Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Kosmatek 22 Maj 2016 |
Nowy server |
| Autor |
Wiadomość |
Rimoraj

|
Wysłany: 14 Maj 2016
|
|
|
Kosmatek, Tak jak pisałem wcześniej, dziękuję za twoją wypowiedź, twoje zdanie już poznaliśmy :). Tak jak napisałeś przyduszasz moje argumenty do ziemi, tylko że ciągle jednym i tym samym, nie chcesz stracić tego czego się dorobiłeś, nie musiałeś pisać 4 postów o tym, przekaz był jasny już w pierwszym, ale szanuje to. Dajmy wyrazić swoje zdanie innym.
("Skoro nie pasuje ci, że masz poki na 100lvl to proszę bardzo - jest opcja usuwania poków :)
Nie ma czegoś takiego jak ten znakomity stan... dla mnie znakomicie jest, tak jak jest... Odpowiem ci na każdy argument..." to nie jest argumentacja to jest obracanie kota ogonem, nie logowałem się na konto Rimoraj bo tam mam już wszystko i wieje na nim nudą, postanowiłem zalogować się na nowe konto, lecz gdy ujrzałem co się stało z serwerem... masakra. Mam nadzieję że rozjaśniłem twój obraz sytuacji.) |
_________________ Jeżeli nie potrafisz zrozumieć mego milczenia nigdy nie zrozumiesz moich słów. |
|
|
|
 |
Slend88
Sprzedawczyk

|
|
|
|
| Popieram. |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
nie popieram pomysłu
1. Nie wiesz jak było z serverem Cestisa, a jeśli wiesz to po co piszesz taki pomysł
2. Ja sam wydałem masę realnej kasy i to jest tak jakbym wyrzucił to w błoto
3. Akurat nie wiesz co piszesz rimorajku bo dużo osób by odeszło
4. Piszesz ten pomysł, a i tak nie grasz raczej tutaj są ważniejsze argumenty osób grających niż nie grających.
5. Sam używasz cały czas tego samego argumentu
6.Racja że kiedyś grało więcej osób ale restart ich nie przywróci
7. Denominacja była i kilku ze mną zaprzyjaźnionych osób odeszło |
|
|
|
 |
shileanek

|
|
|
|
| Jestem za lol. |
_________________ "Nie pozwól ludziom przyćmić swojego blasku który ich oślepia. Powiedz im żeby założyli okulary przeciwsłoneczne ponieważ tacy już się urodziliśmy!" ~Lady Gaga
 |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
Oj już przestań... popatrz na swoje posty... Nowa edycja zniszczy serwer, odejdzie wiele osób, a może i piszę ciągle to samo, ale cóż... ty nadal nie rozumiesz tego, co chcę ci w ten sposób pokazać :)
I kolejny raz ci piszę; tak, nie chcę stracić tego, czego się dorobiłem. Przeczytaj jeszcze raz moje posty, porównaj je i się zastanów. Później zrób to z twoimi. Jesteś praktycznie rok off, więc nie wiesz jak jest na serwerze - wypominam ci znowu. Poza tym, nowa edycja nigdy się nie przyjęła, było wiele propozycji, heh... To jest smutne, jak ktoś chce ciągle wprowadzić coś, co nie zostało wprowadzone przez 2 lata. Na dodatek przez 2 lata eliminowani byli oszuści, patologia itp. itd., nowa edycja spowodowała by ich powrót. Weź czytaj ze zrozumieniem moje posty, bo chyba tego nie robisz.
//edit
Podobno grasz na innym koncie, tak? To w takim razie odezwij się do mnie w grze (dostałem takie informacje od graczy).
A jeżeli faktycznie grasz na nowym koncie, co ci przeszkodziło w wbiciu na konto rimoraj?...
I wszelkie posty typu "jestem za" bądź "popieram XD" (bez uzasadnień, bezsensowne posty) będą usuwane... |
|
|
|
 |
Ribu484
Dazzled One

|
|
|
|
| Jestem za, też dużo już pograłem i dużo zdobyłem, ale coraz większe nudy idą z czasem. Fajnie jest zacząć nową przygodę ze zdobytym doświadczeniem, ale osoby, które lidera zdobyły fuksem lub pokami kolegów po prostu się boją, że tym razem nikt ich nie ubezpieczy. A także osoby, które wzbogaciły się na oszustwie musiały by pracować od nowa. Osoby, które odejdą " bo ukradli mi poki " to po prostu im nie zależy, a po co grać dalej jeżeli Ci nie zależy? Tyle z mojej strony, cześć. :) |
_________________ Lider Steel 07.12.2015 - 12.9.2016
Lider Bug 12.05.2017 - 11.07.2017
KidMod 26.07.2017 - Present
100% legit |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 14 Maj 2016 Re: Nowy server
|
|
|
Nudy bylyby gdyby byl nowy serv. Ja osobiscie jestem na nie ;]
Wielu graczy odeszloby (Ja raczej nie ale nowa edycja nie bylaby fajna) i powstalby zamet
| Rimoraj napisał/a: | Kosmatek, Tak jak pisałem wcześniej, dziękuję za twoją wypowiedź, twoje zdanie już poznaliśmy :). Tak jak napisałeś przyduszasz moje argumenty do ziemi, tylko że ciągle jednym i tym samym, nie chcesz stracić tego czego się dorobiłeś, nie musiałeś pisać 4 postów o tym, przekaz był jasny już w pierwszym, ale szanuje to. Dajmy wyrazić swoje zdanie innym.
("Skoro nie pasuje ci, że masz poki na 100lvl to proszę bardzo - jest opcja usuwania poków :)
Nie ma czegoś takiego jak ten znakomity stan... dla mnie znakomicie jest, tak jak jest... Odpowiem ci na każdy argument..." to nie jest argumentacja to jest obracanie kota ogonem, nie logowałem się na konto Rimoraj bo tam mam już wszystko i wieje na nim nudą, postanowiłem zalogować się na nowe konto, lecz gdy ujrzałem co się stało z serwerem... masakra. Mam nadzieję że rozjaśniłem twój obraz sytuacji.) |
abstrachujac od tematu, mysle, ze nie powinienes sie tak wypowiadac.
to Ty rzuciles temat przewodni i mysle, ze kazdy ma prawo do wypowiedzi, nawet kilkukrotnie zmienionej ;) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|