Otwarty przez: dominik493 18 Lipiec 2017 |
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock, |
| Autor |
Wiadomość |
ikona9876543
Lider Ground
|
Wysłany: 9 Marzec 2017
|
|
|
Siema zmieniam w moim skladzie Sh krokodile zwyklego Krokodile.
W najblizszym czasie wysle nastepne zmiany.
SS: https://zapodaj.net/b5be0e81bacd6.png.html |
_________________ ~~Startował na lidera Flying
~~Startował na lidera Ground
~~Został Liderem Ground 2017-03-18
 |
|
|
|
 |
ikona9876543
Lider Ground
|
Wysłany: 10 Marzec 2017
|
|
|
Siema zmieniam w moim skladzie Torterre na Torterre :D
SS:
https://zapodaj.net/7376ab19e1f10.png.html |
_________________ ~~Startował na lidera Flying
~~Startował na lidera Ground
~~Został Liderem Ground 2017-03-18
 |
|
|
|
 |
SandarPL1234
|
|
|
|
Cześć nazywam się Kuba mam 11 lat
Chcę zostać liderem dark ponieważ jak zobaczyłem saybeleya to pomyślałem że
bardzo jestem związany z typem dark i jak te wszystkie akcje albo chunkrowa bardzo też lubie i to z jego powodu tu przyszedłem :)
Moje straszydła
Weavile Krokodile
Sableye
Zoroark
Chonkrow Sharpedo
ss http://imgur.com/a/1Xmjv |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
Przedłużam Rekrutacje na lidera sali Bug do 17.03
Sandar - Niezaliczone |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
MistrzPiter77
|
Wysłany: 11 Marzec 2017
|
|
|
| Proszę Carolinę o jak najszybszy kontakt ze mną w sprawie walki o lidera |
_________________ Z Poważeniem MistrzPiter77! |
|
|
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
Wysłany: 11 Marzec 2017
|
|
|
| W tej chwili mogę zaraz wejde na serwer. Jeśli się nie pojawisz, to jutro w godzinach 17;00-18;00 |
|
|
|
 |
AndreSHH
|
Wysłany: 12 Marzec 2017
|
|
|
| Rowniez prosilbym wike o skontaktowanei sie ze mna co do walki. Ostatnio nie miala ochoty walczyc, a wczoraj mnie wystawila |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 12 Marzec 2017
|
|
|
| Andresh zostaje nowym liderem sali Psychic Gz |
 |
|
|
|
 |
xxxZaplamxxx
|
Wysłany: 13 Marzec 2017
|
|
|
Siema,Siema mam na imię Wojtek i chciałbym zostać liderem sali ground.
Dlaczego ja miałbym zostać liderem?
Jestem ogarnięty,gram 3-4 godz dziennie chociasz nie zawsze.Jestem solidny,miły,pomocny i bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo optymistyczny XD . Jestem takim małym śmieszkiem.Bardzo lubię typ ground ponieważ są one bardzo tankowate (wytrzymałe) i mogą ze spokojem przyjmować dużo ciosów (przynajmniej w teori) moim ulubionym pokemonem tego typu jest Rhyperior ,ponieważ wygląda przekozacko i budzi grozę.Bardzo lubie też golema
A zwłaszcza shiny golema bo można na nich jezdzić i ogulnie są bardzo fajne :D.
---------- Coś o Mnie -----------
Jak wcześniej wspomniałem mam na imię Wojtek i mam 13 lat.Bardzo lubie grać na komputerze.Wręcz nie nawidzę wychodzić na dwór.Lubie słuchac muzyki.Interesuje sie dziewczynami i informatyką.Strasznie nie lubię sportu. No chyba ,że esport.Esport wręcz uwielbiam.Bardzo lubię oglądać mecze Lola cs-a Go i innych.Lubie grać na waszym serverze i nie tylko gram też na serverach hardcore.W wolnych chwilach (czyli zawsze) gram w lola lub inne gry multiplayer.Mam dobre poczucie chumoru.Lubie się z kogoś śmiać poprostu bez powodu XD.
Mój składek: :D:D;D:D:D:D :::
-rhyperior
-camperput
-krookodile
-golem
-golem (sh)
-gliscor
W moim teamie znajduje sie rhyperior,camperput,krookodile,golem,sh golem oraz gliscore. :)))
SS SS SS SS SS SS NA DOLE SS SS SS SS SS SS
A no i bym zapomiał mój nick to xZaplamx !!!!!!!!!!!!
2017-03-13_17.48.55.png Mój team Ground |
 |
| Plik ściągnięto 20 raz(y) 388.1 KB |
|
| Ostatnio zmieniony przez dominik493 13 Marzec 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
| xxZaplamxx - Niezaliczone |
 |
|
|
|
 |
miczkoo
Wiki <3
Wiek: 14 Dołączył: 31 Gru 2016 Posty: 511 Skąd: Zrodzony z Entaia
|
|
|
|
Coś o mnie.
Heja nazywam się Mikołaj i mam 12 lat. Insteresuję się sportami zimowymi i jazdą na desce. Gram na serwerze po parę godzin dziennie ( około 3-4 a w weekendy po 7-8.) Moim ulubionym typem jest grass, a idę na BUG ponieważ jest do niego podobny (to jest jeden z wielu argumentów.) Należę do serwera od początku roku szkolnego 2016/17. Jest to drugi serwer na, którym gram, na innym grałem tylko dlatego, że był tam youtuber. Poza tym ten serwer jest o wiele lepszy jest zawsze miła atmosfera, dużo poków i są liderzy. Znalazłem nawet tutaj swoich ziomków którzy zawsze mi pomogą a ja im.
Dlaczego ja a nie ktoś inny:
Ponieważ;
-jestem pomocny
-miły
-pomocny
- nie oszukuję
-przestrzegam regulamin
- i jestem aktywny.
Czy byłem karany?
- Tak dwoma mutami, jeden z żartów a drugi nw czemu.
Dlaczego BUG?
Ponieważ ten typ jest bardzo realistyczny i za to go lubię. Jest na niego 3 typy które, mają super efekt na niego czyli FIRE, FLY, ROCK. Szczególnie latający bo jest tych poków dużo na serwerze. Są tam moje ulubione poki takie jak BUTTERFREE którego, pokochałem w odcinku ,,Żegnaj Butterfree'' Był to jedyny odcinek gdzie się wzruszyłem. Gdy widziałem te wszystkie przygody Ash'a i jego pierwszego złapanego pokemona. Mimo, że kocham butterfree to nie jest w moim składzie. Również lubię CRUSTLA który, był moim pierwszym złapanym pokem na Pokecraft.
Zainspirował mnie też Venomoth który, ma bardzo fajną kombinację ataków. (Każdy ją zna, więc nie będę pisał.) Nauczyłem się jej od lidera poison. Również Crustle i Yanmega mają super ataki.
Moja drużyna to:
-Crustle
- Yanmega
- Scyther
- Galvantula
-Forrestress
-Venomoth
Skład na pewno się zmieni.
SS:
http://imgur.com/a/xT0lS
Ps: post edytowany żeby nie zajmować miejsca. |
| Ostatnio zmieniony przez miczkoo 16 Marzec 2017, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
KręgosłupMoraln
Czapi
|
Wysłany: 14 Marzec 2017
|
|
|
Zieg Heil! Z tej strony CzapiEjKejEjKregoslupMoralny. Witam i zapraszam na seans.
*Coś o mnie!
Wabie sie Kuba, mam 16 lat i uprawiam wiele sportow. Od czasu do czasu wyskocze na miasto kupic bułki, wyrzucic smieci czy tam odwiedzic pobliskiego kebsa. Moim najlepszym przyjacielem jest Kaczy, mamy wiele wsolnych zainteresowan. Razem z moim odwiecznym ziomalem Kaczym chodzimy przed szkola do piekarni i kupujemy chleb. KaczyKrUl ma dziwny fetysz, uwielbia jak jego dziocha wyciaga chleb ze swojego kołczanu prawilności i rzuca mu go pod nogi. Kaczy wtedy ucieszony skacze i merda ogonkiem. Nie wspomnialem, Kaczy to pies. Od pieciu miesiecy nie mialem w ustach papierosa wiaze sie z tym dluga historia. Dawno, dawno temu, zaraz po pierwszej lekcji wyskoczylismy z ziomami zajarac za szkole, nieszczesliwie babka z pszyrki wyczaila nasz przebiegly plan i skonczylo sie na prace
spoleczne juz w 2 klasie podstawowki. Od dziecka interesowalem sie pokemonami, pierwsza stycznosc z pixelowymi stworkami mialem okolo 7 lat teamu. W owym momencie zostalem najlepszym graczem pokemon silver, najbardziej w mojej pierwszej grze o pokemonach zainteresowal mnie healer, ktory mial cudowna animacjeeee.
Nigdy nie bylem obciazony odpowiedzialnoscia karna.
*Aktywność
Przesiaduje na serverze mniej wiecej 3-5h.
*Dlaczego typ ROBACZY?
Zawsze interesowałem sie robalami. Nawet moj kochany tatus mowił mi, ze jestem insektem. Moje zainteresowanie robakami zaczelo sie w przedszkolu gdy robilem nielegalne walki zukow gnojarzy. Maine ulubionym pokemonem jest Yanmege, po prostu kocham ta ważke. Przypomina mi moja ulubiona jednostke z Heroes III. Gdy w lato siedzimy wieczorami wraz z rodzina przy grillu mysle tyle o moich przyjaciołach robakach. UBOSTWIAM TE POKEMONY!. Wracajac do yanmegi jest ona bardzo ciezka w uzyciu, a najtrudniejszy moment kiedy jej uzywasz to jest klikniecie ,,detect,,. Inne pokemony przypominaja mi o moim cudownym narodzie jakim jest Polska. Wraz z moimi kolegami uwielbiamy dorzucac Kaczemu robaki do HLEba.
*Moi jedyni znajomii
-Scizor
-Galvantula
-Volcarona
-Venomoth
-Yanmega
-Crustle
Szok! Zobacz jego team! Zobacz tutaj!> http://imgur.com/a/Te6MX |
_________________ Gdybyś widział to co ja, to nie uwierzyłbyś jak na prawde bylo! |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
miczko -Poprawa
kręgosłupMorlany - Zalicze |
 |
|
|
|
 |
miczkoo
Wiki <3
Wiek: 14 Dołączył: 31 Gru 2016 Posty: 511 Skąd: Zrodzony z Entaia
|
|
|
|
| Mam pytanie co mam poprawić w podaniu. |
_________________ Niech moc Psyducka będzie z wami
19.06.2017 21,30-22,10
W tym czasie dostałem super mocy, mogłem niszczyć kościół i cmentarz. Nikt tego nie widział. Potem dostałem Jaila za to że napisałem dzienki.
Od tej pory boję się Pokecrafta
Pierwsze 3 Eevee na pokecrafcie 2017-07-15 (20;42) |
|
|
|
 |
K4C2Y
|
|
|
|
To chyba jakas obraza mnie. Dominik dlaczego to zaliczyles??
Jaka obraza? Gracz ma psa o nazwie kaczy. ~Dominik493~ |
| Ostatnio zmieniony przez dominik493 14 Marzec 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|