Zamknięty przez: Kosmatek 6 Czerwiec 2016 |
Skarga na szczerbatka, boy'ka i kosmatka |
| Autor |
Wiadomość |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 4 Czerwiec 2016 Skarga na szczerbatka, boy'ka i kosmatka
|
|
|
Dobilem Ci permki szczerp xd
Dowod w zalaczniku ponizej.
2016-05-26_11.48.46.png
|
 |
| Plik ściągnięto 133 raz(y) 577.63 KB |
|
| Ostatnio zmieniony przez 4 Czerwiec 2016, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
Wysłany: 4 Czerwiec 2016
|
|
|
Moderator i helperzy nie powinni się tak zachowywać jest to zabawa komendami i niedocenianie swojej rangi. Co do szczerbatka...
"racja, chłopak jest ok , ale jak widać na ssach troszkę przesadza. Dajmy mu ostatnią szansę na poprawę. Kolejna skarga będzie skutkowała usunięciem permisji jakie posiada :
- kick
- mute
- jail"~admin |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?
 |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
1. To było dawno - odkopujesz dowody //edit (26 maja, widać, że wstawiłeś ten ss ze względu na to, aby zabrać permisje szczerbatkowi ;) )
2. Chciałem coś sprawdzić na Szczerbatku, z czego tamci zaczęli na mnie 'sprawdzać'...
Jak znajdę ss'y chatu wyżej, wstawie :)
http://imgur.com/a/7F1kN
z góry chatu nie znalazłem, ale pod uwagę bierze się też dalszą część :) |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
|
|
|
| skarga jest skargą, a skarga z dowodami świeżymi czy z troche starymi to dalej skarga. Większość zbiera dowody, aby pod koneic napisać na kogoś skargę ( ja nei popieram takie postepowania, ale duzo osob tak robi) czyli wg ciebie skarga z starymi dowodami, które NIGDZIE więcej nie były użyte to skarga od razu do kosza? |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
 |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
Gdzie napisałem, że uważam to za najmocniejszy, niepokonany itp. argument?
Wyjaśnij |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
|
|
|
| twierdzisz ze wstawia tylko dla odebrania permek szczerbowi i twierdzisz ze odkopuje dowody. Odkopać można coś co się zakopało, czyli kiedyś dal dowody i z nich teraz korzysta, a nie że zbiera dowody, które kiedyś może użyje. Pomijaj fakt że tw post jest bez sensu to nie bd wdawał sie w taką bezsensowną dyskusje bo ten temat nei dotyczy mnie. Coś chcesz? pisz w grze |
 |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
| Oj przestań, post bez sensu, hmmm... Może połowa nie ma sensu, ale czytaj cały post. |
|
|
|
 |
hamtaro04
Lider Poison

Wiek: 27 Dołączył: 01 Sty 2014 Posty: 110 Skąd: Kanto/Fuchsia City
|
|
|
|
Szczerbatek przepraszam ale nie mogę patrzeć jak niszczysz ten serwer.
Mam nagranie gdzie szczerbatek mówi że:
-Oje*** denka i zycza...
-Oraz że jak dostanie randę to będzie miał wy******.
oto link obejrzyjcie od początku do końca. Zobaczycie ze to z szczerbatki
https://www.youtube.com/watch?v=UoyrV6IolgI |
_________________ Lider Poison 26.11.2016
Trzeci lider sali Ghost. 10.03.2015
Pierwszy lider sali Fighting 5.01.2014
 |
|
|
|
 |
11dawid11pl
|
|
|
|
| szkoda gadać, w końcu ktoś się odważył dać na was dowody, stare? z zaledwie ponad tygodnia mam też fajne nagrania jak szczerbatek próbuje mnie przekupić, lecz trwa ok godziny mogę podesłać na priv jak by ktoś chciał, lub też wrzucić jak będzie potrzebne, do samego kosmatka i boya nic nie mam ponieważ oni nie niszczą serwera tak jak szczerbatek, więc moja wypowiedz kierowana jest głownie do szczerbatka ;) |
|
|
|
 |
11dawid11pl
|
|
|
|
a i tu ssy jak szczerbatek gada z H5 na tsie,
https://scr.hu/O9Y4Zd
https://scr.hu/XJmzgP
i z tego co mi wiadomo nie powinien gadać z tą osobą na tsie, tylko od razu ją zbanować.
jak już mówiłem w razie czego mogę dać nagrania lecz nie wiem czy tobie denku chciałoby się tego słuchać całego |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| I mówi to dawid, który wcale nie niszczył serwera... Nagranie troszku przydługie, może podaj minute tego momentu. A rozmowa z H5 to nawet nie jest dowód... |
|
 |
hamtaro04
Lider Poison

Wiek: 27 Dołączył: 01 Sty 2014 Posty: 110 Skąd: Kanto/Fuchsia City
|
|
|
|
| Dowód że rozmawiałem z szczerba minuta 18. Oraz jak mówi że oje*** denka i zycza... min 22. |
_________________ Lider Poison 26.11.2016
Trzeci lider sali Ghost. 10.03.2015
Pierwszy lider sali Fighting 5.01.2014
 |
|
|
|
 |
11dawid11pl
|
|
|
|
 |
Szczerba#TY
Szczerba reload

Wiek: 27 Dołączył: 08 Lip 2015 Posty: 112 Skąd: From diee
|
|
|
|
O sensie nagrania i moich rozmów z wami na ts wie kilka osb torek denek blend nikola oraz chyba kosma,
Wszystko polegało na uzyskaniu informacji na wasz temat, wypowiedzi też nie rozumiesz wielu,
A owa wypowiedź ma sens bo już po dragon nie zamierzam sie bawić z ludźmi w wasze zabawy, po prostu zajmę sie tym co do mnie należy, co do dawida kiedy h5 siedział u mnie po prostu siedział I nic nie robił, kiedy. Nie był u mnie latal i wszędzie reklamował po banie natychmiast wracal.
A teraz sam rozpocząłem pomysł na ts z blokadą nie do ominiecia.
Owe grono wymienione powyżej wie że nagrania nie są nic warte :)
Prowokować was jest łatwo tylko wy uważaliscie że to wy prowokujecie mnie.
Macie teraz świetne kontakty z nikola, wspominała że wszystkie wasze rozmowy mi powtarzała xd?
Już nie mowie ze nawet pomagała nagrywać
W tym poście może być masa błędów gdyż nie ma mnie w domu i pisze z telefonu. |
_________________ ________________________________Steel Shaders_______________________________
 |
|
|
|
 |
11dawid11pl
|
|
|
|
nie zbyt wiem o co ci chodzi, teraz się tłumaczysz że na potrzebę szopki zbierałeś na nas dowody mając jak to mówiłeś taki dobry kontakt z denkiem denek mógłby ci zaufać na słowo jak Torkowi prawda, dostałem bana za nic ahh ale nie ważne, właśnie ty byłeś sprowokowany i nawet nie wspomnę jak obrażałeś hamtarka na nagraniu, takie zachowanie nie przystaję osobie która ma permisje nie prawda?
pominę jak błagałeś o jego salamenca i mówiłeś że załatwisz mi żebym nie miał dq,
nie przecież nie jestem jedyną osobą która twierdzi że niszczysz ten serwer, nie każdy musi się lubić ale kurde "dążyć do celu po trupach" jest żałosne i może ci przypomnę jak mówiłeś że jak ci pomogę na dragon to załatwisz mi un dq lub też jak pytałeś mnie się pod jaki atak jest dragon pulse, chcesz iść na typ a nie znasz się w ogóle na nim, czyżby jesteś hipokrytą?
tyle. |
|
|
|
 |
|
|