Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Konkurs |
| Autor |
Wiadomość |
xXxTheHunTerxXx
|
Wysłany: 9 Grudzień 2016 Konkurs
|
|
|
Wszystkie konkursy jakie były to w puli zawsze były pokemony, balle itd. Mój pomysł jest taki żeby zrobić zawody, w których można wygrać unbana. 5 osób które najbardziej się postarają mają możliwość dostania ub na serwerze. Myślę, że to by było ciekawe. Wasze sugestie?
EDIT: Na tych zawodach uczestnicy mogliby pokazać swój talent i chęci w powróceniu do serweru pokecraft. Nie każdy pięknie maluje czy tworzy różne wiersze, więc temat byłby w stylu "Mam talent". Każdy pokaże swoje umiejętności i stworzy coś dla fanów pokemonów. Dla mnie każdy zasługuje na drugą szansę, ale wszyscy powinni podać prawdziwy powód swojego bana. Piszcie swoje sugestie i czekam na odpowiedź od Denka :) |
| Ostatnio zmieniony przez xXxTheHunTerxXx 10 Grudzień 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
xXxTheHunTerxXx
|
Wysłany: 9 Grudzień 2016
|
|
|
| Piszcie wasze propozycje co zmienić w tym konkursie. |
| Ostatnio zmieniony przez xXxTheHunTerxXx 10 Grudzień 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
| Widzimy, że wyrażasz skruchę i że chcesz tego ub, ale denek sam zadecydował, że możesz się wykupić, a UB nie dostaniesz - co do pomysłu to jestem na nie, bo większość zła tego servera powróciłaby. |
_________________ poke się skończyło, żegnam |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
Skoro osoba maja bana to nie ma go za nic i wiem że takie coś jest na innych serwerach [nie koniecznie serwerach z modem dodającym pokemony do rozgrywki]. Dzięki temu można dostać w łatwy sposób UnBana, pomysł sam w sobie jest okej, ale można by było go mocniej rozbudować np. dodając zakaz osobie która okradała, czy też wyzywała administracje. Dodatkowo nie podoba mi się to, że osoby które najbardziej się postarają dostaną ub, osoba która nie ma predyspozycji do malowania [twój pomysł z rysunkami] czy też pisania utworów lirycznych [twój pomysł z wierszami] czasami bardziej zasługuje na UnBana osoba która ma mniejsze zdolności malarskie itp. Pomysł z losowaniem mógłby być okej, gdyby wdrążyć zakazy dla danych osób. Osoba która chciała by wziąć udział w losowaniu musiała by dać prawdziwy powód kary, od kogo to dostała [czasami osoby mogą nie pamiętać, jeśli kara była dawno, więc pole nieobowiązkowe do wypełnienia] i dodatkowo Screen Shot z powodem, w razie gdyby chciała oszukać z podanym powodem. Trzeba by było też dodać prace wykonaną własnoręcznie, która przydała by się też serwerowi, np. którą można by usmieścić na serwerowym Facebooku, lecz praca musi być też ładna i estetyczna...
Takie info ode mnie, do ciebie. Raz na jakiś czas są organizowane eventy typu "karaoke" czy też "Jaka to melodia" na serwerowym TeamSpeaku 3, dzięki umiejętnościom, lub znajomościom piosenek osoby mogą wygrywać cenne nagrody, lub UnBana tak jak niektórzy niegdyś zbanowani [np. Kasi]
Jeszcze prośba ode mnie, nie nabijaj sobie postów pod tematem, lecz edytuj swój, w takim wypadku jak jest tutaj [nie liczą się odpowiedzi do innych, bo edytując osoba X może nie zrozumieć co pisze do niej osoba Y]
Ode mnie tyle. Pomysł może być okej, gdyby go ulepszyć i dodać jeszcze inne pomysły, na które nie wpadłem pisząc ten komentarz. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|