Przesunięty przez: Krelon 3 Kwiecień 2016 |
Propozycja odnośnie MSG |
| Autor |
Wiadomość |
Cicha
DIVA

|
Wysłany: 3 Kwiecień 2016 Propozycja odnośnie MSG
|
|
|
A więc jak w temacie jestem za zablokowaniem dostępu wszystkim graczom w tym wliczając administrację z wyjątkiem denka dostęp do naszych rozmów prywatnych. Wczoraj podczas skargi wydało się, że Krelon nadmiernie czyta nasze rozmowy na msg - co jest chamstwem, a nawet i padła propozycja karania za nie - co jest idiotyzmem. Chyba po to dodano to msg, byśmy mieli prywatny czat między sobą. Dostęp do naszych intymnych wyznań nie powinien mieć nikt więcej niż osoba pisząca, odbierająca oraz GŁÓWNY administrator. Jeszcze wspomnę o tej nowej, interesującej propozycji Krelona, co do karania za msg. Nawet tam nie możemy ze sobą szczerzę porozmawiać, bo za chwilę nasze wyznania trafią do większej grupy graczy oraz niebawem będziemy dostawać za to mute, jaily czy też bany. Ten serwer zmierza w okropną stronę, sama propozycja Krelona, pokazała jego wścibstwo i niemoralność.
PS. Jeśli ktoś miałby mi dać warna za to, wpierw niech pomyśli nad powodem. Chce tylko uprzedzić, że cały post trzyma standard i nie ma tutaj braków szacunku odnośnie administracji czy też każdego innego gracza. Nazywanie rzeczy po imieniu, raczej karane być nie powinno. |
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
Wysłany: 3 Kwiecień 2016
|
|
|
Jestem za...
Nie chce znowu tak ze cichy sprawdza co pisze lub torek... |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
Zgadzam się z Cichą. Prywatne wiadomości, jak sama nazwa wskazuje, powinny zostać między nadawcą, a odbiorcą. Jedynie Denek mógłby mieć wgląd w to co piszemy, aby na serwerze nie panoszyła się patologia, czy też przemycanie graczy na inny serwerek.
@DawidKox
Heh, tylko ja do tego nie mam permków. Po prostu mam kolegów, którzy mi o tym powiedzieli |
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
|
|
|
| DO tej pory nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego, że msg jest dla kogoś widoczne. Jak rozumiem jeśli chcę przekazać komuś poufną informację to muszę wyjść z poke i jeśli ktoś nie ma gadu to musi specjalnie ściągnąć tylko po to, abym mogła mu napisać coś czego inni nie powinni wiedzieć? Czasami tak bywa, że się komuś na poke zaufa i się stwierdzi, że się mu coś powie o sobie itp itd. Bywa, że na msg można z siebie pożartować. Napiszę na msg takiej Aśce coś czego nie powinni inni wiedzieć. Nie chce, żeby nawet jeśli to admin to zobaczył. Od tej pory nie wiem czy w ogóle będę używała msg. Swoją drogą nawet jeśli ten temat zostanie zauważony, to nie można mieć 100% pewności, że nikt już na to msg nie patrzy. Kto to udowodni? |
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
|
|
|
| Również jestem za, Krelon kolejny raz udowodnił, że nie zasługuje na swoje permisję. To co zrobił jest według mnie karygodne. Tak się nie zachowuje osoba z Administracji, jak można czytać czyjeś prywatne rozmowy? Ponownie nadmiernie nadużył swojej władzy, kiedy wreszcie zacznie wyciągać z tego wnioski... Mam nadzieję, że denek zablokuje to (o ile się da) jak najszybciej. |
|
|
|
 |
alusia106106

Wiek: 24 Dołączyła: 12 Kwi 2014 Posty: 420 Skąd: Z ognia ;3
|
|
|
|
| COOO ?!! KTOŚ MOŻE WIDZIEĆ MOJE MSG Z KIMŚ ? O kurde...nie jest dobrze... |
_________________ Ogień to mój żywioł i nim zawsze będzie... ~alusia106106
---------------------------
Avek by adi1 <3 |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
|
|
|
Spokojnie, nie widzę waszych wiadomości. Chodziło mi o to by osoby które pałają do mnie nienawiścią ponieważ zostały ukarane i mają do mnie żal za to. Właśnie pokazały, że ich wiadomości na mój temat są i były z treściami, których się boją, ponieważ zawierają obrazy.
Widzisz Cicha? Nie potrafisz zakończyć kłótni. Wczoraj na Lolu zaspamiłaś mi całe okno chatu, a ja w końcu odpuściłem. Twoje prywatne wojny ciągną się nie tylko na serwerze ale też w innych grach, ponieważ cały czas znajdujesz coś nowego i dręczysz drugą osobę.
Reasumując, wasze prywatne msg są bezpieczne na serwerze i nie mam do nich wglądu, ponieważ szanuję wasza prywatnosc. Post był napisany dlatego byście pokazały jak bardzo jesteście mściwe i pałacie do mnie nienawiścią. Temat zamykam i daje jako dowód dla Denka |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
|
|