Zamknięty przez: admin 3 Kwiecień 2017 |
dq |
| Autor |
Wiadomość |
ikona345kona

|
Wysłany: 2 Kwiecień 2017 dq
|
|
|
Jak wyżej pisała cicha można składać skargi......
Więc jestem.
Nazywam sie Dominik i chciałbym wyjaśnić sprawe dotyczacącom zdegradowania mojego brata ,,ikona9876543"
otoz to dany ss dlaczego moj brat dostal dq
https://zapodaj.net/656e7d1cdaa61.png.html
widac na nim slowa andresha w strone mojego brata
,,tebie tez przydala by sie kultura"
wiec wedlug mnie specjalnie moj brat zostal prowokowany chociaz sam jak najszybciej chcial zakonczyc rozmowe oraz kidmod(cola) zamiast uprzedzic andre nie prowokoj uprzedzila mojego brata
tyle mam do powiedzienia
jesli post w zlym miejscu prosze warna wagi 1,2
z uszanowaniem,Ikona |
_________________ Fighting to nie typ To Styl życia
~Kandydat na Lidera Fighting |
|
|
|
 |
Maszko
Lider Grass

Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2016 Posty: 189 Skąd: ze świata anime
|
Wysłany: 2 Kwiecień 2017
|
|
|
| hmmm z tego co wiem twój brat dq dostał nie więc czemu ty dajesz skargę a nie on.To jemu chyba powinno jak już zależeć żeby to wyjaśnić. |
_________________ Cebulebi ♥
Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥
-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune
 |
|
|
|
 |
Lama68PL
|
Wysłany: 2 Kwiecień 2017 dq
|
|
|
Ja, tak jak Ikona345kona, też myślę ze to była prowokacja ze strony AndreSH.
Ten tekst "Tobie też przydała sie by kultura" cała tę kłótnie zapoczątkował.
Pozdrawiam i proszę o przemyślenie czy warto było dawać dq.
Lama68PL |
|
|
|
 |
_Amelia08_
Ta raczej pozytywna

Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lis 2013 Posty: 270 Skąd: Pokeball ^^
|
|
|
|
| Słuchaj Ikona, Twój brat na posadzie lidera dał się sprowokować drugi już raz, za pierwszym razem dałam mu ostrzeżenie i tym samym szansę. Nie pamiętasz jak mi dziękowałeś za to i stwierdziłeś że będziesz go teraz pilnować? Najwyraźniej Ci się nie udało. Zgłaszając się na posadę lidera musisz sobie zdać sprawę, że nie wszyscy będą chcieli dla Ciebie dobrze, a Ty będziesz musiał zachowywać się odpowiednio i nie dać się sprowokować w żaden sposób. Bardzo łatwo sprowokować Twojego brata i wydaje mi się, że jakby miał aktualnie rangę lidera to nic by się nie zmieniło z dnia na dzień. Takie odzywki się zwyczajnie IGNORUJE. Twój brat nie potrafi nie zwracać uwagi na zaczepki, nie potrafi pogodzić się z faktem, że dostał degrada. On dobrze wie za co, ja dobrze wiem za co, każdy wie za co. Masz miliony ss'ów na innych graczy, dajesz mi je, muszę graczy ukarać a potem prosisz bym za Ciebie ich przepraszała, coś chyba jest nie tak, nie uważasz? Twój brat dostał degrada, słusznego. |
_________________ Potrzebujesz pomocy lub masz pytanie? Pisz! vv
E-mail: [email protected]
Zapraszam do naszej facebook'owej społeczności pokecrafta! vv
FB: https://www.facebook.com/pokecraftpl/?fref=ts
“Nie możesz mieć lepszego jutra, jeśli cały czas myślisz o wczoraj”.
~Charles F. Kettering
 |
|
|
|
 |
ikona345kona

|
|
|
|
| amelka ale nie widzisz ze moj brat odrazu napisal ,,koniec rozmowy" nie widzisz ze po twojej rozmowie wyniosl cos z tego nie chcial sie klocic al jak zawsze andre dozucil swoje 3 grosze wiec dalej sadze ze brat powinien dostac ta ostatnia szanse wiem ze zycie jest okrutne i nie wszystko dzieje ze tak jak chcemy ale prosze cie oto zebys zobaczyla ze ikona nie zaczynal tylko zawsze ktos inny on nia mial zamiaru prowokowac |
|
|
|
 |
_Amelia08_
Ta raczej pozytywna

Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lis 2013 Posty: 270 Skąd: Pokeball ^^
|
|
|
|
Nie będę się z Tobą kłócić, nie ja o wszystkim decyduje wyobraź sobie, bo ta decyzja musiała być podjęta przez Szefów Liderów. Jeden z szefów pytał dlaczego ikona ma jeszcze range to im powiedziałam: "Zdecydowałam się dać mu drugą szansę". Nie rozumiem tylko tego, że Tobie zależy bardziej by przywrócono mu rangę niż jemu samemu.
Proszę teraz tylko o wypowiedzenie się Szefów Liderów na ten temat. |
_________________ Potrzebujesz pomocy lub masz pytanie? Pisz! vv
E-mail: [email protected]
Zapraszam do naszej facebook'owej społeczności pokecrafta! vv
FB: https://www.facebook.com/pokecraftpl/?fref=ts
“Nie możesz mieć lepszego jutra, jeśli cały czas myślisz o wczoraj”.
~Charles F. Kettering
 |
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
|
|
|
Też się wypowiem. Nie wiem czy ikona powinien dostać drugą szansę na lida, bo w kłótniach często uczestniczy. Ale to co mnie rozbawiło to AndreSH z tym co pisze:
Nie wiem kto tu kogo prowokuje, ale dobra. Jak dla mnie z takim zachowaniem powinno się coś zrobić, szczególnie że to nie jest pierwszy AndreSH'a wybryk, a wątpię by dostał za wywoływanie kłótni chociażby mute. Taka trochę faworyzacja.
P.S Trochę głupio zamykać temat Amelia dla innych graczy z wyjątkiem szefów liderów w czasie kiedy tylko 2 się wypowiedziało.
Edytuje (Amelia) : Nie zamknęłam tematu, napisałam, że czekam na wypowiedz Dominika i Vkick'a, poza tym AndreSH nie ma możliwości pójścia na lidera, mogę go tylko ukarać mutem, czymkolwiek. Ikona nie jest bez winy, sam denek wie że bracia ikona lubią się kłócić :)
Edytuje (Cicha): Proszę teraz tylko o wypowiedzenie się Szefów Liderów na ten temat. Dla mnie to wygląda jednak inaczej.
Edytuje (Amelia): Rzeczywiście, może źle się wypowiedziałam, w każdym razie chodziło mi o to, że ja czekam tylko na odpowiedź Szefów. A jakbym chciała by temat był tylko dostępny dla Szefów to bym temat zamknęła i nie dała się nikomu wypowiedzieć. Tyle już z mojej strony, ale przyznam rację iż źle to zabrzmiało, sorka :D |
|
|
 |
!i!Icekox!i!

|
|
|
|
Ikona twój brat jest nie winny tak na ,1% winny xD
Przecież to AnderSH prowokował, przecież jakby on nie zaczął to wcale ta kłótnia nigdy by tu nie była.
Brat ikony tylko próbował się nie ośmieszyć i chciał żeby andersh przestał mu nawijać o tym jak ikona jest nie kulturalny.
Moim zdaniem ikona9876543 powinien dosatać un dq (jakoś tak bo nw xD) |
_________________ Pamiętaj, nie bój się mi/nam powiedzieć czego co ciebie dręczy. Zawsze znajdzie się chwila dla ciebie ;)
Gdy masz jakieś pytania które nie wiesz jak na nie odpowiedzieć lub coś czego nie wiesz czy można zrobić...
Zgłoś się do mnie ;) |
|
|
|
 |
Vkick

|
|
|
|
| Ikona miał dostać dq za prowokowanie i kłutnie. Jedak Amelka postanowiła dać mu szansę. To nie moja wina ,że twój brat dostał dq bo zapomniał wtedy dodać ameli o tym całym zajściu. Przykro mi ale dostaje dq koniec sprawy. Pozatym dziwne jest dla mnie to ,że piszę to twój brat. Może tak naprawdę ikony to 1 osoba???? Dostał zasłużoną karę. |
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
Ale chwila, nie rozumiem czegoś. Osoba prowokująca może sobie od tak zaczepiać ludzi, a poszkodowana za odpowiedź ma ponosić kary? Super logika, naprawdę. Mnie też wielu graczy prowokowało, wiele razy się kłóciłem i to na pewno nie tylko ja, a jakoś dq nikt nie dostał. Moim zdaniem to AndreSH powinien otrzymać karę, w końcu to on go drażnił.
//edit
Jeszcze na koniec - Najlepiej niech połowa liderów dostanie dq, w tym tempie to kwestia kilku dni, a potem kolejnymi miesiącami będzie wybieranie następców, zamiast zająć się dodawaniem np. Lidera Fairy czy nawet E4.
A do Vkicka - my tylko piszemy kto jeżeli już miałby ponieść konsekwencje, bo na pewno nie ikona. |
|
 |
Vkick

|
|
|
|
Nie chce nic mówić ale andresh tez poniósł konsekwencje. Jednak z tego co wiem temat ten dotyczy ikony a nie andresha. Oczywiście musieliscie poruszyć temat andresha bo to on złożył tutaj prośbę o odzyskanie lidera.
Edytuje (Cicha): Już w pierwszym poście jest wzmianka o AndreSH'u, więc ten temat dotyczy też jego. |
|
|
 |
Vkick

|
|
|
|
| Ikona i adresh w tym uczestniczyli wiec oboje otrzymali karę. To tyle co mam do powiedzenia. |
|
 |
ikona345kona

|
|
|
|
Jak torek mowil zaczyna klotnie andresh wiec wedlug mnie moj brat powinien dostac ta szanse A co do odpowiedzi ,,moze jestescie 1 os" to odrazu mowie zepsul mi sie komputer tak to gralismy razem a teraz gramy na zmiane :-:
jesli vkick pozwolisz nie zgadzam sie z twoja decyzja |
|
|
|
 |
Kamplo
Nocny strażnik
|
|
|
|
Tylko ja zauważyłem, że ikona próbuje tutaj zaatakować każdego ? ... Jestem zaskoczony, że jeszcze na mnie nic nie poszło. Ikona prezentuje nam tutaj takie jedno bardzo znane zjawisko, nieustający ból pewnej części ciała. Drama bezsensu, skarga bezsensu, dq zasłużone, każdy miał go dosyć, nawet denek nie wyrabiał pierwszego dnia. AndreSH prowokował? No prowokował, ale tam jest tylko 1 ss z długiej dramy... Poza tym z tego co pamiętam obie osoby dostały za karę muta, więc po co drążyć...
Tyle ode mnie
#DRAMAALERT
<Jak coś to nie czytałem wszystkich postów, bo nie lubię lektur> |
|
|
|
 |
ikona345kona

|
|
|
|
vkick wiem ze jestes na mnie zly za te ss i mnie teraz .......
ale wiedz ze nie o mnie tu chodzi tylko mojego brata
nie widzicie ze on klotni nie zaczynal
nic sie nie stalo maszkowi kamplowi jak mojemu bratu dogadywali
wiec powiem tyle wika ma ss jak kamplo i maszek dogadywal
sorka wika musialem |
|
|
|
 |
|