|
Skarga na lidera/Razorka |
| Autor |
Wiadomość |
JohnCasH
JohnCasH
|
Wysłany: 2 Wrzesień 2016 Skarga na lidera/Razorka
|
|
|
| Witam. Dzisiaj napisze skarge na Razorka, ponieważ dostałem bez dowodowego mute :3 http://scr.hu/0qapi/rajzi. Niby napisałem ''ronaldo9 ******'' ale Razor piszehttp://scr.hu/0qapi/j49gp czekam i czekam ale Razor nic nie daje bo on myśli,że tak pisałem na 100% http://scr.hu/0qapi/pc2ao. Na komentarze graczy nie odpowiadam, ponieważ oni nie maja tutaj tak naprawde zdania. Cześć może tutaj Razorek da te dowody :3 |
_________________ Przepraszam adi1 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 2 Wrzesień 2016
|
|
|
| Jak wytrzasne logi czatu to na luziku, poza tym, za nic mute nie daje ;) |
|
|
|
 |
JohnCasH
JohnCasH
|
|
|
|
| Razor to sie okażę jak znajdziesz te logi jak ich nie znajdziesz do godziny proszę o un mute :# |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| Nie masz o co prosic, sam to napisales, gdybys NIE NAPISAL, mute by nie bylo ;) |
|
|
|
 |
JohnCasH
JohnCasH
|
|
|
|
| XD. Jestem pewny, że tego nie pisałem a mute daleś mi z nienawiści do mnie przepuszczam. elo nie pisz tylko szukaj logów ;x |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
Wlasnie szukam tych logow, ale jedyne co mam w folderze logs to jedno wielkie nic (jakis tam pliczek...).
Za nic mute nie daje, nawet jak kogos nie lubie - ja Cie lubie, wiec po co mialbym dawac mute? ;) |
|
|
|
 |
JohnCasH
JohnCasH
|
|
|
|
| Lubisz mnie? Ja cb nie :3. Fajny bez dowodowy mute widać ktoś Ci tak napisał i mu uwierzyłeś brawo Razor kreska dla cb :3 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
Nikt mi nie napisal xDDdd
Widzialem to na wlasne oczy, nie mow, jak nei masz po co.
Szkoda, ze mnie nie lubisz, jak mi przykro :/ Szkoda tylko, ze mnie to nie obchodzi. |
|
|
|
 |
JohnCasH
JohnCasH
|
|
|
|
| Razor nie szukasz tych logów? |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
John. Nie rozumiem i nie wiem, czy probujesz sie popisac, czy co... Aczkolwiek NIE DALEM MUTE ZA NIC, a niestety logow nie mam (nie wiem sam czemu)
 |
|
|
|
 |
JohnCasH
JohnCasH
|
|
|
|
| No to fajny widać z cb kidmod :3 pozdrawiam |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| Nom wzajemnie pozdrawiam, nie wiem tylko czemu nie przyznasz sie do winy, i tak czy siak denek logi sprawdzi+to jest tylko mute na 2h... Nie daje mute za nic, nie potrafisz zrozumiec? |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Geniusz, ja nie wiem czego ty szukasz w logach modów, ale okej... Logi chatu masz w folderze z launcherem, a nie w appdata... |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
Rzeczywiscie zaszla pomylka, wybacz ;_; Postaram sie zalatwic cos w rekompensate
[21:06:42] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] ronaldo9: JohnCasH ******
[21:06:44] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: pixelmon:pixelmon.mob.suicune
[21:06:45] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] BestAsheEU: ale mam fajny avatar na forum
[21:06:47] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] maly655: może być drugie podejście
[21:06:49] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] DawidKox: and mute
[21:06:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] Mr_JKeren: Ossh i Dominik493 biją z wędki ;-;
[21:06:51] [Client thread/INFO]: [CHAT] [ Server ] RazorrBlaack wyciszyl gracza JohnCasH na 2 godziny za obraza!
ronaldo9 dostaje mute |
| Ostatnio zmieniony przez Razor'ek 2 Wrzesień 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
JohnCasH
JohnCasH
|
|
|
|
| Razor nie chodzi o to, że 2h tylko, że ja jestem pewny na 100%, że tego nie napisałem i chce zobaczyć to ;3 |
|
|
|
 |
|
|