|
OSZUKANIE (PORADNIK BY BRANQ) |
| Autor |
Wiadomość |
BranQ
Wioślarstwo <3

Wiek: 26 Dołączył: 08 Kwi 2015 Posty: 108 Skąd: Z domu ._.
|
Wysłany: 4 Maj 2015 OSZUKANIE (PORADNIK BY BRANQ)
|
|
|
Zauważyłem, że co 2 gracz na serwerze zostaje okradany więc zrobiłem poradnik.
Kiedy zrobić ss, żeby mnie nie oszukano ? :o
SS screen shota (zdjęcie ekranu) róbmy przy KAŻDEJ WYMIANIE. Przed rozmową, w trakcie rozmowy, jak już się z danym graczem wymieniamy i po wymianie!
Jak się robi zdjęcie ekranu? :o
Zdjęcie ekranu robimy klawiszem F12 wchodzi się w START wyszukuje się ,,%appdata%'' klika .minecraft (czy jakoś tak) i tam jest dany screen. Ale screen shota można zrobić też inaczej!! Klikamy prtSc wchodzimy w PAINT klikamy prawy przcisk myszy, klikamy WKLEJ i wychodzi screen shot. Klikamy ZAPISZ dajemy nazwę, zapisujemy gdzie chcemy i juz!
&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*
Poradnik w co klikać i tp.
1.
rozmowa
(tak wiem, e nie wyglada jak normalne /msg)
gracz -> Ja : Cześc chcesz się wymienic Tw lugia shiny za 5 mater balli?
Ja -> gracz : Chętnie! chodź na /warp wymiana!
gracz -> ja : pierw lugia!
[ROBIMY ZDJĘCIA TEJ ROZMOWY]
[TU NASTĘPUJE WYMIANA, TEŻ ROBIMY ZDJĘCIA!]
Po wymianie.
Ja -> gracz : oszukałeś mnie, ale ja jestem sprytniejszy! mam zdjęcia!
(Jeżeli nadal, nie rozumiecie jak zrobić zdjęcie ekranu, po prostu zróbcie zdjęcie telefonem, czy też nagrajcie filmik jak się wymieniacie! NIE WSTYDŹCIE SIĘ!)
Jakimi klawiszami zrobić zdjęcie:
1.
prtsc:
2.
F12:
(wszystko na dole c:)
Potem jak już wejdziemy w painta klikamy taie coś: (Też na dole)
CHYBA WSZYSTKO JASNE! MAM NADZIEJĘ :) WIEM, TAKI PORADNIK JUŻ BYŁ. ALE CIIII XD MYŚLĘ, ŻE ZROZUMIELIŚCIE CO I JAK, DZIĘKI! C::::
HUEHUEHIE.png
|
 |
| Plik ściągnięto 50 raz(y) 79.4 KB |
klawisz-f12_58454.png
|
 |
| Plik ściągnięto 28 raz(y) 47.68 KB |
klawiatura pelnowymiarowa.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 35 raz(y) 53.35 KB |
|
|
|
|
 |
Slend88
Sprzedawczyk

|
Wysłany: 5 Maj 2015
|
|
|
Ok dam ci 5 mb za shiny lugie XDD
Ja jestem sprytniejszy!
Dobry Poradnik |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| jak ktoś nie wie jak robic ss'y to nawet nie popatrzy sie na twój post |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
BranQ
Wioślarstwo <3

|
|
|
|
| patrykozaur123, Ty się chyba na mnie uwziąłeś -_-. Wszystkie moje sugestie u Cb na nie -_- a jak napisze ktos, ze Tw jest pomysl zly to ty sie klocisz oto... + Bezsesowny Tw post. |
|
|
|
 |
Slend88
Sprzedawczyk

|
Wysłany: 6 Maj 2015
|
|
|
| Zignoruj to BranQ :v |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 6 Maj 2015
|
|
|
| racja olej to branq wyrażanie opini to nic złego a że twoje pomysły są beznadziejne(jak moje xd) to już nic nie poradzę +post ma więcej do tematu niż twój |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
BranQ
Wioślarstwo <3

|
Wysłany: 7 Maj 2015
|
|
|
| Slend88 napisał/a: | Ok dam ci 5 mb za shiny lugie XDD
Ja jestem sprytniejszy!
Dobry Poradnik |
Slend miało tam pisać 50MB ale moj NoteBook zżera literki i cyferki jak pisze.A nie chce m sie co sekunde klkac EDIT jak zrobie blad.... |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 11 Maj 2015
|
|
|
| i najważniejsze przy wymianie : poproś admina, moda, lidera czy nawet kolegę o asystę. Masz świadka, a admin sprawdzi czy ten ktoś cię nie oszuka. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Maj 2016
|
|
|
| Poradnik ok tylko dużo skopiowane z mojego poradnika i poradnika alliara ;x |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
Wysłany: 3 Maj 2016
|
|
|
| Razor'ek, proszę nie odkopuj starych tematów( jeszcze stary ja się tu wypowiadałem lol) bo robisz bałagan na forum . Szanuję i lubię cię xD ale zasługujesz na złotą łopatę. Następnym razem jak chcesz ponabijać posty polecam gry forumowe |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 5 Maj 2016
|
|
|
| Patryk^^ napisał/a: | | Razor'ek, proszę nie odkopuj starych tematów( jeszcze stary ja się tu wypowiadałem lol) bo robisz bałagan na forum . Szanuję i lubię cię xD ale zasługujesz na złotą łopatę. Następnym razem jak chcesz ponabijać posty polecam gry forumowe |
Tak tbh nie nabijam sobie postow tylko z poczuciem czasu u mnie slabo i sie nie zorientowalem xD Dzieki |
|
|
|
 |
|
|