Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Przesunięty przez: Derpauke 4 Grudzień 2016 |
Odchodzę |
| Autor |
Wiadomość |
HajFajfZegna
|
Wysłany: 4 Grudzień 2016 Odchodzę
|
|
|
| Niestety, na każdego przychodzi czas. Muszę się pożegnać ze wszystkimi graczami jakich znałem i kochałem. Nominuję : Amelia08, Derpxxl, Fibako, Vkick, SaVaGeLoBsTeR, BaT69 a także moi najlepsi przyjaciele : Razorr, bestAsheEU, denek, cichy i nie zapominajmy o kochanym przez wszystkich Ziemniaczku [P.S Ziemniak choć do łóżka <3]. Mam nadzieję, że beze mnie sobie jakoś poradzicie. Żegnajcie misiaki ;_; |
|
|
|
 |
HajFajfZegna
|
Wysłany: 4 Grudzień 2016
|
|
|
| HajFajfZegna, Nie zapomnimy cię! |
|
|
|
 |
AsheEUBest
haha umarl :D

Wiek: 24 Dołączył: 08 Lis 2016 Posty: 73 Skąd: co za gupol -_-
|
|
|
|
chodz* dzieki za przyjaciela ))))))))))))))) SpoKo moRdka e Lo /;-))))) nie zapomne co pisales z gluciem na skype na temat naszego serwera. SSy moge wkleic na pv bo nie bede tu takich rzeczy wklejal.
edit: wiecie, że to nie wysoka piontka? |
_________________ looool gripex, flyerbek, gosu, doublelift i bubba kush w jednym :O
kc amelia, derp, cola, torek i moje wszystkie waifu tez kc
Przydatne -> https://www.youtube.com/c...8CVTSpJA/videos
 |
| Ostatnio zmieniony przez AsheEUBest 4 Grudzień 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
HajFajfZegna
|
|
|
|
| HajFajfZegna, Kochamy cię! 3maj się misiaku ^.^ |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
| Kochamy Cię!!!! Trzymaj się H5 |
_________________ poke się skończyło, żegnam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|