Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Derpauke
10 Listopad 2016
BestAsheEU
Autor Wiadomość
Razor'ek
[Usunięty]

Wysłany: 4 Listopad 2016   

Cytat:
Znanie kogoś nie polega na widzeniu kogoś na serwerze, nigdy ze mną nie rozmawiał ani nie pisał. Nawet jeżeli miał by wyrobione na mój temat zdanie, to plucie jadem w moja stronę nie jest stosowne :/

Goddamn. Zdanie o kimś można sobie wyrobić po prostu na niego patrząc - "Jak Cię widzą, tak Cię piszą". Oceniał Twoje wypowiedzi, zresztą po jakichkolwiek Twoich wypowiedziach dana osoba mogłaby sobie wyrobić opinię na Twój temat. Nie jest to trudne, uwierz mi. Wystarczy mieć tylko trochę mózgu.

Cytat:
"Doskonale. Ale co z tego, gdy było to zwykłe, żartobliwe "Tak" na pytanie retoryczne? Cichy się nie uraził, co zaprezentował czasem mucika." Podaj okoliczności całego muta, co napisał cichy co odpowiedziała aszka. Podaj choć 1 osobę oprócz aszki która dostała muta za obrazę adm :D

kevin33. Wystarczy, czy więcej prosisz?? (kevin dostał nawet za obrazę całego serv jak mniemam - tak Torek pisał)

Cytat:
Savage jest tylko źródłem, skargę pisze sam :D.

I broń tu Savage. Myślisz, że nie na niego spadnie cała odpowiedzialność? Goddamn, odpowiedzialnością podzielicie się obydwaj. To nie ma znaczenia, kto ją napisał, tylko kto w niej się wypowiada.

Cytat:
"Dayum, weź się poducz. To nie jest dużo, tylko bardzo mało. Przyznał się do tego, że faworyzowałem Go, aczkolwiek było to już wiadome X miesięcy temu. A Ty byłeś "martwy" i nie siedziałeś na forum. Gratulacje. " Tu się pochwaliłeś swoja widza "faworyzacja to nie jest duzo"zostawiam dla denka :D

To zostaw. Sam Arejcz napisał temat, pod którym wypowiedziały się osoby, które poczuły się urażone faworyzacją Aszki... I obiecałem, że się poprawię, i się poprawiłem. Nawet wytłuszczę wszystko co jest w tym cytacie, by denek zobaczył.

Cytat:
Do wszystkiego sie przyznaliście także raczej są wystarczające :D. Jak już pisałem on jest tylko i wyłącznie źródłem. Nie wiedział kto napisał skargę, to jest lekceważące w stosunku do skargi i do mnie.

A ważne jest kto ją napisał? W skardze ważne jest, by po prostu pokazać niewinność/winność xyz, nie by doceniać pawkoxa i Savage.

Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw.

Kosmatek 
Moderator

Jeju, musicie prowadzić tą bezsensowną kłótnie?? Nie lepiej poczekać? Ten temat wygląda tak, jakbyście chcieli udowodnić, że potraficie się kłócić w nieskończoność, chociaż to do niczego nie prowadzi, jeszcze chwila i jeden będzie drugiemu wypominać głupi błąd we wcześniejszym poście...

pawkox 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

"Goddamn. Zdanie o kimś można sobie wyrobić po prostu na niego patrząc - "Jak Cię widzą, tak Cię piszą". Oceniał Twoje wypowiedzi, zresztą po jakichkolwiek Twoich wypowiedziach dana osoba mogłaby sobie wyrobić opinię na Twój temat. Nie jest to trudne, uwierz mi. Wystarczy mieć tylko trochę mózgu." nie będę komentował przeczytaj jeszcze raz zacytowane przez ciebie moje wypowiedzenie skup się przy ostatnim zdaniu :D "Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw."

Dobrze ale mógł byś podać okoliczności muta aszki przez cichego oraz muta kevina ?

"I broń tu Savage. Myślisz, że nie na niego spadnie cała odpowiedzialność? Goddamn, odpowiedzialnością podzielicie się obydwaj. To nie ma znaczenia, kto ją napisał, tylko kto w niej się wypowiada. "
Jaka odpowiedzialność ?
Nie bronie go powiedziałem ze jest tylko moim źródłem.

"A ważne jest kto ją napisał? W skardze ważne jest, by po prostu pokazać niewinność/winność xyz, nie by doceniać pawkoxa i Savage." Aszka zaczęła wysyłać ss z savage i oskarzac go oraz mówić jaki on jest zly, mimo ze ja napisałem skargę w tym przypadku ma to znaczenie i to duze

Zgadzam się z tobą kosmatek, lecz jeżeli teraz przerwał bym dyskusje, uznał by mnie za przegranego i uważał by ze on ma racje mimo ze tak nie jest :/

Razor'ek
[Usunięty]

Cytat:
"Goddamn. Zdanie o kimś można sobie wyrobić po prostu na niego patrząc - "Jak Cię widzą, tak Cię piszą". Oceniał Twoje wypowiedzi, zresztą po jakichkolwiek Twoich wypowiedziach dana osoba mogłaby sobie wyrobić opinię na Twój temat. Nie jest to trudne, uwierz mi. Wystarczy mieć tylko trochę mózgu." nie będę komentował przeczytaj jeszcze raz zacytowane przez ciebie moje wypowiedzenie skup się przy ostatnim zdaniu :D "Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw."

"Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw." "Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw." "Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw." "Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw." "Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw." "Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw."

Nie rozumiesz?

Cytat:
Dobrze ale mógł byś podać okoliczności muta aszki przez cichego oraz muta kevina ?

Ja nie wiem, nie było mnie wtedy na serverze, jak Ci to tak potrzebne, to pytaj kevinka.

Cytat:
"I broń tu Savage. Myślisz, że nie na niego spadnie cała odpowiedzialność? Goddamn, odpowiedzialnością podzielicie się obydwaj. To nie ma znaczenia, kto ją napisał, tylko kto w niej się wypowiada. "
Jaka odpowiedzialność ?
Nie bronie go powiedziałem ze jest tylko moim źródłem.

Odpowiedzialność za skargę. Poprosił Ciebie, byś napisał, bo boi się konsekwencji, a zawsze rybkę można złapać na haczyk i upiec, kiedy się tego nie spodziewa. Nie napisał tego sam, bo najprawdopodobniej spotkałby się z dużą falą krytyki.

Cytat:
"A ważne jest kto ją napisał? W skardze ważne jest, by po prostu pokazać niewinność/winność xyz, nie by doceniać pawkoxa i Savage." Aszka zaczęła wysyłać ss z savage i oskarzac go oraz mówić jaki on jest zly, mimo ze ja napisałem skargę w tym przypadku ma to znaczenie i to duze

Mój błąd, ma duże, a czemu - to napisałem wyżej.
Odnośnie tego - Savage obraził się, że Aszka napisał, że nie gra z nim w LoLu. Inteligentne podejście do sprawy.

Cytat:
Zgadzam się z tobą kosmatek, lecz jeżeli teraz przerwał bym dyskusje, uznał by mnie za przegranego i uważał by ze on ma racje mimo ze tak nie jest :/

Niestety kumplu, mam rację w 90% przypadków :((

-Edit-

Z tym podszkoleniem się, to przeczytaj ogół proszę Cię z 10 razy, dowiesz się o co mi chodzi.
Odpisać mogę równie dobrze jutro bo idę grać w LoLa, G5 sam się nie wbije, żegnam
Do graczy Pc - wbiję jutro i zrobię walki. Może nawet dziś :))

pawkox 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 5 Listopad 2016   

"Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw." "Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw." "Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw." "Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw." "Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw." "Polecam podszkolić czytanie ze zrozumieniem btw."
Nie rozumiesz? " -"Nawet jeżeli miał by wyrobione na mój temat zdanie, to plucie jadem w moja stronę nie jest stosowne :/"

"Ja nie wiem, nie było mnie wtedy na serverze, jak Ci to tak potrzebne, to pytaj kevinka" - to zapytaj brata co zrb ze muta dostal (cale okolicznosci co napisal cichy co aszka)

"Odpowiedzialność za skargę. Poprosił Ciebie, byś napisał, bo boi się konsekwencji, a zawsze rybkę można złapać na haczyk i upiec, kiedy się tego nie spodziewa. Nie napisał tego sam, bo najprawdopodobniej spotkałby się z dużą falą krytyki"
Jak dla mnie krytyka nie jest odpowiedzialnoscia, poniewaz nie jestem grubym 10 latkiem ktorego gnembia w szkole, tylko myslacym czlowiekiem z dystansem do sb i wisi mi co mi powiedza 12 latki w internecie.

"Odnośnie tego - Savage obraził się, że Aszka napisał, że nie gra z nim w LoLu. Inteligentne podejście do sprawy." po mnie zaczela jechac, wyrabiac o mnie zdanie innym, tylko dlatego ze sie jej nie spodobalem. Niby splynelo to po mnie ale savage powiedzial ze ma dowody wiec dla samej satysfakcji napisalem ta skarge.

Pa : BOOSTED z braza 5 XD

pawkox 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 5 Listopad 2016   

"Niestety kumplu, mam rację w 90% przypadków :((" to stwierdzi denek :D(sr ze nowy post ale nie chcialem znow edytowac .

pawkox 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 9 Listopad 2016   

podbijam :D

AsheEUBest
haha umarl :D

Wysłany: 10 Listopad 2016   

Nie ma co podbijać, temat wyczerpany do zamknięcia.

Derpauke 
Random.

Wysłany: 10 Listopad 2016   

Po raz kolejny zgodzę się z Ashe, więc zamykam. Jeśli ktoś z administracji będzie się chciał wypowiedzieć to otworzy sobie temat.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi