
Wysłany: 29 Kwiecień 2017
|
|
|
Witajcie!
Z tej strony Ribu484, a to jest moje podanie na Lidera Sali Bug.
#Coś o mnie
Nazywam się Mikołaj, mam 16 lat. Moja przygodę z serwerem PokeCraft zacząłem 8 grudnia 2013 roku, wtedy jeszcze pod inną nazwą. Zaliczyłem 2 przerwy, które można szacować na czas 2 lat. Moimi głównymi zainteresowaniami są geografia oraz gry komputerowe. Kocham podróżować i poznawać nowe miejsca, tradycję oraz kulturę obcych mi ziem. Możecie pomyśleć, że są to zajęcia ze sobą w jakimś stopniu sprzeczne, lecz jak coś kochasz to zawsze na to znajdziesz czas i siłę. Uwielbiam rywalizować z innymi w każdej dziedzinie. Mogę stwierdzić, że rywalizacja jest ogniem, który mnie napędza i motywuje.
#Dlaczego akurat ten typ
Moimi ulubionymi pokemonami są Scizor oraz Forretress. Oba z nich posiadają typ Bug/Steel. To one przekonały mnie do startu na lidera Steel, którego wygrałem a teraz na lidera Bug. Najbardziej zainteresowała mnie ich wygląd, nietypowy i satysfakcjonujący. Każdy z nich jest unikalny więc krótko je opiszę.
Forretress to tankowata bestia z całkiem dobrym atakiem oraz abilitką Sturdy, która nie pozwala zabić go na 1 hita. Jest to kontrą na jego czterokrotną słabość na typ ognisty. Jest to ciężki pokemon co z połączeniem ataku Heavy Slam daje spory damage.
Scizor posiada ogromny atak i nienaganną defensywe. Podobnie jak u Pokemona opisanego wyżej, ataki ogniste są jego jedyną oraz największą słabością . Jego abilitka - Technican zwiększa siłę ataków, których power nie jest większy niż 60. Doskonałą synergią do tej abilitki jest atak Bullet Punch. Moim zdaniem to podstawa na tego Pokemona.
#Czy byłem karany
Nie przypominam sobie, żebym był poważnie karany. Pewnie pamietałbym coś takiego.
#Skład
W moim składzie nie może zabraknąć moich ulubieńców!
-Scizor
-Forretress
-Yanmega
-SH Volcarona
-Venomoth
-Crustle
Tutaj SS: http://imgur.com/a/6QbXa
Pozdrawiam, Ribu484 |
_________________ Lider Steel 07.12.2015 - 12.9.2016
Lider Bug 12.05.2017 - 11.07.2017
KidMod 26.07.2017 - Present
100% legit |
|
|
|
 |
Vkick

|
Wysłany: 30 Kwiecień 2017
|
|
|
Remczak, do poprawy rozwiń "Dłaczego ten typ".
Ribu484, nic dodać nic ująć zaliczone. |
|
 |
LucG4mer
Gracz
|
Wysłany: 30 Kwiecień 2017 PODANIE NA LIDERA SALI NORMAL VKICK'U TO POPRAWA
|
|
|
COŚ O MNIE<3
Witam, mam na imię Adrian, mam 17lat.
Interesuję się informatyką, piłką nożną, czasami również bywam na pływalni.
Uczę się śrenio, mam same czwórki, trójki różnie :>.
Mój największy sukces sportowy to bieg na 10 km, zająłem drugie miejsce.
Jeśli chodzi o piłkę nożną, jestem bramkarzem w klubie UKS SOKÓŁ DZIAŁDOWO.
Jak widać po nazwie klubu, mieszkam w Działdowie.
A teraz, jeśli chodzi o informatykę, umiem składać komputery, naprawiać, czyścic itp.
DLACZEGO TEN TRYB?
Ponieważ kocham pokemony typu NORMAL.
Zawsze lubiłem patrzeć na mojego ulubionego pokemona, snorlaxa, niby gruby, a silny xD.
Kocham ten tryb, ponieważ zacząłem z nimi przygodę, tzn.
Gdy oglądałem odcinki, tak od. 2013 roku, spotkałem snorlaxa <3.
Spodobał mi się jego charakter, leniwy, ale silny xD.
Gdy snorlax się uparł, chciał czegoś to potrafi byc silny, no i czasami <zalezy co to bylo XD> dobry kondycyjnie.
Pamiętam jeszcze, gdy w 2015 roku zacząłem grać na pokecrafcie.
Spamowałem "czy da mi ktoś munchalaxa/snorlaxa?".
Posiadają także sile ataki, ktore zadają duuzy dmg.
Pokemony te podobają mi się, nie tylko ze względu na silne ataki, charaktery i tp. są również bardzo ładne np. Spearow jest dosc ladny :>.
Podobają mi się także, ich animacje.
Nazwy ataków też mają fajne :D.
Ja głównie uczyłem moje kochane pokemony, ataków z tm'ów, poniewaz te defaultowe są takie sobie ;/.
Dobrze, wróćmy do podania, troszeczkę się oddaliłem.
Te pokemony, czasami mnie zaczynały denerwować, ponieważ gdy wygrywalem ok. 6:0,
to taki gościu bierze golurka i mnie nie ma ;/, to jest strasznie denerwujące.
No, potem, gdy się tak wkurzylem, myślałem "KONIEC PIERNICZE TO !", ale z czasem zaczęły mi się znów podobać.
No i startowałem znów od zera, z pokemonami typu normal.
Gdy zacząłem robić 1 pokemona normal, od mojego tzw. "upadku", znów w nie uwierzyłem.
A jeszcze, jak zobaczylem, że jest rekrutacja na lidera sali normal, musiałem po prostu wydać moje całe bloki złota, aby zdobyc pro pokemony.
Wydałem ok. 10s bz, ale myślę, że się opłaciło.
Z Kubveqx'em, tak naprawde jesteśmy na równi, raz dostaje ja 6:5, raz on, zalezy, kto lepiej zagra.
Ogółem te pokemony, są dla mnie pro, umiem je zrobić bardzo dobrze, moim zdaniem nadawałbym się na lidera.
Ogólnie nie mam nic więcej do powiedzenia, po prostu pokemony tego typu, mają dla mnie pewną przewagę.
CZY BYŁEM KARANY?
Jedynie mute'm na 2 godziny za slowa.
Dlaczego to wlasnie ja powinienem byc liderem?
ZALETY:
-Jestem uczciwy,
-pomocny,
-cierpliwy,
-znam ortografie,
-prowadzę uczciwie walki,
-jestem ogarnięty.
WADY:
-Łatwo zdenerwować, ale trzymam równowage najwyzej wpisze /ignore,
- leniwy
Pokemony do walki to:
Porygon-Z
Ursaring,
Miltank,
SH Snorlax,
Snorlax,
Stantler
POZDRAWIAM SZCZEGÓLNIE VKICK'A DOMINIKA I COLE ;D, wszystkich liderów oraz administrację.
Z uszanowaniem LucG4mer:>
POPRAWA
[/b]
DO POPRAWY.png
|
 |
| Plik ściągnięto 9 raz(y) 20.84 KB |
Pokemony do walki.png
|
 |
| Plik ściągnięto 56 raz(y) 26.73 KB |
|
_________________ nic |
| Ostatnio zmieniony przez LucG4mer 6 Maj 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Remczak
Sasuke

|
Wysłany: 1 Maj 2017
|
|
|
No, drobniutka zmiana w moim teamie :3. Za Sh Ursaringa wbija #Girafarig :3
2017-05-01_11.37.23.png
|
 |
| Plik ściągnięto 52 raz(y) 969.52 KB |
|
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
 |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 1 Maj 2017
|
|
|
Otwieram rekrutacje na lidera sali fire
Czas do 15.05 |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Remczak
Sasuke

|
Wysłany: 2 Maj 2017
|
|
|
Zmiana całego teamu bo cały się Skasował :3
2017-05-02_11.25.19.png
|
 |
| Plik ściągnięto 62 raz(y) 1005.34 KB |
|
 |
|
|
|
 |
_Kai_Minecraft
|
Wysłany: 3 Maj 2017
|
|
|
Hej. Jestem Olek mam 13 lat i chciałbym zostać liderem Fire.
TROCHĘ O MNIE.
Moje Hobby to granie w gry komputerowe , zabawa z moim kotem Miśkiem lub chodzenie na basen w moim mieście. Poznałem się z pokemonami dzięki mojemu koledze Kubie. Najpierw oboje przechodziliśmy po kolei wersje zaczynając standardowo od fire red. Zawsze trochę rywalizowaliśmy kto jest lepszy.
Później stało się to wyścigiem szczurów. Wiele osób z mojej klasy dzięki nam zainteresowało się grami pokemon. Później wyszło Pokemon Go ale że nie miałem odpowiedniego telefonu to nie grałem. Jakieś pół roku temu zainteresowałem się tym serwerem.
DLACZEGO FIRE?
Typ fire to mój ulubiony typ ponieważ jest tam mnóstwo silnych pokemonów. Dodatkowo pierwszym pokemonem starterem na tym serwerze był właśnie ognisty Cyndaquil dodatkowo Moim ulubionym pokemonem ognistym jest Blaziken i Charizard one są dla mnie jak legendy. Zawsze biore do zespołu pokemona ognistego nie wyobrażam sobie zespołu bez niego. Niestety że na początku nie miałem zbytniego dostępu do tego typu pokemonów więc nie mogłem zrobić sobie teamu fire. Ale że miałem mojego Typloshiona to wygrywałem z moimi kolegami w walkach. Ale szybko chciałem posiadać więcej pokemonów tego typu więc kupiłem sobie vipa dzięki temu zrobiłem sobie silny skład pokemonów ognistych.
Często walcząc z byłym liderem sali fire chciałem stać na jego miejscu. Teraz gdy go nie ma postanowiłem się zgłosić.
DLACZEGO AKURAT JA.
1 uwielbiam pokemony i dużo wiem na ich temat.
2 gram dużo na serwerze i jestem aktywny.
3 jestem miły dla ludzi
4 jestem ogarnięty
5 nigdy nie byłem niczym karany
POKEMONY KTÓRYMI BĘDĘ WALCZYŁ.
1. Blaziken
2.Camerupt
3.Emboar
4.Volcarona
5.Arcanine
6.Charizard
Mój nick to _Kai_Minecraft
http://imgur.com/a/SDTgB |
|
|
|
 |
Remczak
Sasuke

|
Wysłany: 3 Maj 2017
|
|
|
No, zmieniłem Miltanki
ss:
2017-05-03_19.56.05.png
|
 |
| Plik ściągnięto 48 raz(y) 980.98 KB |
|
 |
|
|
|
 |
Vkick

|
Wysłany: 4 Maj 2017
|
|
|
Remczak oto mi chodzilo Zaliczone
_Kai_Minecraft, Podanie zawieraja za mało o samym typie. Nie zaliczone.
LucG4mer Rozwiń bardziej "Dlaczego ten typ". Do poprawy |
|
 |
Zwierzunio

|
Wysłany: 6 Maj 2017 lider
|
|
|
Witam otóż chciałbym zająć miejsce dawnego lidera sali fire.
Kiedyś składałem tu podanie więc niektóre informacje mogą być podobne :).
To teraz coś o mnie
----------------------------------------------------------------------------
Nazywam się Olek mam 13 lat i pochodzę z Olsztyna, gram na pokecrafcie już dawno od około 2015roku.Moje zainteresowania to oczywiście pokemony, jazda na rowerze, i zwierzątka ;).
Kiedyś tańczyłem(nie żaden hip-hop ani nic tylko walc itp xd). Mam też bujne poczucie humoru i jestem raczej optymistą.Za sobą mam również parę części pokemonów typu fire and red, emerald itp. I ogółem to jestem wesołym chłopaczkiem z miasta :).
Czy byłem karany?
Niestety tak, dostałem muta na 1h około 1.5miesiąca temu bo moja wyobraźnia poszła za daleko, ale mam nadzieję że to niestanowi problemu ;).
Dlaczego Fire?
Otóż na początku startowałem na lidera sali fighting, ale od początku mojej historii z pokemonami czy to tymi zwykłymi czy na serverze starter był ognisty a dokładniej charmander który poznawał mocne ataki i umiał latać a sam wyglądał nie najgorzej.
Pokemony tego typu mogą poznać wiele ciekawych ataków jak i same jak i z tmów i według mnie skład bez jednego dobrego pokemona fire(tu patrz volcarona c:) jest słabszy niż z nim. Pokemony te mogą być po typu fire i ghost po fire i rock, psychic i fire i tak mógł bym wymienić jeszcze parę kombinacji tego typu ale chyba nie o samych pokemonach pisze a o typie. Nie zraża mnie to że kiedy ktoś bierze wodnego pokemona i nawet zdejmie mi 3 pokemony i dopiero umrze to i tak z każdą walka staję się mocniejszy i mogę odpowiednio wybierać pokemony i ataki którymi skontruje dany typ. Kiedy oglądałem anime właśnie w jednym z początkowych odcinków pokemonów 1 sezonu był właśnie charmander którego ktoś zostawił i Ash musiał go ratować a samemu zrobić z niego dobrego pokemona. Sam ten typ jest efektywny na bardzo dużo typów co daje wachlarz możliwości co do doboru ataków.
Rozpisałem się a jeszcze mi zostało pokazać wam jakimi pokami będę walczył
-------------------------------------------------------------------------------------
-Charizard
-Volcarona
-Houndoom<może zmienić się w camerupta>
-Blaziken
-Arcanine
-Emboar
I ss z pokami. Dziękuje za uwagę i pozdrawiam :)
2017-05-06_09.07.17.png
|
 |
| Plik ściągnięto 29 raz(y) 505.56 KB |
|
| Ostatnio zmieniony przez Zwierzunio 6 Maj 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|