Zamknięty przez: Derpauke 10 Listopad 2016 |
BestAsheEU |
| Autor |
Wiadomość |
pawkox

Wiek: 23 Dołączył: 18 Lis 2013 Posty: 345 Skąd: Małopolska
|
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
Wysłany: 3 Listopad 2016
|
|
|
1. A czy Ty nie traktowalbys wlasnego brata troche ulgowo? :)
Poza tym, to Razor dosc czesto kara Besta ; )
2. Skoro Cichy uznal to za przewinienie na 10h, to niech bedzie na 10h, to jest jego decyzja, na ile oceni obraze wlasnej osoby |
_________________ Koniec!
 |
|
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
| Kratos Gdybym ja to wyslal to nie mial bys punktu 1. |
_________________ A man with a dream is a man with hope
A man with hope is a man with a dream
 |
|
|
|
 |
pawkox

|
|
|
|
1.Wiesz ja najpredzej mojego brata "przypadkowo" bym zbanowal,ale wiem co masz na mysli, lecz niestety w regulaminie nie ma wzmianki o ulgowym traktowaniu dla rodzenstwa.
2.Jakie byly by konsekfencje gdyby napisala to inna osoba niz ashe ? |
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
| Popieram Pawek |
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
Screen 1) Wyjęte z kontekstu, sprawdzałem rozmowę 3krotnie ;)
Screen 2) Cichy ukarał na 10h, ale derpik nie otrzymuje mutów za "obrazę" Cichego. Czyli tutaj pozwolę zacytować sobie Kosmatka:
| Cytat: | | ale każdy mutuje za to, co uważa za słuszne. Ktoś z adm. może uznawać coś, czego nie uznaje ktoś inny. |
Pod to podpinamy oczywiście też ilość czasu, którą uważa za słuszną.
Kurdebele, skarga żałosna, pisana przez gracza, który zazdrości tego, że posiadam fajnego brata, z którym się dogaduję. Kratos mnie rozumie, bo sam ma brata, którego pozdrawiam :)) I Kratoska ofc też.
Zamknąłbym, ale denek wyda ostateczny werdykt.
@EDIT:
| Cytat: | 1.Wiesz ja najpredzej mojego brata "przypadkowo" bym zbanowal,ale wiem co masz na mysli, lecz niestety w regulaminie nie ma wzmianki o ulgowym traktowaniu dla rodzenstwa.
2.Jakie byly by konsekfencje gdyby napisala to inna osoba niz ashe ? |
Oj wątpię, ale co ja tam mogę powiedzieć. Nie stosuję się hardo do regulaminu, super, cieszę się, że regulamin byłby Twoim życiem, ale nie jesteś KIDMODEM (bądź wyżej), I NIGDY NIM NIE BĘDZIESZ.
Odnośnie punktu 2) - w przypadku mute za obrazę Adm. to nie wiem, ale powiem Ci tyle, że podobne w sensie ogółu.
Nie próbuj nawet z tym handlować, bo brak Ci dobrych argumentów.
| Cytat: | | lecz jestem pewny ze ten użytkownik nie jest uczciwym graczem. |
O i tu zapewniam, że jest, bo jedyne co robi takiego nie tak to trolluje czasem. Pomaga, śmieje się i myśli pozytywnie o życiu. Gra w OW, LoL'a, czasem Hearthstone'a. I? I bet that you're disappointed, because you've got no proofs that he's guilty.
Odniosę się jeszcze do słów Kratosa:
| Cytat: | 1. A czy Ty nie traktowalbys wlasnego brata troche ulgowo? :)
Poza tym, to Razor dosc czesto kara Besta ; )
2. Skoro Cichy uznal to za przewinienie na 10h, to niech bedzie na 10h, to jest jego decyzja, na ile oceni obraze wlasnej osoby |
Doskonale ujął to, co miałem na myśli. Zwięźle, ale bardziej zrozumiale niż ja. Karam Ashe jak mam potrzebę, czasem nawet jak mnie przezwie od głupków to go nie karam (chociaż idąc stricte z regulaminem powinienem KIDMODZIE PAWKOX!!!!!!!!) - bo czemu miałbym niby? Rozumiem, jak ktoś aż pala do mnie nienawiścią, ok, wtedy może napisał to ze świadomością - O jezu, pokaże mu, ale jestem super - ale Aszka z tym raczej żartuje, niż pisze na serio, bo znam go na wylot. Punkt 2 - opisałem już wyżej, dopisał tutaj ślicznie, że to jest jego własna decyzja na ile da mu karę - i to tyle. I próbuj to odepchnąć, Panie Savage.
Jak potrzeba więcej info o pawku i Savage proszę na pw. Odpiszę tylko ważnym osóbkom.
Cy@, będę na telefonie.
Sry za tyle editów, aczkolwiek krócej się nie dało. Parę rzeczy wywnioskowałem dopiero po napisaniu i przetrawieniu tego czegoś. |
|
|
|
 |
pawkox

|
|
|
|
Jezeli uwazasz ze napisalem ta skarge bo ci zazdroscze brata, to sie mylisz. Sczerze nawet nie bylem pewny czy to twoj brat. Skarge napisalem poniewaz twoj kochany brat pala do mnie wyjatkowa nienawiscia mimo ze mnie nie zna sam czytales ta konfe
takze raczej wiesz o co mi chodzi.
Kazdy gracz powinnien znac regulamin nie tylko kidmod i tp.
Wiesz za obraze adm jest perm z tego co wiem. Brak mi argumentow, polecam zapoznac sie z skargami na graczy ktorzy obrazali adm i tp.
"Nie stosuje sie hardo do regulaminu" ~razor 2k16 KIDMOD
Jezeli ktos jest faworyzowany to nie jest uczciwy :D. Niby nie wiem jak wygladalo faworyzowanie go przez ciebie, ale watpie ze bylo to tylko krotsze mutowanie.
Jezeli chodzi o mutowanie za obraze zartobliwa taka ktora nikogo nie urazi to sie z toba zgodze. |
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
Wysłany: 4 Listopad 2016
|
|
|
Nie obchodzi mnie teraz to o czym se tu konwersujecie ale powiem tak, po 1. jesli myslisz razor ze ktos ci brata zazdrosci to polecam isc do psychologa dlatego ze glupszej rzeczy nie slyszlalem, po 2. Obraza administracji jest karalna spx moze dostal tego mute na 10h ale obrazal tez innych administratorow za co juz dawno powinien byc perm mute/jail, po 3. To chyba logiczne ze bedziesz bronil brata dlatego ze gdybys nie zaprszeczall tego co twoj brat powiedzial (prszyznal sie do twojej swiadomej faworycacji) to ty juz teras nie mialbys kidmod'a logiczne to gdysz gdybys nie bronil brata nie bronil bys sie, po 4. Nie zabralem nic z kontekstu dlatego ze w calej konwersacji twoj brat powiedzial chyba 3 zdania
I nie poprawiaj mojej ortografi gdysz nie jestem z polski. Gitara Siema |
 |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
|
|
|
| Dobra w końcu ja się wypowiem. Razor z faworka powiedział że się poprawi i widać zmianę może nie na 100% ale widać. Jednak wciąż to jego brat. Nie bd podawał przykładów jak traktować swojego brata, bo to jest głupie. Jednak inna sprawa jest bardziej ważna. Konkretnie zachowanie rang up nad liderem czyli Km i tych szefów, w ostatnich czasach brakuje łącznika między rangami a zwykłymi graczami, a także wywyzszanie się ponad all. Denek powinien niektórych przystopowac. |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?
 |
|
|
|
 |
Rem [Usunięty]
|
|
|
|
Nie żeby coś ale tu nic na mnie nie ma. Dostałem muta i tera to derp mi daje kary a nie Razor ;-D a Ty próbujesz mnie uziemić. Nieładne było to co do mnie napisałeś na skype skarbie. Nie wiem czy powinienem to robić ale daje linka rozmowy (OCENZUROWAŁEM WSZELKIEGO TYPU SERWERY ITP!!!) Album: http://imgur.com/a/jZcrA
teraz pasuje tu cytat genjiego: Even if I sacrifice my body i will never sacrifice my honor.
PS: Nie wiem jak mogłeś zrobić na mnie skarge, no ale cóż. Są to jak dla mnie niewystarczające dowody+dałeś tylko to co ja pisałem a nie ty ;-(
edit: to jednak pawek napisał na mnie skarge XDDDD nie wiedziałem bo myślałem, że to savage :v
co do pawka to on sam wcale się nie lepiej zachowywał także no |
|
|
|
 |
pawkox

|
|
|
|
Jest i to duzo glownie faworyzacja.
"To on sam wcale sie nie lepiej zachowywal" co masz na mysli?
Te dowody chyba sa wystarczajace. Poza tym nie mam mozliwosci na znalezienie lepszych
Ps: Widac tu twoja lekcewazaca postawe nawet nie wiedziales kto napisal na cb skarge |
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
Best to co sie dzieje po za pokecraft/forum/ts'em to nikogo nie obchodzi nie mam 13 lat wienc nie ponizaj sie, ale mnie dalej ciekawi skad bys wiedzial gdybym ja gral na jakim kolwiek innym serwerze a moze ty se tam grasz dlatego odeszles prawda taka nie wiem kto to H5 wiem tylko tyle ze byl jakims administratorem na tym serwerze prawda taka prszyznales sie do faworki i do obrazy kidmoda jak mowilem jak odpisywalem do twojego Brata
| Cytat: | | Obraza administracji jest karalna spx moze dostal tego mute na 10h ale obrazal tez innych administratorow za co juz dawno powinien byc perm mute/jail |
Prawda jest widoczna nawet twoj brat sie prszyznal ze cie faworuje to ze powiedzial ze sie poprawi nic nie znaczy faworka to faworka ja czekam az denek siw wypowie. |
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| Cytat: | | to co sie dzieje po za pokecraft/forum/ts'em to nikogo nie obchodzi |
Skoro nie obchodzi, to po co pisaliście tę skargę? Nie wymieniłeś skype - automatycznie calusieńka skarga poszła w dół :)
Czekam na komentarze dalej, potem poodpowiadamy. Swoim "gitara siema" udowodniłeś mi, że muszę poziomem zniżyć się bardzo niziutko.
- Edit -
| Cytat: | Jezeli uwazasz ze napisalem ta skarge bo ci zazdroscze brata, to sie mylisz. Sczerze nawet nie bylem pewny czy to twoj brat. Skarge napisalem poniewaz twoj kochany brat pala do mnie wyjatkowa nienawiscia mimo ze mnie nie zna sam czytales ta konfe
takze raczej wiesz o co mi chodzi. |
Niestety, ale zna Cię na tyle dobrze, by jakoś się wypowiedzieć, bo grał w 2014. Nieraz robił mi walki jak nie mogłem bo coś tam pomagałem, sam kandydował na paru liderów pod innym nickiem.
| Cytat: | Kazdy gracz powinnien znac regulamin nie tylko kidmod i tp.
Wiesz za obraze adm jest perm z tego co wiem. Brak mi argumentow, polecam zapoznac sie z skargami na graczy ktorzy obrazali adm i tp.
|
Doskonale. Ale co z tego, gdy było to zwykłe, żartobliwe "Tak" na pytanie retoryczne? Cichy się nie uraził, co zaprezentował czasem mucika.
| Cytat: | | "Nie stosuje sie hardo do regulaminu" ~razor 2k16 KIDMOD |
Nie muszę stosować się hardo do regulaminu, bo jestem naturalny i wiem za co mam karać, a za co nie. Jak już napisałem wcześniej - super, że byś się stosował. Perfekcyjny kandydat na KM.
| Cytat: | | Jezeli ktos jest faworyzowany to nie jest uczciwy :D. Niby nie wiem jak wygladalo faworyzowanie go przez ciebie, ale watpie ze bylo to tylko krotsze mutowanie. |
Mutowanie nie było krótsze, jednakże czasem go kickowałem, za to, za co powinienem mutnąć na 5-10min (tsa, ale super faworyzacja - razor dq!!!!!!!!) - dodam, że z innymi graczami też tak robiłem, o ile nie ze wszystkimi. I weź tu człowieku nazwij to faworyzacją.
| Cytat: | | Jezeli chodzi o mutowanie za obraze zartobliwa taka ktora nikogo nie urazi to sie z toba zgodze. |
W przypadku, jeżeli:
Był to sarkazm:
- Mhm. Nie potrzeba nam sarkazmów.
Nie był to sarkazm:
- Dziękuję.
| Cytat: | | Nie obchodzi mnie teraz to o czym se tu konwersujecie ale powiem tak, po 1. jesli myslisz razor ze ktos ci brata zazdrosci to polecam isc do psychologa dlatego ze glupszej rzeczy nie slyszlalem |
No nie wiem, przyjmijmy, że Ty jesteś na tyle dziwny, że mi zazdrościsz :>
I pawkox mówi o tym, że Aszka lekceważy tę skargę?? Dajcie Państwo spokój, Ty już całkowicie pokazujesz, że ją lekceważysz - wytłuszczony fragmencik wszystko prezentuje.
| Cytat: | | po 2. Obraza administracji jest karalna spx moze dostal tego mute na 10h ale obrazal tez innych administratorow za co juz dawno powinien byc perm mute/jail |
Ss-ik poproszę, Aszka ma szacunek do osób starszych i ich nie zwyzywał; prędzej widziałbym Ciebie piszącego takie świństwa.
| Cytat: | | po 3. To chyba logiczne ze bedziesz bronil brata dlatego ze gdybys nie zaprszeczall tego co twoj brat powiedzial (prszyznal sie do twojej swiadomej faworycacji) |
Ja szanuję Aszkę i faworyzuje go dlatego, że dla nas dobre więzi braterskie są bardzo ważne, no cóż, my już dorośliśmy do tego wieku.
| Cytat: | | to ty juz teras nie mialbys kidmod'a logiczne to gdysz gdybys nie bronil brata nie bronil bys sie |
Denek widział tematy o mojej genialnej faworyzacji i oczywiście je zamykał. Dayum, nie drąż tego tematu dalej i nie pisz głupot.
| Cytat: | | po 4. Nie zabralem nic z kontekstu dlatego ze w calej konwersacji twoj brat powiedzial chyba 3 zdania |
I kto tu kłamie?? Aszka zaprezentował cały albumik, w którym mógłbym wyliczać setki zdań. Mądryś bardzo.
| Cytat: | | I nie poprawiaj mojej ortografi gdysz nie jestem z polski. Gitara Siema |
Bardzo nieprzyjemnie mi się piszę, gdy ktoś nie stosuje się do zasad ortograficznych, a gitarą mnie już kompletnie dobiłeś, aż powiem szczerze, że piszę to dalej, ale nie mam zamiaru.
| Cytat: | Jest i to duzo glownie faworyzacja.
"To on sam wcale sie nie lepiej zachowywal" co masz na mysli? |
Dayum, weź się poducz. To nie jest dużo, tylko bardzo mało. Przyznał się do tego, że faworyzowałem Go, aczkolwiek było to już wiadome X miesięcy temu. A Ty byłeś "martwy" i nie siedziałeś na forum. Gratulacje.
Sprawę cytatu poruszyłem wyżej.
| Cytat: | Te dowody chyba sa wystarczajace. Poza tym nie mam mozliwosci na znalezienie lepszych
Ps: Widac tu twoja lekcewazaca postawe nawet nie wiedziales kto napisal na cb skarge |
Nie są.
Lekceważąca postawa???????????????????????????????????? Zobacz sobie tego kumpla Twojego, to on raczej lekceważy. Gratulacje dla Ciebie, bo to ty podtrzymujesz jakąś mądrą dyskusje tutaj. Nie ja, ni Aszka - Ty.
| Cytat: | | ale mnie dalej ciekawi skad bys wiedzial gdybym ja gral na jakim kolwiek innym serwerze a moze ty se tam grasz dlatego odeszles |
Zgadywał, bo najprawdopodobniej z H5 na ts gadałeś, zaprezentowałeś to swoim dzwonieniem bez przerwy na skype podczas gdy też On dzwonił. Yup, yup.
Niestety, Aszka gra ciągle w OW/LoLa, więc nie może grać na innym servie :((
Wbił jakieś 12-13 lvli odkąd odszedł, więc jest postęp.
| Cytat: | | nie wiem kto to H5 wiem tylko tyle ze byl jakims administratorem na tym serwerze prawda taka prszyznales sie do faworki i do obrazy kidmoda jak mowilem jak odpisywalem do twojego Brata |
Wcale nie wiesz, bo wiesz - poruszyłem ten temat wyżej tjbc.
Przyznał się do "obrazy". Zamykam w cudzysłów, bo jest to jak najbardziej żartobliwe.
| Załącznik do cytatu niżej napisał/a: | | Obraza administracji jest karalna spx moze dostal tego mute na 10h ale obrazal tez innych administratorow za co juz dawno powinien byc perm mute/jail |
| Cytat: | | Prawda jest widoczna nawet twoj brat sie prszyznal ze cie faworuje to ze powiedzial ze sie poprawi nic nie znaczy faworka to faworka ja czekam az denek siw wypowie. |
Niestety, ale to, że napisał, że jestem głupi, bo zrobiłem błąd, to straszna obraza. |
|
|
|
 |
pawkox

|
|
|
|
'Niestety, ale zna Cię na tyle dobrze, by jakoś się wypowiedzieć, bo grał w 2014. Nieraz robił mi walki jak nie mogłem bo coś tam pomagałem, sam kandydował na paru liderów pod innym nickiem." Znanie kogoś nie polega na widzeniu kogoś na serwerze, nigdy ze mną nie rozmawiał ani nie pisał. Nawet jeżeli miał by wyrobione na mój temat zdanie, to plucie jadem w moja stronę nie jest stosowne :/
"Doskonale. Ale co z tego, gdy było to zwykłe, żartobliwe "Tak" na pytanie retoryczne? Cichy się nie uraził, co zaprezentował czasem mucika." Podaj okoliczności całego muta, co napisał cichy co odpowiedziała aszka. Podaj choć 1 osobę oprócz aszki która dostała muta za obrazę adm :D
'Jak już napisałem wcześniej - super, że byś się stosował. Perfekcyjny kandydat na KM.' dz DOCENIAM <3
'Mutowanie nie było krótsze, jednakże czasem go kickowałem, za to, za co powinienem mutnąć na 5-10min (tsa, ale super faworyzacja - razor dq!!!!!!!!) - dodam, że z innymi graczami też tak robiłem, o ile nie ze wszystkimi. I weź tu człowieku nazwij to faworyzacją.' https://scr.hu/2abc/pekkk -On tak to nazwał i nie oszukujmy się napewno nie było to tylko krótsze mutowanie, ponieważ gdyby rzeczywiście była to prawda to nie sformułował by tak swojej wypowiedzi.
"W przypadku, jeżeli:
Był to sarkazm:
- Mhm. Nie potrzeba nam sarkazmów.
Nie był to sarkazm:
- Dziękuję."
Nie rozumiem co chciałeś przekazać możesz jaśniej ?
'No nie wiem, przyjmijmy, że Ty jesteś na tyle dziwny, że mi zazdrościsz :>
I pawkox mówi o tym, że Aszka lekceważy tę skargę?? Dajcie Państwo spokój, Ty już całkowicie pokazujesz, że ją lekceważysz - wytłuszczony fragmencik wszystko prezentuje.' Savage jest tylko źródłem, skargę pisze sam :D.
'Ss-ik poproszę, Aszka ma szacunek do osób starszych i ich nie zwyzywał; prędzej widziałbym Ciebie piszącego takie świństwa.' Za co dostal muta na 10 h ? Obraza administracji jak byś zapomniał <3
"Ja szanuję Aszkę i faworyzuje go "Cos się chyba nie zgadza :/ " dodam, że z innymi graczami też tak robiłem, o ile nie ze wszystkimi. I weź tu człowieku nazwij to faworyzacją."
"Dayum, weź się poducz. To nie jest dużo, tylko bardzo mało. Przyznał się do tego, że faworyzowałem Go, aczkolwiek było to już wiadome X miesięcy temu. A Ty byłeś "martwy" i nie siedziałeś na forum. Gratulacje. " Tu się pochwaliłeś swoja widza "faworyzacja to nie jest duzo"zostawiam dla denka :D
"Nie są.
Lekceważąca postawa???????????????????????????????????? Zobacz sobie tego kumpla Twojego, to on raczej lekceważy. Gratulacje dla Ciebie, bo to ty podtrzymujesz jakąś mądrą dyskusje tutaj. Nie ja, ni Aszka - Ty. "
Do wszystkiego sie przyznaliście także raczej są wystarczające :D. Jak już pisałem on jest tylko i wyłącznie źródłem. Nie wiedział kto napisał skargę, to jest lekceważące w stosunku do skargi i do mnie. |
|
 |
arejczlul
|
|
|
|
| Rem napisał/a: | Nie żeby coś ale tu nic na mnie nie ma. Dostałem muta i tera to derp mi daje kary a nie Razor ;-D a Ty próbujesz mnie uziemić. Nieładne było to co do mnie napisałeś na skype skarbie. Nie wiem czy powinienem to robić ale daje linka rozmowy (OCENZUROWAŁEM WSZELKIEGO TYPU SERWERY ITP!!!) Album: http://imgur.com/a/jZcrA
teraz pasuje tu cytat genjiego: Even if I sacrifice my body i will never sacrifice my honor.
PS: Nie wiem jak mogłeś zrobić na mnie skarge, no ale cóż. Są to jak dla mnie niewystarczające dowody+dałeś tylko to co ja pisałem a nie ty ;-(
edit: to jednak pawek napisał na mnie skarge XDDDD nie wiedziałem bo myślałem, że to savage :v
co do pawka to on sam wcale się nie lepiej zachowywał także no |
A nie sądzisz, że przez Twoją faworke dostałem bana to nie dowód? nie pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|