Zamknięty przez: admin 16 Sierpień 2016 |
To dla mnie istotne. |
| Autor |
Wiadomość |
Karambo1337

|
Wysłany: 4 Maj 2016 To dla mnie istotne.
|
|
|
| Witam tu Karambo niegdyś karormen, kilka miesięcy temu na koncie karormen, dostałem bana za rzekomą próbę sprzedania konta i miesiąc później się to powtórzyło, niektórych to zdziwi ale to nie byłem ja, pewien gracz którego nicku nie znam, włamał się na moje konto 2 razy i 2 razy dostałem bana. Więc założyłem konto Karambo1337, by uwolnić się od wbijania tego nieuczciwego gracza. Pisze to z powodu tego, że postanowiłem pójść na lidera sali psychic. Mam nadzieje, że administracja i gracze mnie zrozumieją. |
|
 |
Remczak
Sasuke

|
Wysłany: 4 Maj 2016
|
|
|
| Z tym, się zgodzę, ponieważ gdy Karambo kiedyś Karormen, chciał Wbić na konto o nicku : Karormen lub karormen nie pamiętam nicku, gadałem z nim wtedy i potwierdzam że to dobry gracz :) |
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
 |
|
|
|
 |
Karambo1337

|
|
|
|
| Dzięki remczak za wsparcie :) |
|
 |
Cicha
DIVA

|
|
|
|
| Żadnej rekrutacji na lidera Psychic nie ma, poza tym nie masz żadnych dowodów, poza słowami twojego kolegi, że ktoś ci wbił na konto. Wiele osób mimo, że miała 1 bana, nie została dopuszczona, więc nie widzę żadnych powodów, by administracja cię dopuściła, lecz decyzja należy do nich. |
|
|
|
 |
Karambo1337

|
|
|
|
| Jak niewież administracja może sprawdzić jakie było IP w momencie dostania bana a teraz i chodziło mi że jak będzie rekru o lidera. :o +Ludzie byli dopusz czani do lidera z 1 banem ale jak ja napisałem niczego nie zrobiłem. |
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
Zostałeś dopuszczony do lidera fire gdzie nie wspomniałeś że miałeś bana :)
| Karambo1337 napisał/a: | Czy byłeś karany?
Jeszcze nie byłem karany,
|
Więc okłamałeś nas :).Co do bana to koledzy jak koledzy mogą kłamać już 3 świadków 2 to dowód :).Jesteś dobrym graczem ale ten ban.... Ktoś ci się włamał na konto to jeszcze trzeba sprawdzić.Jak ci się włamano 2 razy to nie widzę problemu być nie był dopuszczony :) |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Karambo1337

|
|
|
|
| Zapominać do rzecz ludzka. Ale ja niczym nie zawiniłem tylko ten gracz który się włamał i ja tego nie traktuje że dostałem bana tylko ten gracz, boja niezłamałem reguły tylko on. Za złamanie regulaminu = Ban, ale ja go niezłamałem przekonasz się. |
|
 |
|
|